|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ALTERNATIVNI PORODI
21.6.2006 19:58:08   
Anonimen
mene pa zanima kolk od vas se vas je poslužilo raznih kao alternativnih pripomočkov pri porodu. recimo žoge, kakih štrikov visečih iz stropa, pručke, vode, ne vem kakih extra položakov na kakih extra pojstlah...zakaj me zanima..ker vsi to ful promovirajo, js pa ko sem rojevala bi enmu tisto žogo sam v glavo vrgla če bi mi jo prnesu. na pojstlo so mi namontiral neko naslonjalo da bi lahko klečala ob njem pa ko je pršo popadek sem mislna da ga bom vn iz pojstle spulila pa užgala najbližnega z njim :)so ga zlo hit odmontiral. edin kar sem lahko med popadki počela je blo to da sem klečala na vseh štirih pa z ritjo zibala ke pa sem pa dihala da se mi je kr vrtel da mi je blo kr slabo od tega dihanja. kok mi je to mem user posted image  zakaj more ta hidimani porod bolet, a ne more telo bit tko narjeno da maternica ne bi bla oživčena ??!! ja ja sej vem vsega je eva kriva user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
21.6.2006 20:41:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ALTERNATIVNI PORODI
21.6.2006 22:26:55   
Naty_ka
Tudi jaz sem imela cel kup teh pripomočkov na voljo pri porodu, a se jih nisem posluževala.
Celo nosečnost mi je zelo pasalo, če sem lahko sedela na veliki žogi, ko pa so me dajali popadki, pa je niti videti nisem mogla.
Meni je najbolj odgovarjalo ležanje na boku.

_____________________________

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!


NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)




Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ALTERNATIVNI PORODI
21.6.2006 23:14:39   
A-N-J-A
Tud jaz sem mela polno sobo pripomočkov,pa mi še na misel ni prišlo da bi se jih poslužila.Ko sem mela popadek se še premaknt nisem mogla sam dihala sem kuser posted image pa vsake tolk časa kakšen aaaa spustilauser posted image .
Moj najbolj alternativen položaj je blo ene 5 min s kahlo pod rit,k sem mogla lulat,vmes pa popadkiuser posted image .

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ALTERNATIVNI PORODI
23.6.2006 16:01:52   
cebelicamaja
Meni so prinesli žogo, ker sem se počasi odpirala, pa so poskušali več variant. Pa mi je bilo dosti lažje na njej. Samo potem so ugotavljali, da morda žoga še dodatno malega gor potiska, ker se ni spuščal, pa so mi jo vzeli. No na koncu smo vsi obupali in rezultat je bil CR.

LP, maja


_____________________________

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ALTERNATIVNI PORODI
24.6.2006 8:33:06   
karin412
Jaz sem med popadki samo hodila gor in dol. To mi je pašalo in babica me je podpirala v tem. Drugače sem se naslanjala na mojega partnerja. Žog v Kranju nisem opazila. Sem pa hotela rodit na pručki, vendar mi položaj nekako ni ustrezal, tako da sem se odločila za sedeč porod. Morda bi morala babica kaj več pomagat, ne vem. Ob iztisu sem se tudi premikala iz enega boka na drugi, potem pa rodila v sedečem položaju.
Nisem imela nič protibolečinskih sredstev, verjetno, ker sem hodila in me popadki niso toliko boleli (meni je bila hujša kaka zelo boleča menstra).

Zanima me, kje imajo vrv? Jaz sem se morala obešat na mojega partnerja.

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?