|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   8 dni prej
10.1.2006 8:01:09   
čveka
Pozdravljene.

Mene pa zanima, če se kateri med vami tut dogaja kaj podobnega.

Moj ciklus je namreč točen na 29 dni in razen zelo močnih bolečin ob začetkuuser posted image  ni nč posebnega.

Na zadnjem obisku pri ginekologu, mi je ta potrdil, da je vse v najlepšem redu in naj kar veselo delamo na bebici....in seveda, spomnil me je, da se bebice ne dela z glavouser posted image user posted image .
Moj problem pa je sledeči. Glede na to, da smo vse v mesecih, ko delamo user posted image  izredno pozorne na svoje spremembe v telesu, sem v zadnjih treh mesecih opazila, da imam natanko 8 dni pred user posted image  rjavkast izcedek..., ki je zelo neprijeten, ker sem pol skorda 14 dni v pleniciuser posted image user posted image .
Počutim se itak itak tako kot ponavadi, prsa so povečana, apetit tudi...skratka....vsi znaki za rdečko so tle.....
Zanima me samo, če ima tut katera take ali podobne neprijetnosti. In še najbolj me jezi...k se sama pri sebi tolažim, da je to psiha....ker prej teh izcedkov res ni bilo...sam malce čudno se mi zdi, da bi bila psiha tako točna.....user posted image user posted image .

Za vaše odgovore, komentarje, nasvete se vam že vnaprej lepo zahvaljujem.

Lep dan,
Čveka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 8 dni prej
10.1.2006 9:18:32   
Stefka
Najbrž je res psiha. Ko sva midva začela delat na dojenčku sem tudi jaz naenkrat začela opažat ne vem kakšne čudne izcedke in nenavadne špikce in špokce.
Samo mirno, pa bo. Vso srečo!

(odgovor članu čveka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 8 dni prej
10.1.2006 9:30:26   
darjatimci
Pri nas pa ne delamo na user posted image ,pa imam iste simptome kot ti ,dodala bi še bolečine v križu. To sem ti napisala samo za tolažbo,da vidiš,da nismo tudi me kaj prikrajšane.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 8 dni prej
10.1.2006 10:03:18   
tasha23
Pri meni pa je mal drugače, preden sva z [sm=love.gif" border=0> začela delat na user posted image , da smo ene tiste redkih, ki jim ni nič in so vse do konca nosečnosti zdrave in srečne brez težav?!!!?

AH, sama pri sebi sem sklenila, da ne bom več iskala nobenih nosečniških znakov, čeprav po vseh teh mesecih točno vem kdaj imam O in kdaj se pripravlja M. Skušala biti bolj sproščena, ker kot prav vsako od vas, tudi jaz sem do sedaj, ko se je pojavila user posted image  bila zeloooooooooooooo razočarana.


Srečno, upam, da pri tebi ni le psiha.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 8 dni prej
10.1.2006 11:50:33   
Aja1
Evo, še ena z istim problemom. Že tri ali štiri mesece imam tudi vsaj en teden prej rjav izcedek in potem še po M ene tri dni. Da vse skupaj praktično traja res 14 dni. Ta mesec sva pa začela delati na user posted image  , prej sva se pa tudi že nekaj časa pogovarjala, kdaj bi bil najbolj primeren čas za user posted image . Mogoče je to res psiha, ker čeprav si zelo želim user posted image , me je strah pred nečim novim.user posted image

LP, Aja

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 8 dni prej
10.1.2006 22:19:36   
Anonimen
Še ena ki ma iste probleme kot ti...upajmo na user posted image  in delajmo na tem, pa bo...
Lp Nati

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?