|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je možno?
24.9.2007 12:58:33   
mama76
No pa sem spet tukaj prvič sem se oglasila julija leta 2000,pa novembra 2003 sam takrat se ni dobro izteklo,nato spet srečna septembra leta 2004 in sedaj sem spet tukaj z vprašanjem, no M sem imela 16.08 in normalno šest dni zdaj pa mi že skoraj 10 dni zamuja s tem da z dragim nisva vmes ničuser posted image ali je možno,da sem bila noseča že prejšni mesec kljub temu da sem imela Muser posted image , ker mi je ena kolegica rekla,da je ona tudi krvavela v dneh ko bi morala imeti menstruacijo klub nosečnosti,zdaj pa ne vem ali je res to možno, no za odgovore se vam najlepše zahvaljujem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je možno?
24.9.2007 13:09:32   
kodrana
seveda je to možno. samo potem ni bila prava menstruacija. to je bolj šibka krvavitev. če imaš že tako šibke menstruacije, potem lahko zamenjaš to krvavitev za menstruacijo.
naredi test in boš videla.
če bo test še vedno negativen, ti priporočam, da še malo počakaš. lahko se tudi hormončki poigravajo.
držim pesti za user posted image user posted image .

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?