|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 16:43:17   
Ati3
Pozdravljeni,
na tem forumu prvič odpiram temo. Večkrat sem ga prebiral, pa nisem nikoli našel časa da bi se vklučil v pogovor. Sedaj ko pa mi teče voda v grlo in več ne vem kako dalje, sedaj pa sem si našel oz. moral napisati in prositi vašo skupnost za pomoč. No ja tema je zelo delikatna in zgodba je zelo dolga zato bom kar pričel.
Najbolje da začnem spredaj in potem zaključim na koncu.
V tem trenutku sem še poročen, čeravno je moja žena vložila ločitev. Sedaj moram jaz napisati pritožbo in bla,bla. To sploh nima veze, vezo ima samo to da bi rad rešil svoj zakon. Aja pa da takoj razčistimo, krivec za ločitev sem JAZ. Razlogov je zelo veliko kot so laži, nezaupanje, moja lenoba, moja neresnost in še bi lahko našteval. Bistvo vsega pa je, da sem sedaj ko se mi to dogaja tudi spoznal. Najin zakon ima veliko vzponov in padcev. No ja v zadnjem času še samo padec brez vzpona. Moja žena mi je v najini zvezi že velikokrat ponudila ponovno možnost, saj ne da je ne bi izkoristil, ampak kaj ko sem spet za*****.
V tem trenutku živiva še z ženo skupaj v hiši, noben nima kam iti, in čakava na 10.3 ko imava na socialnem razgovor.
Jaz sedaj vsaj poskušam še kaj rešiti pa me žena enostavno blokira z vzhičenim odgovorom ali pa celo brez odgovora.
Enostavno ne pridem z besedami do nje. Saj jo razumem da je takšna, ampak po drugi strani mi pravi da me še ima vedno rada, seveda jaz jo božansko ljubim, po drugi strani pa me ignorira, še hujše, začela je iskati drugega.user posted image
Najhuje pri vsem tem pa je da imava dva otroka. Ena hčerka je stara 4,5 let druga pa , držite se, skoraj 2 meseca. Ja dva meseca in midva z ženo se še samo prepirava.
Moram pa priznati, da v teh dveh mesecih misem bil skoraj nič doma. Ženo sem pustil z obema otrokoma doma samo. Nisem ji kaj veliko pomagal, bolj sem se poglobil v delo in na nek način poskušal skriti moj strah, strah pred boleznijo otroka, čeravno nam je dr. povedala da je otrok popolnoma zdrav. Ne morem iz kože, še vedno imam strah da je kaj narobe, saj morate me tudi razmeti da nama je z ženo ena hčerka umrla (ne spraševat zakaj, bila je zeeeelo bolana).
Sedaj ko to pišem sploh ne vem kaj naj pričakujem od vas. Saj nimam nobenega konkretnega vprašanja. To je samo še ena žalostna zgodba katera se še ni zaključila. Saj v tej zgodbi je še veliko za povedat ampak to mogoče v naslednjem odgovoru.
To da pravijo da sta za prepir vedno kriva dva to pa vam iz lastnih izkošenj povem da ne drži. V mojem primeru sem kriv samo JAZ in noben drugi.
Svojo ženo ljubim, obožujem, občudujem je osmi svetovni čudež (vsaj za mene) amapak kaj ko tega ne vem izkoristiti. V primeru da da ima kdo bilokakršno podobno izkušnjo bi ga prosil za kakšen mali nasvet. Mogoče mi bo v pomoč drugače pa vsaj v uteho.
Lep pozdrav
Ati3

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 29.2.2008 18:11:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ALI OBSTAJA ŠE SPLOH UPANJE
29.2.2008 16:52:30   
Sibil_
Moj nasvet bi bil, da bodi do žene iskren.Povej ji, da se pač bojiš bolezni in da zaradi tega nisi bil doma, enostavno povej ji iskreno vsa svoja čustva.user posted image

Seveda pa mi ne vemo vsega, verjetno nisi lagal zaradi straha, ne?Tako da malo več povej, predvsem zakaj se ona hoče loćit.

