Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 1.12.2008 18:54:05
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Jutri, ja.
|
|
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 1.12.2008 18:56:29
|
|
|
|
Klaudia
|
Leclerc ima pa v četrtek 20% na igrače, če kateri pomaga
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 1.12.2008 19:10:05
|
|
|
|
bumerang
|
Pa to velja za čisto vse igrače, ki jih imajo sicer v trgovini, ali samo za določene igrače na kakšni stalaži?
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 1.12.2008 19:20:00
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Na vse igrače.
|
|
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 1.12.2008 22:18:46
|
|
|
|
kokosowa palmica
|
to bo pa dobr, bom kupila kej nečakinji ,a to velja tud za barbike
|
|
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 2.12.2008 8:49:43
|
|
|
|
urbancek
|
Ja, solit naj se gredo, dajo reklamo tik pred zdajci. sem jo videla šele v nedeljo zvečer, ko sem že vse nabavila (v nedeljo popoldne). Uh sem bila jezna - bi kar veliko prišparala.
|
|
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 2.12.2008 8:53:52
|
|
|
|
Shorty_
|
Jz sem tud včeraj kupla rori dirkalno stezo
|
|
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 2.12.2008 17:44:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia Leclerc ima pa v četrtek 20% na igrače, če kateri pomaga hvala za informacijo
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 3.12.2008 9:49:32
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia Leclerc ima pa v četrtek 20% na igrače, če kateri pomaga hvala za informacijo ni za kaj. Tukaj imaš pa še vse ostale dni tega tedna. ŽAl pridejo v poštev samo še trije dnevi
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 16.12.2008 10:17:53
|
|
|
|
ursek
|
Haj. Shorty, kje se dobi rori dirkalan steza? Mali mi teži pa sploh ne vem kaj to je in kje jih majo. Lahko pomagaš?
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Ščetkanje zob.
Admin
Kdaj ste svojim otrokom začeli umivati zobe?