|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je še katera tukaj gor
24.6.2005 19:56:40   
metka11
Živjo, punce.
Je ša katera tuki al ste šle že vse pridno :sloncek::sloncek:. Jaz sem še v službi, dane sje malo manj dela kot drugače, pa malo preletavam vaše teme. Noro, koliko stvari se takole naučiš, mnogo jih je, o katerih prej nisem imela pojma. Danes sem na internetni strani naročila test za ugotavljanje O, pa upam, da bo čimhitreje prispel na moj naslov. Glede na to, klar pišete, se mi zdi, da jaz sploh nimam O, ker nimam nobenih posebnih znakov, sploh pa ne nobenega izcedka. Prav pošteno ste me prestrašile. Če ne bo boljše, grem takoj po dopustu k moji G, pa naj mi pove, kaj se dogaja z mano. Upam pa, da bomo vseeno prišli z dopusta trije- saj veste, klima druga, ozračje drugačno, nobenih skrbi, samo jaz in moj :love:.
Uživajte še naprej, pa lep vikend vam želim.
Lp metka11
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A je še katera tukaj gor
24.6.2005 20:00:13   
emaa
metka saj ne rabiš znakov, na to se ni treba zanašat, če te pa tak skrbi, naj G pogleda, ampak večinoma pa ni problemov s tem

(odgovor članu metka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A je še katera tukaj gor
24.6.2005 20:02:56   
Anonimen
Jaz sem še gor, preganjam dolgčas. Lahko bi šla likat, pa je prevroče.
Za ovulacijo ne skrbeti, saj ni pri vseh enako. Sem ravno včeraj brala en članek od Pušenjaka, da ovulacijo čuti ali ima izcedke samo 25% žensk, torej večina sploh ne ve, kdaj jo ima. Mene špika ene par uric, ampak ne vsak mesec.

Brez panike.

Tudi tebi lep vikend!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu metka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   A je še katera tukaj gor
24.6.2005 20:26:14   
metka11
Hvala vam za odgovor. Torej naj se zaenkrat zanašam na datume, ki si jih izračunam na tem RR? Dokler ne dobim testa, seveda.
Jest bi šla z veseljem likat, sam da mi ne bi blo treba bit v službi. Pa sej bo kmal ura 22.00, pol pa domov v objem mojega :love:. Nisem ga videla že cel teden, ker je on v službi zjutraj, jaz pa popoldan. Bo pa drugi teden boljše, ko sva oba zjutraj.
Lepo se mejte.

(odgovor članu metka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?