LP,
Sibil RR

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Ati3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ALI OBSTAJA ŠE SPLOH UPANJE
29.2.2008 16:56:10   
Anonimen
user posted image user posted image  Žalostna zgodba z nerešenim koncem.
Moj nasvet? Poskušajta najti pomoč pri psihologu; svetovanica, individualno svetovanje. Naj bo tretja oseba pri vama, s katero pomočjo boste dokazali, da ste še vredni njenega zaupanja. Pa ste ženi omenili česa vas je strah? Mislim, da svetovanje v tem primeru vsekakor potrebujete, predvsem vi, žena je lahko samo poslušalec.
Kako jo pa prepričati? Ne vem. Mogoče kakšno pisno opravičilo, obljuba, če tega ne izpolnete, ji daste pri morebitni ločitvi toliko več v denarju ali čemu drugemu.
Ampak nikakor ne pozabite, obljuba dela dolg.
Držim pesti. Lp

(odgovor članu Ati3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ALI OBSTAJA ŠE SPLOH UPANJE
29.2.2008 16:58:37   
dudi2006
Ojojuser posted image ...kako pa to, da že prej nisi ukrepal, če jo tako močno ljubiš (osmi sv. čudež pa to)? Verjetno ti je dala vedeti, da ni srečna..( Si pokuril že vse šanse da jo obdržiš?)...ali te je predramilo šele to, da išče drugega (kar močno dvomim, saj v takih žalostnih trenutkih in pri otrocih razmišljaš malo drugače). No edino, če se ta stvar pri vama vleče že zelo dolgo. Ja, a resnično ni več upanja za vaju??? Kaj pa kakšen pogovor s specialistom, zakonska posvetovalnica...prosi jo, da naj ne obupa prehitro...probaj z dejanji pokazat kako bi rad rešil zakon. Sicer to ne pride v poštev, če si jo varal ali kaj podobnega...joj, tko mi je hudo k take stvari berem...



_____________________________

3+1=;)

(odgovor članu Ati3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ALI OBSTAJA ŠE SPLOH UPANJE
29.2.2008 17:04:35   
lelčy
bodi iskren in ji povej kaj čutiš do nje. po tem sodeč kar si napisal je imela vsega dovolj in naredila pač korak naprej, da bi se to končalo.sam praviš da ti je dala možnosti da bi rešila  svojo zvezo ampak jih nisi izkoristil in edini izhod je njej predstavljala ločitev. moram reč da razumem, da noče govoriti s tabo in da hoče mir. če jo zares ljubiš in si se pripravljen spremeniti za njo, potem se potrudi in ji to dokaži.

(odgovor članu Ati3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ALI OBSTAJA ŠE SPLOH UPANJE
29.2.2008 17:13:45   
Anonimen
Če ne posluša, ji napiši pismo. Napiši ji kot si nam tukaj, iskreno in iz srca in ji ga daj. Potem pa jo pusti, da pretuhta kako bo odreagirala in ne rini vanjo z željo po takojšnjem odgovoru.

(odgovor članu lelčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ALI OBSTAJA ŠE SPLOH UPANJE
29.2.2008 17:23:25   
daddy
   V vsaki zvezi pride do vzponov in padcev. Za to, da odnos obstane, se je treba trudit - želja in volja pa mora biti na obeh straneh. Moraš vedeti, da so besede sicer lepe in lepo zvenijo ( kako jo ljubiš, občuduješ, kako je zate osmo čudo sveta - prav pesniško izražanje, ni kaj ), a veliko veliko več človeku povedo dejanja. To imej vedno v mislih. Še tako svečano in veličastno bluzenje ne pomaga prav nič, če vajin vsakdan ni podkrepljen z dejanji. Verjemi, na koncu šteje samo to.
   Kljub temu, da vajino zvezo opisuješ zelo črnogledo, imata zagotovo tudi svoje svetle trenutke ( dva otroka, eden star komaj dva meseca .... ). Skušaj torej ugotovit, kdaj in kje se je zalomilo, pa tudi zakaj. Odkrito se sooči s težavami in tudi do partnerke bodi povsem odkrit. Kaj boljšega ti ta hip ne vem reči, mogoče edino, če poskusita tudi pri tistih, ki se strokovno ukvarjajo z zakonskim svetovanjem. A kot rečeno, želja in volja mora biti pri obeh, žal ne bo dovolj, da je le pri tebi.

  Samo medklic: če si ga slučajno namakal kje drugje in je to razlog, potem imaš manj možnosti za uspeh.

