|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AGLURAB
25.9.2006 12:17:35   
MissLady
Pozdravljene!

En mesec že jemljem tablete Aglurab (2 tabletki na dan) zaradi PCOS. Zadnje dni opažam naslednje reakcije:
- rahla slabost (to vem da je normalno)
- naglo hujšanje - pol kg na dan (tudi to naj bi bilo normalno)
- preobčutljivost (jokam user posted image , hitro sem užaljena - podobno kot med menstruacijo - ampak menstruacijo sem imela 14 dni nazaj)
- utrujenost, mehke noge in roke
- izguba apetita (vase spravim lahko samo kakšen jogurt, ob misli na kaj drugega se mi kar obrne)

Simptomov nosečnosti nimam, pa tudi malo verjetnosti je, da bi bila noseča. Včeraj sem tudi naredila test za ovulacijo in bil je negative.

Ali se je še katera, ki je jemala aglurab, tako počutila? Ali prav sklepam, da je to zaradi Agluraba? Endokrinologinjo pa lahko pokličem šele v sredo - do takrat pa jokam, jokam user posted image

_____________________________

27.9.2007 sem prvič občutila čisto srečo, ko sem prvič prijela svojo štručko.
27.10.2010 pa se nam je pridružil še en sonček in sedaj je naše življenje še svetlejše in še toplejše, saj nam svetita kar dva sončka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: AGLURAB
25.9.2006 12:29:01   
rebeca
Pozdravljena MissLady!

Aglurab jemljem že 3 mesece in nisem imela nobenih stranskih učinkov. Niti shujšala nisem.

Problem pa je PCO, v teh 3 mesecih tudi menstruacije nisem dobila. Tako da moje mnenje glede agrulaba je negativno. Mislim, da smo mi poskusni zajči s tem načinom zdravljenja, ker to spolh še ni 100% da je učinkovito.

L.p.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: AGLURAB
25.9.2006 12:33:23   
MissLady
Draga Rebeca!

Žal mi je zate... ampak pri meni je Aglurab 101% uspešen user posted image . Hujšam kot za stavo (sicer se držim tudi dijete). Po 2 tednih jemanja Agluraba sem dobila menstruacijo (ki je prej pol leta nisem imela). Diagnoza pa je PCOS (torej hujša oblika PCO).

Motijo me le teli ''stranski'' učinki, ki niti ne vem če so posledica zdravila. Samo slabost vem da je posledica.

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: AGLURAB
25.9.2006 12:40:00   
nataša k
Opravičujem svojo nevednost user posted image . Kakšne so te tablete in kje jih dobiš - samo na recept G, ali jih lahko kupiš v lekarni? Sicer imam jaz tudi PCO sindrom, pa mi ni G nobenih tablet predpisala.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: AGLURAB
25.9.2006 12:44:40   
MissLady
To je antidiabetik, uporablja pa se tudi za zdravljenje PCO in PCOS (menda uspešno, vsaj pri meni tako kaže). Zdravila dobiš samo na recept. Meni jih je predpisala endokrinologinja.

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: AGLURAB
25.9.2006 12:48:24   
nataša k
Aha, hvala za odgovor. Sem že mislila, da se bom na hiter način znebila nekaj kilogramov, pa vidim, da ne bo nič iz tega user posted image .

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: AGLURAB
25.9.2006 12:53:59   
Anonimen
Sem napisala celo zgodbo in mi ni hotelo poslatuser posted image . V glavnem jaz še zmeri mislim, da nismo poskusni zajčki, ker je mnogim pomagal aglurab pri zanositvi. Meni ni, pač vsem tudi ne mora ratat vse, oz še nobeno zdravilo ni vsem pomagalo.

Sem pa imela iste znake kot ti misslady, slabosti, nič dišalo,  niti videt nisem mogla določene hrane, kaj šele povohat.  Kar sem imela najrajši, se mi je upiralo najbolj.  Jokanje je bilo tudi na jedilniku, pa še  velika zmatranost, en dva sem se zmatrala.

Men jih je dal G,  pa ne zaradi PCO, temveč ker  imam nezrela jajčeca, najbrž zaradi povečanega prolaktina. Je baje bolj učinkovit ko bromergon ali kako se reče nekemu zdravilu, ki zmanjšuje prolaktin. Še najbolj pa ga hvalijo v učinkovitosti zdravljenja neplodnosti zaradi PCO.

(odgovor članu MissLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: AGLURAB
25.9.2006 13:52:35   
MissLady
Mišek1, najlepša hvala za tvoj odgovor. Malo si me pomirila. Bo pač treba potrpeti. Ali si povedala za te znaki svoji G? Ali ti je kaj zmanjšala dozo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: AGLURAB
25.9.2006 13:57:09   
Anonimen
So glih vmes imeli dopuste, tak da sme povedala šelo po dobrem mesecu, vendar j ereku, da je to normalno, da vsaj vemo da deluje. Jedla pa sem pol zjutraj, pol zvečer, pol sem pa znižala samo na pol zvečer. Ko se mi je umirilo sem spet pol, pol. Sem pa jedla samo 2 meseca, ker sme imela že takrat ICSI. Žal neuspešen, vendar bi mogla nadaljevat s terapijo, samo nisem mogla zaradi selitve v tujino.  

(odgovor članu MissLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?