|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali lahko že 2. obrok, čeprav 1. ni "cel...
5.5.2005 22:34:26   
sonjaka
Živjo!
Večkrat berem vaše nasvete glede uvajanja goste hrane.
Jaz sem svoji skoraj 6 mesečnici okrog kosila začela dajati zelenjavico - korenček, bučke (poje malo), potem pa se še podojiva. Tako bi sčasoma začela zelenjavi potem dodajati še krompirček, rižek, polento, mesek ipd. in to bi bilo kosilo. Ker pa bi rada uvajala tudi sadje (kot npr. malico) me zanima, če ji lahko dopoldne ali popoldne dajem tudi sadje (seveda ne uvajanje novih okusov sadja in zelenjave hkrati)- pač kolikor bo pojedla, potem se bova pa še podojili. Ali pa ste ve mešale sadno - zelenjavne kašice (dokler ni otrok zamenjal dojenja / mleka z gosto hrano in potem šele naslednji obrok. Sem mislila začeti s kakšnimi riževimi kašicami zvečer, ker se zbuja po 4x na noč in konkretno je, pa mi vse različne firme odklanja na celi črti. Potem jih pa itak mami poje, ker so tako dobri.
Joj, mi ni preveč jasno. Naša patronažna je pa itak čisto mimo. Po njenem bi moja mala zdaj že morala imeti najmanj 2- 3 obroke, hrano naj kar solim, da ne bo zanič...
Hvala za kakšen nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali lahko že 2. obrok, čeprav 1. ni "cel...
5.5.2005 22:39:28   
Gina
Ja, točno tako naredi, kot si napisala. Čisto ok. Jaz sem pri 6. mes. že malo solila, čeprav ti bodo to punce rekle, da ne. Pri prvem otroku še človek to dela, potem ga pa mine komplicirat. Pa ne to vzet za slabo. Jaz sem tudi bila taka prvič.
Zvečer mu daj kakšno mlečno kašico, čez dan pa tisto, ker imaš pri roki, pa probajta. Za dodatek pa malo mleka, da bo sit. To je čisto super.

(odgovor članu sonjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali lahko že 2. obrok, čeprav 1. ni "cel...
7.5.2005 2:40:02   
Annny
Tako, kot je napisala Gina.
Seveda lahko hrano malo soliš- jaz jo vedno, pa skrbim, da je vedno zdravo in sveže pripravljena.
Ravno sem napisala jedilnik, ki ga ima moja 7- mesečnica:
preberi si ga pod temo 'Vaše izkušnje z nlečnimi kašicami', če te zanima.

Lp

(odgovor članu sonjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?