|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Angelcare (AC) - koliko jih ima?
21.11.2007 12:32:24   
Nenya
Pozdravljenje.

Jaz sem si za najino B AC izposodila v Porod., na lastno željo. Medicinsko ni bilo razloga, da bi morala met. Takoj ko je šla B v posteljico iz koška se je zadeva začela sprožat za brezveze. Vrnila sem jo na EINT in trenutno nimava nekih težav.
Ali imate vse AC za svoje nedonošenčke, B ni imela nobenih dihalnih težav in tudi zdaj nima nič, vseeno se sprašujem, ali bi ga imela
Kakšne so vaše izkušnje?

Tiste, ki mate bolj male, a kaj hodite na NFT? Midve zdaj hodiva in vsak dan delava vaje. Pri 'kravicah' že ful visoko dvigne glavico.

Aja, a ma katera user posted image pri sebi ponoči, jaz mojo dajem po dojenju vedno v posteljico ki je zraven mene, ker me je ful strah da se mi ne bi zadušila, pa tudi pol jih je baje težko spravit ven v svojo posteljo.

_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Angelcare (AC) - koliko jih ima?
21.11.2007 14:55:55   
Anonimen
Jaz ga imam sedaj tudu pri drugi.Imam ga pa zato,ker sem panikuser posted image

(odgovor članu Nenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Angelcare (AC) - koliko jih ima?
21.11.2007 20:52:37   
bibyzan
Jst nimam ,smo pa imeli dolgo težave z dihali, dolgo bila na respiratorju, pa tudi kisika smo se težko znebili.sicer ni nikoli pozabla dihat, pa pediaer na Gk mi je rekel, da ni potrebe, ker je v 36 tednu starosti možganovina dovolj zrela, da ni dokazano, da bi se pri nedonošenčkih zgodila smrt v zibki zato pogosteje. jst bi po mojem bla večji panik če se zgodi lažni alarm...po mojem izdahnem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Angelcare (AC) - koliko jih ima?
21.11.2007 21:50:11   
Noseckica
Mi smo ga kupili in smo zadovoljni.......bolj mirno spimo. user posted image

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Angelcare (AC) - koliko jih ima?
22.11.2007 6:09:39   
anajmad
Tudi mi ga imamo že dve leti. V začetku,ko sva prišle iz EINT,se je 1x sprožilo,ker je pozabla dihat. Imam pa še sedaj,ker je lani imela pozimi takšne težave z dihanjem,da je bilo kar hudo. Še kakšen let ga bomo uporabljali,potem pa bo romal na EINT,kamor ga bo Ula podarila za ostale nedonošenčke.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Angelcare (AC) - koliko jih ima?
24.11.2007 20:38:10   
Davana
Jaz sem si sposodila na oddelku Babysense, pa sem ga imela vklopljenjega le nekaj noči. Že takoj drugo noč se je namreč začel lažno oglašati alarm in groze, ki sem jo doživela vedno, ko se je oglasil ne morem opisati. Potem smo poklicali uvoznike, da smo se pozanimali kaj vse lahko vpliva na lažno sprožitev alarma in spisku ni bilo konca. Ugotovili smo, da pri nas preprosto ne more normalno funkcionirati - posteljica ima namreč letvice in ne trde podlage, jogi se tesno prilega obodu posteljice, prav tako je morda malenkost predebel, iz napačnega materiala, preblizu možnemu izvoru električnega sevanja...
Ob razmišljanju, da če se lahko lažno sproži, lahko kdaj tudi zataji, sem ga snela iz posteljice in se odločila, da bom otroku preprosto zaupala - da zna dihati in da se je odločil, da bo ostal z nama.
In sedaj že skoraj mesec in pol normalno spimo brez njega. 
Res pa je, da je moj 29tedenski otroček takoj po rojstvu zadihal sam in je nekaj dni potreboval le malo pomoči in prvič, ko so probali ali gre tudi brez pomoči, je tako tudi ostalo.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Angelcare (AC) - koliko jih ima?
24.11.2007 21:23:14   
* Mateja *
Mi nismo imeli te balzinice, pa se mi zdi, da ni tako potrebna. Ker če otrok diha pač diha. Če bi imel z dihanjem neke težave, ga nebi odpustili domov. Naš je imel še kisik doma, ampak se nisva odločla za blazinico. Spi pa še vedno v postelci, ki je čisto zraven moje strani posle, tako da kar sam prileze k meni ponoči, al pa na sredino. Joj, ko je to fajn. Sred noči ga ni v posli, nardim paniko, vžgem luč, pol ga pa vidim da spi na sredi nepokrit, ves leden, ,.... In on spi,.....user posted image
Je pa tko, vsak ve zase, kako se bo počutil z blazino ali pa če je ne bo!!

(odgovor članu Davana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?