|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali se še splača?
13.2.2007 15:54:34   
Baucka
Ema je stara 9,5 mesev. Čez dan veselo papca in se noče dojit. Ko ji zizo pokažem me kar ignorira, se obrne in začne puzat. Dojiva se leže. Zvečer tudi noče pred spanjem. Zaspi tako, da leži ob meni. Ponoči, ko pa se zbudi pa bi jedla. In tako se doji ponoči tudi po 4x. Zjutraj ko pa ni več teme, pa sem spet na odstavnem tiru. Ko sem jo poskušala malo prisilit, da bi vlekla, me je vgriznila, sicer ne fejst bolj me je ščipnila. Sem že poskušala, da bi se dojili sede v kuhinji pa tudi pride 1x potegne i gre naprej, ali pa me vlači za bradavico in ščipa.

Kako jo prepričat, saj bi še rada dojila, samo bi tudi rada spala ponoči. Ali naj ukinem in se sprijaznim? Kako ji naj dam mleko, če flaše noče, sploh ne ve kaj naj dela z njo. Na kozarček?

Koliko mleka sploh more spit? Pojma nimam. Dojiti je tako enostavno.

Prosim za nasvete. Hvala.


_____________________________

Gremo veselo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali se še splača?
13.2.2007 15:58:09   
fricka
Pri nas smo se tudi kmalu nehali dojiti. Je pa v tem obdobju jedla vsaj tri mlečne obroke, saj mleka ni hotela več piti. Gres, čokolino in skuto pa smo jedli vsak dan znova.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali se še splača?
13.2.2007 17:05:11   
Mavrična zvezdica
Pri nas je bilo podobno, ko je bil mali star 9 mesecev - pa ga nisem silila. Je zelo raz jedel gosto hrano in pač ni imel več potrebe - se je sam odstavil.

Kot je bilo že napisano: za zajtrk, večerjo in kako malico ji ponudi mlečno kašo, skutko ali jogurt in to je to.

LP

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali se še splača?
13.2.2007 20:09:26   
metaa
Jest bi bla zelo vesela, če bi se mi približno v tej starosti sama odstavila. Naša jih bo vsak čas 11, pa mamo ful probleme z odstavljanjem- ona bo še vedno ful vlekla, jaz pa moram mal pazit, ker grem v službo in se moram vsaj čez dan znebiti mleka. A ni fajn, da se odstavi otrok sam in ga ni treba gledat, kako "trpi", brez joka in stoka. To se mi zdi najbolje za otročka, sej je že dost stara. Se mi zdi, da smo mamice tiste, ki nam še ni dovolj dojenja. Tudi jaz bi z veseljem še dojila, a se mi zdi, da prav dolgo po enem letu to ne paše več, otroka je treba spustiti od sebe in ga drugače crkljati. Se pa tudi meni mal trga srce, ker bo kmalu konc. Zgleda, da bodo solzice na obeh straneh.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali se še splača?
13.2.2007 22:35:28   
eya
Nekje okoli pol litra mleka naj bi spil, mislim pa, da se v to količino štejejo tudi ostali mlečni izdelki. Pa ponoči dejansko pije veliko ali je samo zbujanje iz navade in potem nazaj uspavanje? Štej, koliko požirkov naredi...če jih je bolj malo, bi jaz na tvojem mestu poskusila ukinit nočno dojenje, ker zbudit se 4x na noč sploh ni luštno, še bolj bo pa težko, če boš morala čez par mesecev v službo.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali se še splača?
14.2.2007 12:13:10   
Baucka
Ponoči včasih samo malo potegne in se obrne in spi, včasih pa kar konkretno vleče. Zvečer pa sem pogruntala, da mora obvezno tema bit in en čas jo morem umirjat. Ko je umirjena pa nato vleče, čeprav je pred pol ure kašico zmazala. Zjutraj pa ko se svita nima več časa in že se obrne na trebuh in gremo. Vse jo zanima, nima se časa dojit. Samo jaz bi še dojilauser posted image , ker se mi zdi škoda, če pa še imamo, samo ponoči ne. Zjutraj in zvečer pa bi blo super. Delat pa grem za 4 ure, sem se že odločla, samo moj delodajalec še tega ne veuser posted image .


< Sporočilo je popravil Baucka -- 14.2.2007 12:14:20 >


_____________________________

Gremo veselo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ali se še splača?
21.2.2007 10:36:39   
Tejcha
Baucka... bodi vesela, da je trajalo toliko časa. Naš mali je star slabih 5 mesecev, pa ni šans, da bi bil priklopljen. Ja, ponoči ga včasih še prelisičim, podnevi pa ni šans. Me odriva... Sem bila ful žalostna, to traja sedaj kakšne 3 tedne, in sem si ful želela, da bi zadeva še laufala... Pa noče...

_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ali se še splača?
21.2.2007 10:41:46   
Anonimen
jaz je ne bi silila, vesela bod da se je sama odstavla

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ali se še splača?
21.2.2007 10:54:15   
kofetek2010
naša se je odstavljaja 3 mesece - vsakič, ko sem imela menstruacijo ni imela nekega apetita po zizanju user posted image  vmes pa je bilo OK - pri 8,5 m pa se je dokončno odstavila (sem prav vesela, da se je kar sama, ker sem imela s sinom hude probleme, saj se je dojil do 16,5m) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ali se še splača?
21.2.2007 15:03:09   
Baucka
Jaz pa moram povedat, da še kar vstrajam. Že zato ker je imela po 6 bolezni še virozo in se mi zdi, da je vredu če se še doji. Čez dan nam uspe samo po spanju, če še je umirjena. Če je že fajn prebujena se obne in že šiba po postelji. Zvečer pred spanjem kakor kdaj, ponoči pa se prav razkuri če ne dobi.  Zaenkrat bom še vstrajala, potem pa bomo vidli. Vem pa da se ne zbuja zaradi dojenja ampak zaradi mene, mora me čutit in spi naprej. Saj se že dolgo ne uspava z dojenjem.

_____________________________

Gremo veselo.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?