(odgovor članu Ati3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ALI OBSTAJA ŠE SPLOH UPANJE
29.2.2008 17:32:00   
gojska
Samo medklic: če si ga slučajno namakal kje drugje in je to razlog, potem imaš manj možnosti za uspeh.


Žalostna zgodba, samo ne vem zakaj se mi zdi, da nam nisi vsega povedal ??

Priznanje, da si vse ti kriv te ne bo rešilo.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ALI OBSTAJA ŠE SPLOH UPANJE
29.2.2008 17:32:34   
gojska
pa še to

upanje umira zadnje

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ALI OBSTAJA ŠE SPLOH UPANJE
29.2.2008 17:54:44   
pijja
Tole kar  si napisal nam, pokaži ženi.
In ja,upanje umre zadnje.
Ti želim da se vama zakon obnese,sam če ga ne boš spet sračkaluser posted image

_____________________________

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 18:42:02   
kaycha
tezko je povedat kaj pozitivnega v takem primeru. sam dobro ves, da si ravnal narobe in zeno pac moras razumeti. po vsem kar si napisal, koliko slabega si ji naredil, ji je verjetno dop******. meni bi tudi.
lahko govoris kako zelo jo ljubis, ampak to ne pomaga in ne spremeni popolnoma nic, ce ona tega ne cuti do tebe. in glede na to, da si jo s svojo nezanesljivostjo tako razocaral in ji nisi stal ob strani, ko te je potrebovala, zal, bi razumela, ce bi se njena custva do tebe ohladila. verjetno te ne vidi vec kot istega cloveka, saj verjamem da stvari niso stale tako ze od zacetka. upanje umre zadnje, ampak ne vem ce ona glede na svoje ravnanje (vloga prosnje za locitev) se vidi tisto upanje. napisal si tudi, da ti je dajala moznosti in si se vedno izneveril... oprosti, ampak kako sploh se pricakujes, da se bo ona trudila za resitev zakona, ce ti do tega trenutka, ko res vidis, da misli resno, nisi naredil popolnoma nic za to, da bilo njej lazje in lepse?
z izgubo otroka se nisi soocil le ti, ampak tudi ona. ampak ti si se lahko umaknil in njej prepustil skrb za hcerkici, ona pa ni imela te moznosti. ni se mogla "skriti" za delo, kot ti, ampak prevzeti se tvoje "breme" na svoja ramena

(odgovor članu Ati3)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 19:28:24   
lana777
Če bi brali njeno plat zgodbe, bi bila verjetno povsem
drugačna.
Ampak nima veze ... Če so tvoja čustva
iskrena, potem bosta zagotovo lahko zopet zgradila most
en do drugega, ne glede, kaj vse se je zgodilo. Le
prisluhniti morata druga drugemu!

Držim pesti za vajuuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 20:02:05   
* Mateja *
Nočem biti nesramna, ampak imava tudi modva težave z možem ravno zaradi njegove odstnosti, zaradi njegovega dela pač. za vse sem sama, menda ima oba zelo zelo rad, ampak brez konkretnih dejanj pač ne gre. V družini so potrebne prilagoditve obeh, pogovor ko se težave pojavijo, težave je treba sploh videt,...Tako da razumem tvojo drago, da je vložila prošnjo za ločitev. Tudi jaz bi jo, ampak še imam upanje v naju!

