|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   32 tednov in medenična vstava
8.4.2009 8:48:55   
lenika
Torej včeraj sem imela UZ, noseča sem 32 tednov in otroček je v medenični vstavi (ritka je navzdol). Zanima me, kdaj so se vam otročki, ki so bili dolgo v medenični vstavi obrnili z glavico navzdol? Kako ste rodile tiste, ki ste imele otročke do konca v medenični vstavi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 32 tednov in medenična vstava
8.4.2009 9:11:25   
Isabellabina
Joj ja tole zna biti kar smotano ,če je otrok obrnjen tako.No jaz sem imela tak primer pri drugem otroku,ker je še na rok poroda bil tako obrnjen.Delala mi je pa na dva dni UZ ,ker je G le upala ,da se bo obrnil ,no in dva dni po roku se je res zgodilo,ker če se nebi sem imela napisano napotnico za Cr ,ker je bil mali zelo težek.In pri porodu se je res zgodilo ,da ga je G prav ocenila ,saj je imel 4370 g in bi zelo težko rodila ga z ritko naprej.Jaz upam ,da se bo vse uredilo ,sicer pa ima še čas se obrnit.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 32 tednov in medenična vstava
8.4.2009 10:21:36   
lenika
Ja, baje ima čas nekje do 36.tedna.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 32 tednov in medenična vstava
8.4.2009 11:29:53   
metuljčica1
Meni se moja prva punčka ni obrnila do konca.Sem pa rodila normalno, res me je pa bilo ful strah kako bo vse potekalo ampak je šlo kar lepo.Je pa moja punčka tehtala samo 2870kg.So pa dekleta na isto temo  malo nazaj povedale vsaj za dve porodnišnici v katerih ženskam v prvi nosečnosti kar naredijo cr, samo se ne spomnem točno za kateri dve gre.Pobrskaj malo teme nazaj smo se kar razgovorile na to temo. No jaz sem rodila v Slovenj Gradcu pa mi sploh niso omenili cr, če bi šlo kaj narobe bi ga pa verjetno naredili.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 32 tednov in medenična vstava
8.4.2009 13:08:42   
abi
Meni se pri drugi user posted image  ni obrnil do 38 t, polek tega sem imela pa še polihidramnij ( preveč plodovnice ) tako da tudi zunanji obrat ni bil možen.  Mali korenjak (4600g) se je obračal prosto po prešerno user posted image .
No, na koncu se je v 39t le fiksiral  v glavično vstavo in smo lahko rodili naravno.

_____________________________

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?