|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A,je to v redu?
14.9.2004 23:28:43   
frutka_
...hm, malo me skrbi za mojega mančkina:love:...Ravno zadnjič sem namreč jamrala kako ne spi, zdaj pa se je situacija obrnila in bi spal kar naprej.
Star bo tri mesece. :torta::torta::torta:
Še pred kakšnim tednom ni spal čez dan niti tri ure. Malo je dopoldan dremuckal, malo nato v vozičku na sprehodu, popoldan je bluzil, zvečer pa lepo zaspal okrog devetih. Spal je celo noč.:angel:
Zdaj pa je par dni situacija taka, da dopoldan še vedno podremucka, nato je vozičku včasih zaspan, popldan pa ga dam spančkat okrog druge ure in takoj zaspi, se čez pol ure zbudi in spet zaspi nazaj. Tako se prebudi kakih trikrat in nato trdno zaspi ter spi do sedmih zvečer!!!:angel::angel::angel:Je to normalno.:zmeden: Potem gre lepo za lahko noč spančkat ob devetih s tem, da vmes malo precuma...kot da se od popldanskega spanja sploh ne prebudi! :sloncek:

Moje mamica pravi da je morda zdaj spet obdobje hitrejše rasti...ne vem!

:racka::racka::racka::racka::racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A,je to v redu?
15.9.2004 7:02:55   
polona
Če primerjam z mojima dvema, ki sta oba strašna zaspanca, je povsem normalno. Moj skoraj štirinajstmesečnik še zdaj spi 2x dnevno po dve uri in pol.

Vesela bodi. A ni bolj zadovoljen, zdaj ko veliko spi?

LP

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A,je to v redu?
15.9.2004 8:50:18   
Moyca_
bodi vesela9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

jaz nikoli nisem imela take sreče- še zdaj se mi prebuja parkrat na noč- ne vem bi ga morda morala dati v svojo sobo. Saj hoče samo dudo, pa vseeno toliko da si gor. Čeprav je imel pri 4.mesecih tudi obdobje ko je spal celo noč neprekinjeno.

Jaz samo poslušam kako so eni pridni:(:(

Sem pa slišala že za takšne zaspančke- baje sem med njimi bila tudi jaz:zmeden::zmeden:


:sloncek: Uživaj, kaj češ druga:sloncek:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A,je to v redu?
15.9.2004 8:57:20   
Anonimen
Po moje je čisto v redu. Upaj, da je našel svoj ritem in da je to to. Tudi moj je toliko spal. Imajo pa vsi otroci različna obdobja spanja.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   A,je to v redu?
15.9.2004 10:00:50   
ZARA
oj frutka....
moja :roza: detka fletka je stara skor 4.5 mes in se vedno spi po vec ur na dan....prava mala zaspanka...sam s to razliko da gre spat ze ob 7-8 ih zvecer in do spi zjutraj...
Bod vesela in uzivaj ob *munckinu*...HIHI

papa:rozica:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A,je to v redu?
15.9.2004 10:11:33   
Lenny
Tudi mi imamo doma takega zaspančka. Še zdaj, pri dveh letih, čez dan spi vsaj tri ure, ponoči pa 10 do 11 ur, večinoma v enem kosu. Ko je bil manjši, je prespal skoraj vsak sprehod, popoldne, noč pa tako in tako. Je bil pa zato v budnem času zelo aktiven.
Le uživaj, hudo bi bilo, če ne bi spal.
Lp

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A,je to v redu?
15.9.2004 10:19:26   
Anonimen
Tudi moj David je ravno ta teden začel veliko več spati. Danes ponoči je celo spal skupaj 7 ur - poleg tega, da je tudi čez dan veliko dremuckal. Upam, da so dnevi 15 minutnega dremuckanja res mimo... sploh, ker potem res veliko joče in se hoče nosit naokoli...

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   A,je to v redu?
15.9.2004 11:46:28   
Nogavička
Nič ne skrbi. Naša Hana tudi prva dva meseca ni čez dan skoraj nič spala, zdaj pa že tri tedne spi kot polhec: čez dan na vsaki dve uri spi od pol do ene ure in pol. Včasih je potem zvečer zaspala okrog enajste ure, zdaj jo pa že ob 9.30 zmanjka, tja do petih, ko se nafutrava in potem spet spi naprej.

Zdaj mi je včasih že kar dolgčas, če predolgo spi.

L.p.

Tea

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?