|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali hrano kdaj zamrznete?
6.8.2006 22:02:10   
lolipop
Z uvajanjem goste hrane sem šele začela. Moj poje zelo malo - žličko ali dve.  Rada bo vprašala, ali ostale pripravite tako majhne porcije ali pa hrano zamrznete. Velikokrat sem prebrala, da se preostanek hrane zamrzne kot ledene kocke in se jih kasneje po potrebi odmrzne. Moja prijateljica pa je bila nad tem čisto zgrožena v smislu, otrok mora jesti samo sveže pripravljeno hrano.

Mnenja in predlogi prosim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali hrano kdaj zamrznete?
6.8.2006 22:13:09   
mamči
Jaz osebno tega nisem prakticirala. Mini porcije iz sadja ni problem naredit, pa četudi sama pomalicaš kakšno žlico je samo koristno. Zelenjavo, meso in ostalo sem pa čist na začetku delala za user posted image  extra, kar je res malo bolj problematično za en obrok, kasneje sem pa prakticirala, da sem vzela kar od družnskega kosila za user posted image  vstran in sem šele nato za nas začinla, solila itd.
Jaz sem tud "mahnjena" na sveže, tako da nikdar nisem pogrevala niti zamrzovala.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali hrano kdaj zamrznete?
6.8.2006 22:14:45   
dskubin
Jaz sem tako zamrznila. Sej res je najboljše, če je vedno sveže pripravljeno hrano ampak se ti lahko strga, ker se ti potem zgodi, da cele dneve kuhaš za otroka, pol ti pa sploh nič ne poje, pa še nase vmes pozabiš.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali hrano kdaj zamrznete?
6.8.2006 22:16:29   
Anonimen
nikoli nisem zamrzovala.vedno sem skuhala zelo majhne porcije,tako da nisem kuhala cel dan samo za otroka,ampak samo par minutk

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali hrano kdaj zamrznete?
6.8.2006 22:19:03   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

 Sej res je najboljše, če je vedno sveže pripravljeno hrano ampak se ti lahko strga, ker se ti potem zgodi, da cele dneve kuhaš za otroka, pol ti pa sploh nič ne poje, pa še nase vmes pozabiš.


Ja, nekako tako je pol v resnici. Je pa odvisno od otroka, moj prvi sin je "špurav" in sem večkrat res pol al vse sama pojedla, al pa - hvala bogu, da ga imamo - dala našemu pesotu user posted image . Drugi sin je pa pravi jedec in ni problemov.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali hrano kdaj zamrznete?
6.8.2006 22:20:43   
Anonimen
Jaaa, sem zamrzovala, največ kakšno kuhano zelenjavo z vrta. Sem skuhala, zmiksala in zamrznila ter  potem uporabila za kakšno omako.
Sicer pa sem kosilo največkrat pripravila sicer sproti, ampak vnaprej (ko je dete spalo), ter dala v posodico ter v hladilnik. Ko sva prišla s sprehoda, pa sem vse skupaj lepo pogrela v mikrovalovki. Nič komplicirat, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ali hrano kdaj zamrznete?
6.8.2006 22:30:26   
Anonimen
Če nisi kuharski tip, hrano lepo zmrzni.

Pomembno je, da jo daš v zmrzovalnik takoj, ne šele po nekaj dneh čakanja v hladilniku, in da v njem ne čaka več mesecev.

(odgovor članu lolipop)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ali hrano kdaj zamrznete?
8.8.2006 13:06:45   
Darči76
o z uvjanjem in je podobno kot pri vas: poje zelooo malo, tako da sem do sedaj skoraj vse kar sem skuhala, pojedla sama.
Pa sem včeraj zelenjavno kašico kar dala v posodice za led in jo bom v teku tega tedna tudi porabila.
Mislim, da ne bi smelo biti nič narobe. Ker tudi v strokovni literaturi tako svetujejo.
Ravno včeraj sem tudi brala, da je boljše sadje in zelenjavo čimprej zamrznit, ker s tem da stoji nekaj dni v shrambi ali hladilniku, izgublja vitamine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ali hrano kdaj zamrznete?
20.8.2006 22:59:39   
Suzi*
Kot Splišni. Sem zamrzovala in potem pogrela v mikrovalovki. Večinoma domače sezonsko zelenjavo in sadje, ki bi se sicer pokvarilo, ker ga v takih količinah nismo mogli pojest na hitro.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?