|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3.dan -Dieta zeleni slap- 22.3.
22.3.2007 11:58:36   
matejagm
Lep dober dan punce.Kako ste kaj?Jaz sem kr vredu ,čeprav včerajšnji dan me je še kr mućil,ampak sem zdržala.Lep pozdrav tudi novi .... ni imena,ki se nama pridružuje.Glede sadja ...ne vem,verjetno je pač tako da če grešiš,pač rezultati tudi niso glih taškšni kot morajo biti,ampak kdaj se pa moramo, da imamo potem večjo voljo it naprej.Js sem za malico jedla klobaso(povojeno),za kosilo in malico pa imam tako dobro zelenjavno juho z piščančjim mesom.Pa veliko začimb notri.Si pišemo....pa-pa

< Sporočilo je popravil petka -- 26.3.2007 19:50:38 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
22.3.2007 12:26:59   
matejagm
No da vama povem da me je danes firbec preveč matal in sem se vagala po dveh dneh diete in sem izgubila 1,5 kg.user posted image user posted image Super za začetek.Moram pa izgubit 20 kg ,ker grem junija na poroko in bi se rada lepo oblekla v kakšno manjšo konfekcijsko številko,tako da imam res trdno voljo!!!!Vćeraj sem se pregrešla z eno sladko user posted image ,ki jo je moj skuhal in nisem mogla rečt,da ne bomuser posted image user posted image .Nikoli še nisem imela takšne volje kot jo imam sedaj.user posted image

(odgovor članu matejagm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
22.3.2007 14:10:45   
Anonimen
Jaz se tudi dobro držim zaenkrat. Sem danes jedla srbsko solato in jetrca, za večerjo pa bom mesni narezek pa paradižnik. Upam da mi uspe.

Matejagm sem ti pod 2. dan napisala par vprašanj, pa če slučajno veš če lahko jem segedin pa kakšno govejo juho (sam kaj si naj dam notrer) bi bila vesela če mi odpišeš (ti si to že namreč enkrat dala skozi).

Pa držim pesti da ti uspe tudi današnji dan. Moj je 2. zaenkrat poteka odlično.user posted image

Super za mene

(odgovor članu matejagm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
22.3.2007 14:44:08   
matejagm
Pozdrav Anka.Seveda lahko ješ segedin,pač podmeta ne naredit,tisto ko je iz moke,pa daj malo več mesa not,da se boš bol najedla.Verjetno brez podmeta bo tudi ostalim ober,drugače si pač nekaj vstran oddevleš in potem za druge narediš podmet.Za govejo juhico pa naredim tako:v njo dam veliko korečka in potem si nalijem čiste juhe ,poberem korenček vn in si ga not narežem in govedino narežem na kocke.Tako jem jaz,ostali pa normalno z rezanci.Prav dobro je.Ali pa če ješ juho samo z korenčom pa kako cvetačo zraven not vržeš pa na vrh ješ govedino in solato.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
22.3.2007 16:25:15   
Anonimen
Superca si res, hvala za odgovor. Drugače pa kako ti gre? Jaz sem si zdaj takšno omakco iz kechapa pa ajvara naredla pa si noter mesni narezek dala, je blo full dobro. Pa že skoraj 2 litra tekočine danes spila.

Čeprav me full mantra ker mamo doma cel hladilnik čokoladic in bonboni pa da ne omenjam SLADOLEDA.

Joj jojuser posted image

Pa saj bo glavno da nisem lačna.user posted image

(odgovor članu matejagm)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
22.3.2007 21:27:25   
matejagm
Hoj,hoj,moram povedat da men pa danes prav nič ne muči več.Včeraj je blo pa res kr hudo.Razen da sem spet spila eno kavico z sladkorjemuser posted image .Za večerjo sem imela kar juhico od kosila,pa dve rezinici suhe salame sem pojedla pri svakinji ko je naredila večerjo.Res sem vesela ,da imam takšno voljo,ker je že dolgo nisem mela.Ko bova končale dieto,na željeno težo si bova poslale slikice,prej-potem??Velja?Res upam da mi uspe,pa tako je fajn ko si se mi pridružila ,da nisem sama.Tudi meni se sline cedijo,ko moram maliko hranit,pa ko ji smokije dajem......pa si rečem,ni vredno tega ,da bi bila še naprej takšna kot sem:debela!!!Lepo bodi,(tudi ostale,če je še katera kje),pa napiši čim prej kajuser posted image .Pa-pa.vedno vprašaj kar te zanima,saj zato sodelujema ,da si pomagama!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 8:18:33   
tinca35
Dober dan punce. Danes je moj drugi dan. Shujšati želim 12kg. Pred leti sem shujšala 15kg in tudi obdržala, zdaj pa je čas za še malo otesati moj špehec. Zanima me ali jajca lahko ješ? Včeraj me sploh ni nevemkaj mučila lakota tako, da upam bo tudi v prihodnje.Za večerjo sem jedla piščanca z zelenjavo in veliko vode spila pa še mal kosti razgibavala na orbitreku.
Želim vama lep dan.