Očitno ga je tvoja draga že izgubila, ker se ji zdi vlagati v tak zakon izguba časa.
Edino kar ti lahko rečem je, da razumem tvojo žena, da ji je prekipelo in očitno misli resno, ker je vložila zahtevo za ločitev. Tebi svetujem, da se vsedeš dol z ženo in ji razložiš, da si razmislil in kaj vse bosta z ločitvijo izgubila. Prosi jo za odpuščanje, začni stvari delati v pravo smer, obnašaj se njenim pričakovanjim primerno, pejdi na kolena, naredi vse če hočeš zakon obdržati. Če si to res želoš, boš naredil vse zato, da ostaneta skupaj! Sicer pa pogovor,pogovor in šenkrat pogovor, po njem pa k konkretnim dejanjem s katerimi boš ženi pokazal, da ti ni vseeno!! pa kakšna svetovalnica za pare je tudi rešitev, da se soočita pred tretjo osebo, ki vaju bo vodila skozi pogovor!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 20:12:05   
Volga
Ti si po moje vse že svetovno zaj...., zdaj pa bi rad, da se žena lepo pogovarja s tabo. Dobra je, da te sploh še gleda v stanovanju. O.K., ločita se, pa je, bo imela enega otroka manj na skrbi. kaj pa se to pravi zaradi otrok bežati v službo? Kr nekaj. In izgovori zaradi bolezni...a misliš, da žene pa ni strah ponovnih bolezni pa to? Ne, nje ne sme biti strah, ker je ženska, ker je rodila tvojega otroka, ker mora SAMA skrbeti zanj, ne, nje ne sme biti nič strah. In tebi je zdaj žal. Kaj ti je žal? Da bosta šla narazen? Da ne boš videval otrok vsak dan? O ja, ko si jih do zdaj toliko. Daj no daj, priznaj, da nisi dovolj sposoben, da imaš družino in otroke, prej ko si boš to priznal, lažje ti bo.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 20:20:49   
Ati3
Normalno da je njena plat drugačna. Ampak jaz ne dementiram nobenih napak več. Še več priznavam jih in jih poskušam tudi odpraviti.
Aja pa drugje ga 100% nisem namakal, ker v takšnem primeru pa ne bi bilo rešitve.
Lahko je povedati: pogovorita se, povej ji kaj čutiš  ... Za mene pa to ni enostavno, sem človek kateri zelo težko kaže svoja čustva, na papir mi jih ni problem prenesti, pa vse kar tu pišem je odkrito, ker tako ali tako nima smisla bilokar tveziti. Probleme mam jaz in najbolje je napisati to kar ravno premišljujem.
Vsi kateri ste mi odgovorili imaste prav, vsem dam prav ampak to še ne reši mojega problema.
Saj se hočem pogovoriti, ampak me ne pusti zraven. Imam občutek da me ne posluša, če pa me že, potem pa dobim ali ciničen ali hinavski odgovor. Lahko si mogoče kateri predstavljate kako se potem počutim. In ker mi to "pogovarjanje" ravno ne gre od rok-pa se obrmen in neham. Tako ne bom nikoli več pridobil njenega zaupanja.
Tukaj imam problem, kako se ji približati in kako ji pokazati VSA moja čustva.
To bi rad naredil pa ne vem kako. Kako pokazati vsa čustva, ker jih imam za celo kompozicijo od Ljubljane pa do Carigrada. Me sedaj razumete. To bi rad naredil pa ne vem kako se naj izpovem, kako ji naj razložim .....
Ji naj napišem pismo?

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 20:22:21   
atanja
Če je še možnost da se reši zakon jo boš mogu najdt pri svoji ženi-ne pri nas... Tako da to je treba govort njej-ne nam

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 20:24:13   
Volga
Saj se hočem pogovoriti, ampak me ne pusti zraven. Imam občutek da me ne posluša, če pa me že, potem pa dobim ali ciničen ali hinavski odgovor. Lahko si mogoče kateri predstavljate kako se potem počutim. In ker mi to "pogovarjanje" ravno ne gre od rok-pa se obrmen in neham.


Težka bo, težka. Ne vem, kaj pa če bi se odpravila do kakšnega terapevta? Morda bi on znal pomagati? ker tale zid, s katerim se je ogradila, je previsok, se mi zdi. No, saj v končni fazi, si ji ga ti sezidal. Ampak, kaj si pa takrat mislil, ko si cele dneve visel drugod? A otroke imaš pa tudi rad al kako?

(odgovor članu Ati3)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 20:25:13   
atanja
Povabit jo kam mogoče-jo bo že to šokiral ker boš nekaj naredil konkretni... Vadla da te ne bo poslušala sam NEKAJ NAREDI... Reč da pejte nekam sami... Popazi otroke zdaj ko maš še šanse ko še živite skupaj da si odpočije. Sam ne čakat... Ker z dejani se več pove

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 20:26:44   
Volga
Povabit jo kam mogoče-jo bo že to šokiral ker boš nekaj naredil konkretni..


