Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Me pa seveda vse skupaj skrbi, kaj vse me še čaka na poti do
. Mi lahko poveste, kako izgleda prvi pregled oz. katere preiskave me najprej čakajo (sem že veliko prebrala, vendar si nisem mogla, da nisem še enkrat vprašala)? Katerega zdravnika mi priporočate, da izberem v Leonišču? Za vašo pomoč (in potrpljenje z mano) se vam že vnaprej zahvaljujem. Vsem želim lepe, mirne in neobremenjene praznike ter da bi čimprej vse zagledale
. Lep dan vsem skupaj!

..itak pa že cel življenje neki hujšam...spremembe katere sem naredila: opustila alkohol, na cigaretih še delam,ločevalna dieta (k je nekak še najboljša,ker je različna hrana),vsakodnevni sprehodi s psom..itd....Najbolj se ti pa pol 'fržmaga' ko vidiš kakšno nosečnico k veselo pije in kadi --- haloooo..a to je pa fajn..men to ni fer.....kaj ve menite, kako ste ve spremenile pri sebi..imate kakšno dobro in lahko dieto..hvala za vaše odgovore..smo na vezi..
, pa nikakor ni uspeha na najini strani. G mi je napisala napotnico za Leonišče in v februarju sem dobila uro. To bo moj prvi obisk neplodnostne ambulante. Zanima me, če ste prvič ambulanto obiskale same ali vas je spremljal partner? Sem še kar na trnjih, ne vem kaj lahko pričakujem...