tina a

| 

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-   VOLITVE SO KOT POEZIJA   Nova stranka je rojena.   Majhna, skromna, a poštena.   Resda ima le dva člana,   vendar sta vsem dobro znana   in veljata vsak za sto.   Sicer pa je s tem tako,   da ni bistvo v številu,   temveč v našem sporočilu:   Za Slovenijo naprej!   Vaša Lojze in Andrej    --   Dragi Lojze   Po sestanku v Alpbachu   puščaš nas v hudem strahu,   da kakor že enkrat prej,   ko si se podal v Oglej,   tudi tokrat ni drugače-   spet si se podelal v hlače.   Včasih so potrebna jajca,   da se loči mož od zajca.    --   Ja sam Zmago, svi me znaju,   car sam u svom zavičaju.   Volim turbo-narodnjake,   miris šljivovice jake,   kajmak i čevape volim,   jedem dok se ne razbolim,   pijem dok ne padnem s nogu,   volim da se molim Bogu,   volim bombe i pištolje   i sve ljude dobre volje,   a najviše volim žene-   bračo, glasajte za mene!    --   Janez moje je ime,   zlato moje je srce,   vse po vrsti imam rad,   vsak volivec mi je brat,   da me le v zvezde kuje   in ponižno obožuje.   Kdor pa ni za SDS,   v mukah naj pogine, pes!      :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: 

|