Da sem jaz v njeni koži, ne bi šla. Ja, vejžde, prej sem bila dva meseca sama z dvema otrokom, zdaj, ker se je gospod spreobrnil, naj grem pa z njim afne guncat user posted image  težko boš tole rešil.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 20:32:31   
Anonimen
Razlogov je zelo veliko kot so laži, nezaupanje, moja lenoba, moja neresnost in še bi lahko našteval.
Moram pa priznati, da v teh dveh mesecih misem bil skoraj nič doma. Ženo sem pustil z obema otrokoma doma samo. Nisem ji kaj veliko pomagal, bolj sem se poglobil v delo



Tukaj imam problem, kako se ji približati in kako ji pokazati VSA moja čustva.
To bi rad naredil pa ne vem kako.


Kako? Najprej spremeni vse, kar si zgoraj naštel. Bodi ob njej, pomagaj ji, spremeni se. Potem pa naprej. Upam, da vama uspe in da si tokrat resen, saj kot praviš si ji že večkrat vse obljubil, pa nič izpolnil. Če pa imaš kakršenkoli dvom vase, da tokrat spet samo nalagaš, pa jo pusti naj gre, naj živi svoje živeljenje in naj bo srečna. Saj vendar praviš, da jo ljubiš.

(odgovor članu Ati3)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 20:32:37   
atanja
Ja to res sam če bo sam čaku kdaj ga bo poslušala pa sigrn ne bo nič. mogoče se bosta lažje zmenila če se ona mal spočije-ker sigurn je utrujena pri takem dogajanju... Ne vem mislim sam da bi mogu z vsako malenkostjo pokazat da se želi spremenit- pa tamaledva mal prevzet da ona lahko mal zadiha... To tud če ne bo uspel bi mogu naredit -zaradi otrok

< Sporočilo je popravil atanja -- 29.2.2008 20:33:25 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 20:54:44   
Marogica
Moj dragi ati3, tudi jaz mislim, da bo težko, pa če nam tukaj 10x priznaš vse ali pa še več...Ženske funkcioniramo v vezi tako, da dolgo vztrajamo, predolgo, se mi zdi, jemljemo marsikaj v zakup, da bi se veza obdržala in ne vržemo puške kar tako v koruzo. Pazi sedaj....ko pa se ženska tako trdno odloči (kot tvoja), da je konec....je v 99,9% konec. Finito.

Zato ne vem, kaj ti naj svetujem, ker imam enostavno občutek, da se je tvoja žena odločila. Njej je prekipevalo že dolgo...verjemi....ampak sedaj ni več pripravljena trpeti v vezi, pa je čisto vseeno, kaj si naredil in česa ne boš nikoli več, pa da si se spremenil ali ne.  POzabljaš, da v njej ni več zaupanja vate, tebe in vajino vezo doživlja kot razočaranaje, gnev, bolečino. In če ni mazohistka, ima tega vrh glave.

MOgoče še  to...upam, da si se iz tega poglavja svojega življenja kaj naučil. TI lahko koristi za v nparej, predvsem pa pri vzgoji in vzgledu do otrok.

Žal....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 21:00:30   
Anonimen
Star slovenski pregovor pravi: Po toči zvoniti je prepozno.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 21:08:56   
mateyka
Kako? Najprej spremeni vse, kar si zgoraj naštel. Bodi ob njej, pomagaj ji, spremeni se.


točno to. in to ne pomeni glumit dobrega moža in potem, če ne pali, it nazaj na stara pota. to pomeni, da se odločiš, da boš tak od sedaj naprej, no matter what (tud, če gresta na koncu narazen). no, za to je pa treba met "cohones" in it od konca ter spremenit življenje za vedno. si upaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Ali obstaja sploh še upanje
29.2.2008 21:11:32   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Kako? Najprej spremeni vse, kar si zgoraj naštel. Bodi ob njej, pomagaj ji, spremeni se.


točno to. in to ne pomeni glumit dobrega moža in potem, če ne pali, it nazaj na stara pota. to pomeni, da se odločiš, da boš tak od sedaj naprej, no matter what (tud, če gresta na koncu narazen). no, za to je pa treba met "cohones" in it od konca ter spremenit življenje za vedno. si upaš?


Mateyka-to je dobro vprašanjeuser posted image user posted image user posted image jaz tudi tako mislim -Spremeni se že zdaj v tem trenutku in delaj na tem da ženo pridobiš nazaj in ti ostaneš -dober mož


_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?