Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A kupujete kaj v Metroju? 8.7.2005 12:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bla lih včeraj doli!ti lahko povem točno za neke artikle: :sloncek:pampers new baby 3 (56kom.) : 13,29evrov :sloncek:pampers robčki 4x63kom. : 9,09evrov :sloncek:komplet kratke hlače in majca št.62 : 6,99evrov zdaj pa nevem če je to ravno ugodno:zmeden2:.mislim, da se le cotke splačajo in imajo res par dobrih!:love:
|
|
|
|
A kupujete kaj v Metroju? 8.7.2005 13:27:57
|
|
|
|
mala Tinka
|
Mi ponavadi, če smo kje v bližini in je akcija (pribl. na vsaka 2 meseca) kupujemo Pampers robčke (6 zavitkov v škatli - Jumbo pack) stane manj kot 10 Eurov, kar je zelo ugodno. Smo pa kupovali tudi Hipp mleko, pa včasih kašice, drugače pa se niti ne splača preveč.
|
|
|
|
A kupujete kaj v Metroju? 8.7.2005 13:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila enkrat, pa sem šla z dolgi nosom ven. Dobro, hrane nisem gledala, ostalo je bila pa ciganarija.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Ime za punčkotina202Katero ime vam je bolj všeč?Zoja (
32%)

Zala (
31%)

Živa (
15%)

nobeno (
21%)
Število vseh glasov: 383Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!