|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija
2.1.2009 20:06:12   
Anonimen
Ker se pripravljam na nov IVF postopek, se bašem z vsemi mogočimi vitamini, in sicer, Q-encimom, B-kompleksom, E-vitolom, Omega3 maščobami in Cink-Selen kapsulami. Pa še Aglurab moram jemati dvakrat dnevno. Zdaj sem pa dobila nekakšne pikice po telesu. Je imela katera alergijo na katero od zgoraj navedenih stvari?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija
2.1.2009 23:42:30   
lara light
Nimam teh izkušenj. Moram pa rečt, da mi ni posebno všeč izraz 'bašem'; ne vem ali si samo ponazorila tvojo skrb za čimboljši uspeh ali se tik pred zdajci filaš z vsem naštetim in je telo odreagiralo, kot pač je.
Moraš vedet, da gre za kemične pripravke, čeprav so to dobrodošli vitamini, ti vseeno vsebujejo barvila, stabilizatorje, umetna sladila, itd...in čisto možno je, da je tega preveč oz., da gre za kakšno obliko izločanja strupenih snovi iz telesa ali samo reakcijo na določeno tableto. Žal nisem medicinsko podkovana, daleč od tega, to je le laično mnenje. Lahko pa ti povem, da še zdaleč nisem pristaš 'dajmo pojest čimveč vitaminov', da bo tako uspeh boljši, ker je to stresna sprememba v telesu, ki zahteva čas. Zato je bolj smiselno, če ni veliko časa do postopka, čimbolj uredit prehrano, jemat po enega od naštetih do dveh vitaminov dnevno, popit veliko vode, da se ledvice čistijo in s tem celotni organizem, pa še in še in še je nasvetov...odvisno od postopka, odvisno od tega kaj si že, če sploh v preteklosti poskusila....predvsem poslušaj svoje telo in preveri postopoma kaj ti ne ustreza. Npr. pregled bioresonanca bi takoj ugotovil, kje je težava. Ti podal koordinate kaj jest, kateri vitamini primankujejo itd...
Pomagaj nam z več info in tu jih je cel kup specialistk, ki ti bodo z veseljem pomagale. Pa veliko uspeha in nikar se ne boj razkriti, tu smo da si pomagamo. Na uspeh!user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?