|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   6-7 MESEČNIK
28.1.2006 16:52:49   
TORTICA
A že razume, da ne sme odpirati predale?user posted image
Ko je v hojici gre direktno k predalom in jih odpira. A ima katera tista varovalaza predale in kako se montirajo. Z vijaki?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 6-7 MESEČNIK
28.1.2006 20:29:53   
lelaval
Midva sva jih pri starejših lepila s seloejpom (če ne misliš potem še lepila dol čohat, ti tega ne priporočam) user posted image  Kolegica, ki ima predale v navpični vrsti pa je dala skozi kljuke samo palico.
Naša najmanjša je stara 7,5 mesecev, pa še na nogah noče stat. user posted image  S hojico jo vozita starejša - le da sedi not, spodaj pa ima povšter.user posted image

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 6-7 MESEČNIK
28.1.2006 22:15:53   
Jančika_
Pri nas imamo povsod, kjer je možno, Ikeina varovala Patrull. Toplo priporočam, ker jih lahko pritrdiš tako na stranske ploskve kot tudi na vrh, tako da jih imamo na predalih in na vratcih kuhinjskih omaric. Privijejo se z vijaki. Prednost je tudi ta, da ko recimo predal odpre in se zatakne na varovalu, se ga ne da zapreti naza, ker se zatakne tudi v drugo smer - tako si mali ne more priškrniti prstov.

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 6-7 MESEČNIK
28.1.2006 22:18:33   
eva1
jančika-kje se pa kupijo ta varovala in kolik stanejo? pri nas je mali tut vsako prosto sekundo v smeteh, ali pa lonce vn meče in kuhauser posted image ..

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 6-7 MESEČNIK
29.1.2006 17:15:06   
Jančika_
Ta, ki sem jih omenila, dobiš v Ikei na otroškem oddelku, so pa zelo poceni. Imeli smo tudi varovala od dveh drugih proizvajalcev, kupljena pri nas, pa niso bila pol tako fajn, ampak delovala so pa, vsaj približno. 

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 6-7 MESEČNIK
30.1.2006 11:17:22   
tehnofil
V en predal daj plastično posodo, da bo razvijal radovednost.

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 6-7 MESEČNIK
30.1.2006 19:45:29   
Jančika_
Ja, pri nas imamo tudi nekaj predalov nezaščitenih, si lahko mali da duška. V teh predalih imamo pač bolj trpežne zadeve; najraje ima predal, ki je poln praznih Hippovih in Frutkovih kozarčkov - te potem prelaga in zlaga in nosi okoli, da je veselje.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?