|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   6.teden - čišča še vedno traja?
18.6.2006 19:19:50   
puncica
Rodila sem 5. maja in tako je v petek bilo 6 tednov ampak moja čišča je še vedno tukaj, danes celo ful sveže rdeče vse tam spodajuser posted image Pa maternica me boli in občutek imam tak kot med nosečnostjo da me dol tišči, kot da ne bi dost počivala, potem pa na wc-ju vidim da imam spet vložek čist sveže rdeč. In to se ponavlja zdej že ful dolg, se skoraj neha in potem mal več hodim al pa pospravljam al pa kej, pa spet boleča materinca in tičanje dol, pa seveda ko grem na wc sveža kriuser posted image
A je to normalno, da mi čišča traja tako dolgo in da je še po 6 tednih lahko sveža.user posted image Itak imam pa v sredo pregled a me mal skrbi glede tega.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 6.teden - čišča še vedno traja?
18.6.2006 20:30:57   
XXYY
Živjo!

Mislim, da to sploh ni dobro, da imaš toliko časa čiščo. Še posebej, če te boli.

Mogoče si pa še menstruacijo zdaj dobila. Ne vem. Jaz bi na tvojem mestu že jutri poklicala svojega/o ginek. Pa bi povedala kakšna je stvar, potem bi pa videla kako in kaj. Boš pol bolj pomirjena.

Ne da te strašim, ampak se mi zdi, da res ni to dobro.

Veliko sreče pri ginek.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 6.teden - čišča še vedno traja?
18.6.2006 20:42:35   
NinaŠ
Po drugem porodu sem imela (za moje pojme) dolgo (predolgo) čiščo oz. vsakodnevno svežo krvavitev (brez bolečin) in sem zagnala (že po 14 dneh) paniko, klicala k G, kjer so mi rekli da je tam do 3 tedne to čist normalno. Ravno po približno 3 tednih se je to ustavilo, sicer je kak dan (sploh ko sem pretiravala s fizičnimi napori) bilo še za vzorec sveže krvi, vendar brez bolečin  in res bolj malo.

Če se sveža krvavitev pojavi le občasno, pomoje ni treba panike zganjat, če pa je to vsakodnevno, pa le pokliči svojega G.
Sploh pa, ali ni po 6 tednih itak "obvezen" prvi poporodni pregled pri G? Kar naroči se user posted image


< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 18.6.2006 20:46:56 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 6.teden - čišča še vedno traja?
18.6.2006 20:48:11   
NinaŠ
Ups, sori, sem šele zdaj videla, da si že naročena user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 6.teden - čišča še vedno traja?
18.6.2006 21:27:07   
mami darka
Tut js sem po porodu ful dolgo krvavela, skor tri mesece, pol sem pa šla na pregled, pa mi je G rekla, da je to verjetno M. Dala mi je tablete za zaustavitev krvavitve in rekla, naj jih vzamem, če po 5 dneh ne mine. Pa je res minlo in je bla to M.
Če te fejst boli, poklič G, ker je do srede še relativno daleč, upam pa, da je vse v redu.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 6.teden - čišča še vedno traja?
18.6.2006 22:47:59   
diva 4
Meni je moja G rekla ,da bi naj normalno čišča trajala 4 tedne , če pa je več je pa potreben posvet pri njej,  sploh če se pojavi sveža kri.Zato ti svetujem , dda vsaj pokličeš svojega G , da ti svetuje.  

(odgovor članu mami darka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 6.teden - čišča še vedno traja?
18.6.2006 23:35:00   
lelaval
Po 3. porodu sem jaz celih 6 tednov krvavela. Bolečine sem imela prve 3 tedne, potem pa več ne. Pa tudi čišča je bila rjavkaste, ne rdeče bave.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 6.teden - čišča še vedno traja?
18.6.2006 23:40:47   
Dadi
Pri meni se je zgodilo podobno...Po drugem porodu sem krvavela 4 tedne in se mi je zgodilo da me je tudi dol tiščalo. In se je 2x vlilo z mene cel kup ene krvave sluzi...sem lahko vlekla s prsti ven...prav grozno je bilo...ampak ko se je to ščistilo je pa krvavitev ponehala in čisto izginila. Pa še danes ne vem kaj je to bilo...ali je bil kakšen konček posteljice ali pa pač čiščenje.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 6.teden - čišča še vedno traja?
19.6.2006 20:48:12   
majamo
Pozdravljene

Pri meni še tudi kar traja ta čišča.  Rodilasem 12 maja s carskim rezom in se mi ta izcedek, ki sicer ni sveža kri vleče že 5 teden.  boli me pa prav tako. Imam tak občutek kot takoj po porodu,  kot bi se maternica še krčila?  Se verjetno se, pa  to boli. Jaz mam včasih občutek da me šivi od CR bolijo?  Jaz bom se za  drugi teden naročla pri G pa bomo tako vidlikaj je, tebi pa tut svetujem da se greš pokazat,  nič ne škodi.

majmao

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 6.teden - čišča še vedno traja?
20.6.2006 7:51:00   
lenika
V petek bo 6 tednov odkar sem rodila. Prve 3 tedne sem imela svežo kri, sedaj pa še vedno na dnevnih vložkih rjavi fleki, vendar sveže krvi ni. Upam, da se tudi to čim prej ustavi.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 6.teden - čišča še vedno traja?
20.6.2006 17:17:54   
Eva MT
Rodila sem 13. aprila in mi še vedno teče. V četrtek sem bila pri ginekologinji in je ugotovila, da mi je ostal noter del posteljice. To se lahko tudi vname in boli. Jutri grem na čiščenje pod narkozo. user posted image  

Mogoče je pri tebi tudi kaj takega. Saj ni hudo. Dojenčica bo šla z menoj in jo bom tam dojila.

Držim pesti, da je s teboj vse ok.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: 6.teden - čišča še vedno traja?
22.6.2006 12:41:15   
puncica
No takole je bilo pri meni. Na pregledu je G. rekla da imam noter še en majhen košček in da bi se naj to samo ščistilo, da me noče dat pod narkozo in v bolnico, ker je košček res majhen, mi je pa dala kaplice, ki bi naj krčile maternico in bi naj le-ta izstisnila ta košček ven, tako da upam da bo to uspelo in da mi ne bo treba na čiščenje, sicer pa imam pregled čez 1 teden, da vidi če se je ščistilo, drugače pa bolnica. Tako da punce če čišča traja več kot 6 tednov, po moje nekaj ne štima, tako kot pri meni.
LP


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Eva MT)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?