|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na Hiconcil
8.11.2010 18:12:48   
Žaka
Pozdravljeni!

Imam fantka starega 6 mesecev,ki je zbolel. Zdravnica mu je predpisala Hiconcil.Po treh dneh jemanja je postal ves pikast. Peljali smo ga k zdravniku,ki je ugotovil alergijo na antibiotik.Z zdravljenejm smo prekinili. Dobil je Claritin sirup odkar je bil na Hiconcilu se pravi tri dni je neznosen,jokav se zvija.Claritin pa je dobil šele danes.Ali joka zaradi alergije ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija na Hiconcil
8.11.2010 20:53:27   
eee35
Mogoče ga srbi, če ima izpuščaje? Claritin bi mogel pomagat...

_____________________________

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Žaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Alergija na Hiconcil
17.11.2010 8:17:14   
pinkulja
na tvioje vprašanje nimam odgovora, ti pa lahko nekaj povem< Hiconcil zelo dosti ljudi slabo prenaša, pa ni nujno, da je to alergija na penicilin. moja hči je po njem dobila drisko, drugič vneto ritko. Jaz sama sem dobila gnojne drobne izpuščaje po obrazu (ogabno in srbelo), moj mož je bil cel zadet, si ga kaj vprašaj, je čez minuto odgovoril, nečak star 5 let je dobil srbečo kožo in bil ves tečen... Ne vem zakaj to sranje sploh predpisujejo.
P.S.: vsi našteti vse ostale antibiotike dobro prenašamo, v družini ni alergije na njih.

(odgovor članu Žaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?