|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Abrazija
10.1.2008 10:53:16   
trchy
Zdravo, punce!

Zagotovo je že marsikaj napisanega na to temo, pa vendar sem sedaj tudi sama izkusila to neprijetno in zelooooo bolečo izkušnjo. user posted image  Po tem, ko sem se še pred 2 mesecema, skupaj z vami veselila tistega močnega + na Clear Blue-ju in in potrditev user posted image  tudi s strani G, sem včeraj v 11t izgubila tisto malo pikico, ki sem jo prvič zagledala za ekranu UZ v 6t.  Dopoldne sem imela pregled pri G, ki mi je ugotovil, da z user posted image  nekaj ni v redu. user posted image  je namreč prenehal rasti v 7t in tako je bila včeraj vidna samo vrečka, ki je bila prazna...user posted image user posted image user posted image  Popoldne sem imela abrazijo na KC...

Zanima me, kako ste (tiste, ki ste se znašle v podobni situaciji kot jaz) to prenesle? Kaj so vam rekli zdravniki? Koliko časa po tem niste user posted image ? in kdaj ste spet začele delati na user posted image  ? So bile kasneje še kakšne komplikacije v zvezi z zanositvijo?

Meni je zdravnik na KC reku, da vsaj 2 meseca ne smeva delat na user posted image  in vsaj 3 tedne ne user posted image ... spet od drugih pa slišim, da ni dobro vsaj pol leta delat na user posted image ... ne vem več, kaj naj si sploh mislim... vsak pove drugače. na netu sem prebrala, da 6 mesecev ni dobro zanosit po ss. kaj pa torej po abraziji?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Abrazija
10.1.2008 11:24:35   
kajsica
Poglej, mislim, da je najbolje da vprašaš dr.Pušenjaka na med.over.net. ti bo on najbolj točno povedal.

Jaz sem imela abrazijo 20.12. in grem v postopek že marca, lahko pa bi šla že ferbruarja, tako da mislim, da ti tako dolgo ni potrebno čakati. Enkrat je Pušenjak dal odgovor, da je potrebno počakati samo en cel ciklus, da se maternica obnovi, tako da mislim, da ti ni treba tako dolgo čakati.

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Abrazija
10.1.2008 11:39:36   
lana38
trchy, pridruži se nam na temi Upanje po splavu. Tam smo same take, ki smo kakorkoli izgubile svoje user posted image  in se podpiramo. Mi2 sva zažela po prvi user posted image  delati na user posted image , ker mi je G dovolil. Moraš pa si tudi sama dovolj želeti in biti že psihično pripravljena po izgubi.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Abrazija
10.1.2008 11:42:51   
trchy
lana38 hvala. a ti si tud imela abrazijo. kdaj pa? a po abraziji sta že 1 za tem začela delat na user posted image ? kako pa je šlo? si brez problema zanosila?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Abrazija
10.1.2008 12:52:24   
Hans
Draga Trchy, najprej naj ti povem, da ne smeš nikoli obupati, upaj in ko boš njamanj pričakovala se bo zgodilo. Tako je bilo pri meni. Tri leta sem se vsak dan spraševala ali bo tudi mene kdaj kdo poklical mama, to je hudo, in to najbolj vemo tisti, ki smo to preživeli. Saj vse lepo in prav ampak tolažba tistih, ki to niso doživeli ni enaka. Jaz sem imela abrazijo kar trikrat, no v četrto pa nam je uspelo in sedaj imam 15-mesečno navihako.user posted image
Sedaj smo srečni in smo kar malo pozabili na vse to, a bilo je hudičevo težko. Bližala sem se tridestim, bila poročena, imela stanovanje, zanositi pa nisem in nisem mogla. Nekaterim to uspe ne da bi si to želeli in to najbolj bolj. Vsi imajo dobre namere in te tolažijo, da si še mlad, da bo že. A je težko. Poskusiš z uradno medicino, pa tudi z alternativno. Obupaš, a le za trenutek, nato upaš naprej. In potem se zgodi . . .user posted image .
Meni je v težkih trenutkih zelo pomagal forum ringaraja. Prebiraj ga in boš videla, da nisi osamljena ter da nas je veliko katerim je uspelo. Meni v četrto. Tudi tebi bo. 
  

_____________________________

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Abrazija
10.1.2008 13:08:13   
varci
Tudi sama sem imela julija 07 abrazijo v 9. tednu zaradi odmrtja ploda v 7. tednu. Vse je bilo brez komplikacij. Menstruacije normalne. Spolnih odnosov nisem imela 3 tedne po navodilu G. Pravijo, da je dovolj, da počakaš 2 ciklusa in nato začneš ponovno delati na user posted image . Meni je G priporočala 3. Po tretji user posted image sva poskusila in sedaj tečeva 4. krog in upam, da tudi zadnji. Prva user posted image je ratala v 1.
Bodi močna, vem da je težko. Jaz še vedno mislim na mojo izgubljeno pikico in se vsak mesec ko pride user posted image zjokam, vendar verjamen, da je tudi meni nekoč usojeno postati mamica. Meni je v veliko pomoč user posted image in pa seveda tale forum.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Abrazija
10.1.2008 13:24:01   
lana38
Jaz sem bila leta 2006 na UPN v 20. tednu user posted image , ker je user posted image  imel Downov sindrom. Potem, ko sva začela delati na user posted image , ni takoj uspelo, ampak sem bila na HSG in diagnostični HYSC. Odkrili so, da imam v maternici zarastline in bi morala na operacijo. Po nekem čudežu sem zanosila pred operacijo in zdaj imam doma sončka, starega 3 tedne.user posted image  Ne obupaj. Če je meni uspelo, potem je tudi za druge upanje...
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Abrazija
10.1.2008 21:56:37   
ninica04
Tudi jaz sem imela abrazijo 7.12. Mi je gin. ravno sedaj na gin. pregledu rekla da moram počakat 2 menst. pol pa lahko. user posted image ne smeš 14 dni, pa kopat (namakat). Vsak zdravnik sicer govori drugače. Moji cimri v sobi (v bolnici) je zdravnik rekel da 6 mesecev ne sme poskušat zanosit, da 4 tedne ne smeuser posted image . Najbolj važno pa je kako se ti počutiš, kako si psihično. Fizično se kar hitro porihtaš, samo psiha je pa.... Jst naprimer sem fizično čist ok, sicer so se mi čisto zmešali hormoni (koža kot pri 15 letnikih, mozolji 100 na uro, suha koža po nogah....) Psihično pa sva se tudi z možem kar dobro pobrala, tako da komaj čakam, da pridejo te dve user posted image , da lahko začneva na novo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?