(odgovor članu matejagm)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 9:14:51   
Anonimen
No pa je danes moj tretji dan, sicer je to od hrane ali se me kaka viroza lovi, samo sem danes full nerazpoložena, mam tak občutek kot da mi je sladkor pado, ne vem, bom zdaj šla nekaj pojest da vidim če bo kaj bolje.

Mislim, da jajca lahko ješ sam nisem 100%, se mi zdi da sem nekje vidla da lahko, razen če nisem to zmešala z 90 dnevno dieto.

Drugače pa jaz danes za kosilo jem pečen kotlet pa bučke (mam to full rada).

Zanima me samo kako si špinačo pripravljate če ne smeš mleka jesti, ker ješ pa jo lahko.

(odgovor članu tinca35)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 10:26:51   
matejagm
POzdravček vsem.Jaz sem si pa danes za zajterk naredila sataraš:eno žlico ocvirkov in na njih sem prepražla eno glvo čebule(skoraj do rjavega,je bol dobro kot še bela čebula),potem sem dala not dva narezana paradižnika,lahko še papriko,malo vegete,soli,malo popra,in to sem dušila tako dolgo da se paradižnik omehča in na koncu dodala dve jajci.Njami,to mi je ful dobro.Za kosilo bom mela pa enako,ker sem si naredila malo več in zraven zeleno solato z naribanim svežim korenčkom.
Ja seveda se jajce lahko jejo na sto in en način!!!Špinača;pač narediš jo enako kot ponavadi,pač moke ne prepražiš,dodaš pa :česen,muškatov orešček,vegeto,malo soli,in na kontu dodaš stepeno jajčo in hitro meša
š da je fajn umešana.
 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 10:32:03   
matejagm
Anka23;al piješ vitamine????Najbolje so multivitaminske tablete,dobijo se vsepovsod.Jaz sem jih kupila v Tušu,z okusom pomaranče in brez dodanega sladkorja.Vsebujejo saharin.Ful so dobre za pit.In to moraš vsak dan spit eno tabletko in bo manj možnosti za slabo počutje.Sicer se pa jaz tudi zjutraj ful slabo počutim,ta čas da nekaj ne pojem in zato sem si danes že za zajterk naredila sataraš.In zdaj sem superuser posted image user posted image .Multivitamminske tabletke ti pa res svetujem boš videla da se boš boljše počutila in več energije boš imela.Drugače tam na dieti pišejo vsi vitamini ki jih moraš zraven jest,ampak t multivitaminske tablete vsebujejo vse to,kar potrebuje tvoje telo da malenkost nadoknadiš vitamine.

(odgovor članu matejagm)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 10:35:40   
matejagm
Tudi jaz pijem zelo veliko tekoćine ,ker ze s tem potešim malo lakotouser posted image .Pijem pa limono stisnjeno v vodo,imam narejeno 1,5 l plastenko in to čez dan pijem.Prav fajn osvežilno je ko se navadiš.Upam d ne preveč nakladam....,če katero moti naj kr pove.Danes bomo še kr tu pisale ,jutri bom pa že naredila nov blog.Recimo da za 4. dan da bomo nekje skupajuser posted image .

(odgovor članu matejagm)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 10:39:01   
matejagm
Anka23,nekaj mi prosim povej.user posted image Kako si narediš takšnega medvedka ali pa kakšno slikico za opis,ker js bi tudi nekaj imela pa mi nekot ne rata.Ne morem si prit gr kako to gre.Če se ti da mi napiši.

(odgovor članu matejagm)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 10:44:43   
matejagm
Tako sedaj sem pa res končala z pisanjem ....mislim ....ta čas da ne odgovori katerauser posted image .Pa-pa za enkrat.

