Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
30 dnevna odsotnost in plačilo vrtca 29.10.2008 21:28:17
Miša7
Hojla, prosim, če mi katera napiše, ki se na to spozna, kako je s tem.
Naša tavečja, je bila med počitnicami doma, in smo plačevali rezervacijo, to razumem, ker pa smo letos odšli na daljši dopust šele konec avgusta, je bila odsotna še celi september, kar smo v vrtcu že poleti sporočili.
No in sedaj dobim položnico za celi mesec, odbito samo prehrano. A velja samo, da plačaš 30% cene, če je otrok celi mesec bolan, če pa manjka zaradi česa drugege pa ne?
V členih, ki so napisani v pogodbi od vrtca, je vse skupaj napisano malo dvoumno. Res je nefer, da ti zaračunajo celi mesec, če naprej sporočiš, in res nimajo z njim nobenih stroškov!
RE: 30 dnevna odsotnost in plačilo vrtca 30.10.2008 9:24:19
lexl
To ni nikjer zakonsko opredeljeno, ampak se vsako leto sprejme na Mestnem svetu občine in za vsako leto posebaj mora biti sklep, ki velja za tisto leto. Za mestno občino Ljubljana je bil sklep objavljen v Uradnem listu št. 18/08. Za ostale občine pa ne vem. Malo pobrskaj oz. vprašaj na občino pa ti bodo povedali.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?