|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   6-letnica in sovrstniki
29.4.2012 19:32:44   
*alja*
Pozdravljeni!
Saj ne vem če tema spada sem al ne, bom pa vseeno tukaj vprašala za mnenje. Moja 6-letnica nima družbe sovrstnikov, v sorodu so vsi mlajši, sosedje majo tudi manj stare,.. vglavnem druži se samo z mlajšimi otroci. Doma smo na vasi tak da ni dost otrok. Posledično pa se mi zdi da se ful "dečavo" obnaša. Kaj lahk storim? A naj je ne pustim se igrat z mlajšimi, al bo to prerasla, al kaj?

Hvala za mnenja in nasvete!

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 6-letnica in sovrstniki
1.5.2012 11:03:20   
astrid1
A to bo pa v redu, če se ne bo smela z nobenim igrati? Kar izolirati, ali kaj?
Če je deklica star 6 let, bo jeseni tako ali tako šla v šolo. Tam bo v družbi sovrstnikov. Poleg tega se otroci razlikujejo med sabo. Nekateri so bolj resni, drugi pa otročji. Vsak je zgodba zase. Je kar neverjetno, kako se spremenijo prvošolčki v enem šolskem letu.

Jaz je ne bi zapirala pred mlajšimi otroci, Tako bo samo nesrečna. Bi bilo pa dobro, da bi mogoče malo več časa preživela še z odraslimi. Ukvarjajte se z njo. Kar hitro se bo začela zgledovati po odrasli družbi.

Nekoč sem spoznala 12 letnico, ki je bila zelo zelo otročja. Najlepše ji je bilo v družbi s 4 in 5 letniki. Potem pa sem sčasoma pogrunatala, zakaj je takšna. Njena mama je namreč delala vse namesto nje. Še šolsko delo. Po drugi strani pa je jamrala, joj, kako je še naša otročja.....

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 6-letnica in sovrstniki
4.5.2012 16:24:08   
Balerina
Jaz se tudi nebi obremenjevala če je pri 6 letih otročja, kakšna pa naj konec koncov bo pri tej starosti. Še tako bodo prekmalu postali resni naj se igrajo.
Če pa te skrbi ker ni v družbi 6 letnikov pa jo poskušaj kam vpisati, morda imate možnost Cicibanovih uric, pri nas vem da tisti otroci ki noso v vrtcu hodijo na cicibanove in se tam družijo s sovrstniki.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?