|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   5t4d se MORA videti GV ali ne?
15.10.2007 8:35:24   
balaena
Pravkar sem nazaj z ginekoloske ambulante na urgenci. Prejsnji teden sem naredila test, ugotovila, da sem noseca in bila seveda zelo vesela, se posebej, ker sem imela junija abrazijo, ker ni bilo videti bitja srca.

En dan po testu sem zjutraj malo krvavela in takoj letela na urgenco, so me pogledali in takrat sem razumela, da ni panike, da je sluznica zadebeljena, da se GV se ne vidi, da ni nobene panike, da podo preverili beta HCG. Rezultat je bil 101,6 in danes kontrola. Od srede (ko sem prvic malo krvavela) do zdaj sem imela ves cas malo rjavega izcedka, enkrat je bila tudi sveza kri.

Danes (noseča 5t in 4d) pa pridem spet tja, dam kri in me pregleda primarij, vodja te ambulante v LJ. In zdaj mi sploh ni vec nic jasno. Najprej, preden zacne rece, da je vse se zelo na zacetku, ko se se nic ne vidi. Potem gleda in nic ne najde. Na koncu pa prijavi, da naj pridem cez dva dni spet kri dat, da saj mogoce bo pa HCG padel, kar je se najboljse. Pa mu recem, kako je lahko to dobro, ce mora bit, ne, ce sem noseca. Ja, da ce je izvenmaternicna, da bi bilo najboljse, ce sama izveni.

Ne vem sploh pri cem sem. A moram to nosecnost zdaj odpisat, al so se kaksne moznosti?

In se najbolj bedasto, grozno in morece nakljucje: prvo abrazijo sem imela 2 dni po mojem rojstnem dnevu (pa sem ze pred tem vedela da slabo kaze, zato si lahko predstavljate, kako sem "praznovala"), pojutrisnjem ima pa moja mala 2. rojstni dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 5t4d se MORA videti GV ali ne?
15.10.2007 9:14:50   
soncece24
Jaz te zdaj žal sploh ne bom pomirila, pa ti bom vseeno napisala kako je bilo pri meni. Nredila test v petek, v pon. pa sem malo zakrvavela, sem si mislila, Ok, saj to ni nič, potem pa v torek ista pesem. Sem šla k G, kjer se seveda ni videlo nič na UZ razen odebeljene sluznice. Moj G je meni tudi rekel, da tak zgodaj se nima kaj videt, me naročil čez en teden na kontrolo, ampak se mi je čez dva dni vlila kri in sem imela SS (bila sem 5t 3d). Ker je bilo tako zgodaj čiščenje ni bilo potrebno, imela sem kontrolo čez 1 teden in je bilo vse čisto.
Meni je G rekel, da je pri meni šlo za to, da se je jajčece oplodilo, vgnezdilo pa ne. Upam, da se bo pri tebi čez 2 dni že videla GV in bo vse OK.
Meni je takrat, ko sem šla na prvi pregled rekel, da se lahko v enem tednu nosečnost "pojavi" ali pa se bo izkazalo, da je propadla. Da ni nujno, da se tako zgodaj vidi karkoli. Tako da ne obupaj in misli pozitivno. Bi pa jaz na tvojem mestu naredila še en test. Če bo črtica močnejša, kot je bila pri prvem testiranju potem ti hormon raste in je verjetno, da nosečnost napreduje. Držim ti vse pesti, da se bo izteklo dobro, če pa te še kaj zanima pa samo vprašaj.


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 5t4d se MORA videti GV ali ne?
15.10.2007 11:57:10   
glen
Pri meni je bil to žal ss.
Tudi pri meni so posumli najprej na imn ,zato so me naročili ponovno čez 2 dni na odvzem krvi(bthcg),kateri mi je padal tako da je bil ss.user posted image Če raven hormona počasi narašča je imn, če pa ful narašča je nornalna noseč.,če pa pada je ss.
Lahko pa si manj noseča pa se zato še nevidi nič.
Srečno

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 5t4d se MORA videti GV ali ne?
15.10.2007 15:54:54   
nemrak
user posted image user posted image ,
ne to je prezgodaj, da bi se lahko kaj konkretno videlo!
Vso srečo!!!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 5t4d se MORA videti GV ali ne?
16.10.2007 13:28:58   
balaena
Hvala vsem trem,

teoretično sem sicer še nosečka, ampak ne srečka, ker je bil rezultat HCGja 109, kar je seveda čisto premalo, glede na to, da je bil prejšnji teden 101, čez tri dni imam spet kontrolo, če ne začne padati, bom morala na laparoskopijo.

Mah, sploh ne vem s čim si takele stvari zaslužimo ali pa zakaj so dobre.

LP balaena

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 5t4d se MORA videti GV ali ne?
18.10.2007 19:30:22   
blanč
Žal mi je user posted image .Balena zakaj pa na laparoskopijo?

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?