|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alnatura kaša iz riževe sluzi ...
22.1.2009 17:35:06   
vianne
Pozdravljene!

Prvega februarja bo user posted image star štiri mesece in že kar nekaj časa imamo probleme s hranjenjem. Sprva je bil problem jok med hranjenjem zaradi krčkov (predvsem po D3 kapljicah), nato se je stanje umirilo. Sedaj pa se med hranjenjem "igra" s cucljem (nekako ga vlači po ustih), kmalu po začetku hranjenja začne protestirati ... nekako nam na koncu uspe spiti obrok.
Hranim pa ga z mojim izčrpanim mlekom.

Ker sumim, da mu moje mleko ne diši preveč sem se odločila, da bi malo spremenila okus s kakšnim dodatkom. Kupila sem Alnatura kašo iz riževe sluzi pa me zanima če jo lahko zmešam z mojim mlekom brez da bi ga dodatno pogrevala. Se pravi, mu lahko npr. čajno žličko zmešam direkt v izčrpano mleko, pretresem in ponudim.
Na navodilu piše naj kombinacijo vode in neposnetega mleka zavremo ... verjetno zato ker se pač uporablja voda in posneto mleko, kar pa je potrebo zavreti ...


A pride mleko močno gosto? V takem primeru kateri cucelj naj uporabim? A naj vzamem cucelj z več luknjicami (sedaj smo na dvojki od Aventa) ali obstajajo cuclji za gostejši pretok?

Hvala za odgovore!!!


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alnatura kaša iz riževe sluzi ...
22.1.2009 19:28:29   
hubi
Jaz ti lahko samo toliko pomagam, obstajajo Aventovi cuclji z zarezo, ki so namenjeni za hranjenje s kašicami po flaški.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Alnatura kaša iz riževe sluzi ...
22.1.2009 20:15:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: vianne
Se pravi, mu lahko npr. čajno žličko zmešam direkt v izčrpano mleko, pretresem in ponudim.

Točno tako lahko narediš. Kupi še cucelj z različnimi pretoki (z zarezo) od Aventa in bo.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Alnatura kaša iz riževe sluzi ...
23.1.2009 9:42:48   
lili3
Jaz mojemu user posted image  na ta način že 2 meseca gostim mleko zaradi refluksa. Naredim pa tako, da pripravim sluz iz približno 60ml prevrete vode in 4 ali 5 žličk rižka in potem to vmešam v mleko. Mi sicer uporabljamo za zgostitev proseno kašo od Alnature, ker ga je riževa sluz zaprla. Smo pa od začetka, kr z žličko dali rižko v mleko, pa je bilo nekaj časa bolje, potem pa se je polivanje spet  začelo, zato zdaj delamo tako kot sem ti opisala zgoraj. Pa če boš dala 1 žličko na npr. 200ml mleka se to ne bo nič poznalo in ne rabiš drug cucelj.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?