(odgovor članu matejagm)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 12:22:45   
tinca35
ojla,
sem se bala, da jajc ne smem jesti. Zjutraj ob 7h ne morem kaj preveč jesti  mi naredi slabo. Samo jajca nekako spravim, da mi ne povzroča slabosti. Danes bom naredila morske sadeže in kitajsko zelje. Anka23 upam, da se že bolje počutiš. Špinačo kar okisam.
Z mlekom in smetano jo itak ne smemo.  Matejagm prav nič ne nakladaš te je prav luštno brat.


(odgovor članu matejagm)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 14:24:06   
Anonimen
To slikco sem si jaz potegnila iz tega naslova: http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

potem pa jo s pomočjo Microsoft Office Picture Manager zmanjšam, ker je lahko velika samo 70x70. Najdeš tudi podrobneje opisano na strani:
http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=213

Drugače pa si slikico dodajaš v svojem profilu, zdaj se nahaja tam desno gori kjer piše Moja ringaraja.

Sem pa jaz danes zjutraj vseeno poklicala zdravnika, pa je reko da naj malce kruha vseeno pojem pa mi je potem res blo boljše je reko da se naj vseeno malce pazim sem že mela parkrat probleme s krvjo pa z ledvicami.

Bo pa mogoče šlo malce bolj počasi dol pa se bom malce pazla pa bo. Sedaj se počutim super sem za kosilo jedla zeleno solato pa en zrezek sem si spekla.

Vitamine pa pijem že od prvega dne: Supradyn tablete šumeče. Za večerjo pa bom jedla na oko pečena jajčka pa malce posebne klobase ali pa slanine.

Držim pesti za vaju in da bomo do poletja takšne:

user posted image

Aja pa sedaj bom še šla malce bučk pojest jih mama dela pa cela hiša diši. Njami

(odgovor članu tinca35)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 15:42:59   
matejagm
Anka23....He,he,super,hvala ti sem si že najdla eno sam ko malo kera slikica gre ,ko so vse prevelike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 15:44:29   
matejagm
In kaj ti je zdravnik povedal?A si mu pivedala za dieto?Saj tudi če se boš malo pregrešila nima bit kaj narobe.Pač kolikor moreš,da ne bo preveč za enkrat!!!

(odgovor članu matejagm)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 16:12:55   
Anonimen
Lepa slikica, ni kaj, saj s tistim microsoft picture pa še nekaj si jo lahko zmanjšaš, drugače pa se da tudi en program z microsofta dol potegnit samo meni tisto ne gre. Malce si preberi tam pri pogostih vprašanjih pa boš našla.

Sem povedala zdravniku ja pa je glede na moje prejšnje izvide reko da ko bo tak dan naj malce kruha al pa krompirja pojem da "pridem k sebi". Če pa bi šlo na slabše pa naj neham.

Pa sem tako danes zjutraj en kos kruga pojedla, pa sem pla potem čez pol ure takoj bolša, zdaj pa se držim dalje.

Bo pač mogoče malce dalje trajalo, glavno da bodo šli kg dol.

(odgovor članu matejagm)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 16:20:29   
matejagm
Ja sej je meni to tudi znano,ker prej ko sem bla navajena jest(preveč jest),je zdaj pač mal trpljenja da se telo navadi na takšno prehrano,ampak vem da če zdaj obupam,ne bom nikoli shujšala.Js vem da čez en teden se bo počasi prenehalo ker se bo želodec skčil in ne bo več potreboval takšne količine hrane in tudi jaz se bom bolje počutla.Enako pa velja tudi zate.Če pa malo kruheka poješ pa nima bit kakšne škode,tolk da se boljše počutiš.In kdaj se bomo vagale??Da mal primerjamo rezultate,kako nam gre.Js pravim pa če je pol kilce je bolš kot pa nič!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: 3.dan -DIETA ZELENI SLAP- 22.3.
23.3.2007 16:38:10   
Anonimen
Mogoče še nisi zasledila, sem odprla novo temo pa bi tam lahko nadaljevali pogovor?

Drugače jaz se bom tehtala v ponedeljek zjutraj. Ker me čez vikend ne bo doma tako da tudi na foromu me ne bo, da nebota v skrbeh kje sem. Me ponavadi čez vikende ni doma in nimam neta.

(odgovor članu matejagm)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Nosečnica z dojenčkom v prometu.
пеперутка16

Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?

Zelo zadovoljna. (75%)

Zadovoljna. (0%)

Niti zadovoljna niti nezadovoljna. (0%)

Razočarana. (25%)

Zelo razočarana. (0%)


Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!