|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   10 kg manj
29.12.2007 17:32:32   
Klarita
v enem mesecu. Je to možno? Februarja začnem delat (po porodu ostalo nekje 10-15 kg) in mi moje stvari niso prav.
Vem, da bi bilo možno, ampak ne maram diet zaradi katerih moram kuhat posebne  in točno določene stvari. Rada bi nekje z normalno prehrano (edino s polovičnimi porcijami user posted image ) in kako telovadbo spravila kg dol. Kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 10 kg manj
29.12.2007 17:43:43   
Putka
Ne. Niti ni zdravo v enem mesecu izgubiti 10 kil, niti možno s tvojim načrtom. Z redno vadbo se na telesu pozna nekje po 3 mesecih, vsaj pri večini. 

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 10 kg manj
29.12.2007 18:07:02   
Anonimen
Težko bo. Pa še za tvoje zdravje ni dobro. Jaz sem v treh mesecih shujšala 14 kilogramov, pa še vedno ni bilo vredu- imunost na nuli, psiha tud, telo nenavajeno nove teže, nizek krvni tlak. Dobra stra tega pa je, da se nisem zredila nazaj. In da sem se telesno in psihično ponovno pobrala. Sem hujšala z 90dnevno ločevalno dieto.

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 10 kg manj
29.12.2007 18:12:06   
kovač
Jaz sem se pa že v začetku decembra odločila, da se bom ta besec basala in jedla kolikor mi bo srce dalo in sem šla verjetno s kilami kar lepo gor. Še fino da imam doma tehtnico pokvarjeno in da ne vem kok kil sem težja. Sem pa rekla, da še teh par dni fino jem, z januarjem pa začnem z zdravo prehrano. V službi bom v glavnem jedla navadne jogurte in jabolka in se nalivala z litvi vode. Doma bom pa imela za kosilo v glavnem vedno veliko skledo solate ali s prompirjem ali fižolom ali kar samo zeleno saolatko z rasdičem pa potem bo regrat za bučno olje zraven. In bom lepo fit že maja meseca, ko bo topel sonček in ptički in vse v cvetju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 10 kg manj
29.12.2007 18:54:51   
lelaval
Jaz se tudi še bašem teden dni, potem pa vdarim ločevalno - sem preveč kg pridelala v slabih 2 mesecih user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 10 kg manj
29.12.2007 20:04:26   
petja
Jaz sem dala v 3 tednih dol 5 kg po naslednjem receptu:
- po 18. uri nisem nič več jedla, le pila zeleni čaj
- več kot 3 litre tekočine na dan (voda, zeleni čaj; vse nesladkano oz. brez okusa)
- nisem mešala beljakovin in ogljikovih hidratov
- popoldne sem se trudila jesti večinoma beljakovine

Teh 5 kg je šlo dol ful na izi, rada bi se pa znebila še 5 kg, pa ne gre. user posted image

_____________________________

Lp, petja

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 10 kg manj
30.12.2007 16:53:18   
Klarita
Očitno me čaka zelo močna volja in enostavno bom mogla manj žret. Voljo za kakšno telovadbo pa moram tudi še dobit, če ne nimam kaj za oblečt. Upam, da bo vsaj polovica ratala.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 10 kg manj
30.12.2007 19:09:35   
malecka
 
IZVIRNO SPOROČILO: petja

Jaz sem dala v 3 tednih dol 5 kg po naslednjem receptu:
- po 18. uri nisem nič več jedla, le pila zeleni čaj
- več kot 3 litre tekočine na dan (voda, zeleni čaj; vse nesladkano oz. brez okusa)
- nisem mešala beljakovin in ogljikovih hidratov
- popoldne sem se trudila jesti večinoma beljakovine

Teh 5 kg je šlo dol ful na izi, rada bi se pa znebila še 5 kg, pa ne gre. user posted image



Ponavadi so prve tri kile samo voda iz telesa, ne pa tudi maščobe, žaluser posted image Bo treba kar počasi pa varno zgubljat pa še mal user posted image user posted image zdraven


_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.




(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 10 kg manj
31.12.2007 9:29:01   
puncica
Jst pa mislim da je čist odvisno od tega koliko kilc imaš preveč in kakšne so bile tvoje prehrambene navade pred hujšanjem. Torej če si jedla samo junk hrano (ocvrta hrana, veliko belega kruha, sladkarije, piješ samo gazirane pijače ali sokove, nič vode,...) potem se da po moje tud 10 kilc dol spravit ampak z železno voljo.

Tako da si totalno spremeniš prehrano ješ 5× na dan veliko zelenjave in malo manj sadje, popoldne večinoma ješ zjutraj pravilne OH popoldne pa beljakovine in malo OH, vsak dan res vsak dan vsaj 1 uro telovadiš tako da se mal zašvicaš da zvišaš utrip kakšen orbitrek al pa laufanje topi maščobo. A ja pred telovadbo vsaj 1 uro, če je možno 2 ure ne ješ in po telovadbi poješ beljakovinski obrok. Popiješ na dan tam okol 3 litre tekočine (voda, zelo prirporočljiv pri hujšanju je zeleni čaj, navadni čaji brez sladkorja), daš stran vse sladkarije in slane zadeve (čips, kokice, bobipalčke,smoki...) beli sladkor zamenjaš za rafinirani rjavi in tega uporabljša v zelo zelo malih količinah le nekaj gramov na dan, belo moko zamenjaš za polnozrnato, sončnčno rafinirano olje za olivno olje. Pri mesnih zadevah (beljakovine) ješ veliko rib, puran, piščanc, malo rdečega mesa. Zjutraj na tešče pred zajtrkom poješ kakšno sadje ali spiješ kozarec sveže stisnjene pomaranče.

Telovadba kot sem rekla orbitrek da ti utrip pride na tisto raven ko se porablja maščoba, koliko je to je treba izračunat in delaš res vsak dan po eno urco. Najprej tole kardo vaje (kolo, orbitrek, tek,...) potem pa še za mišice (trebušnjaki, izpadni korak, počepi), obvezno je ogrevanje na začetku in ohlajanje in raztezanje na koncu.

Skratka kot sem rekla dosledno in z veliko veliko volje se po moje da ampak le če imaš res veliko preveč kilogramov in so bile tvoje prehrambene navade na nuli drugač bo trajalo malo dlje, tako kot je rekla putka. Pri meni ki nisem imela ful kilogramov preveč sem na tak način (no ne tako zelo  dosledno  ker sem mela na konc že vsega poln kufer user posted image ) shujšala v 9 mescih 5 kilogramčkov in imam zdaj po parametrih idealno težo čeprav bi jaz še kaj na mojem telesu preoblikovala kar je pa možno le s telovadbo in pravilno prehrano, kar se mi pa trenutno v tem našem VD enostavno ne da user posted image

tako da ti želim veliko volje in energije da dosežeš kilce ki si jih želiš.

LP



(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 10 kg manj
31.12.2007 12:17:13   
Klarita
Hvala puncica, za zelo izčrpen odgovor. Kolikor se bo le dalo se bom držala tvojih navodil in bomo videli koliko kg bom spravila dol. Vesela bom vsakega grama, ki ga bo manj na vagi.
LP

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?