Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Anitka, lahko popraviš seznam. 4.7.2005 10:10:06
|
|
|
|
enaena
|
Ankica, vem kako je to, ko jo čakaš in čakaš in je ni toliko časa ... enako situacijo sem imelaprejšnji mesec ... samo nisem zdržala toliko časa , sem vzela tabletke za sproženje M. Zdaj va le veselo in čim bolj sproščeno :sloncek: :sloncek::sloncek:, potem pa držimo :miska::miska::miska: za :modri::roza:
|
|
|
|
|
Anitka, lahko popraviš seznam. 4.7.2005 10:11:13
|
|
|
|
Anitka
|
Bom popravla kasneje! Zdaj pa veselo na delo!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Anitka, lahko popraviš seznam. 4.7.2005 10:20:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Je prišel sedaj moj :love: domov in sem mu sporočila novico, pa je rekel, da je že včeraj vedel, kaj bo, ker da sem bila sitna kot roj mušic, hehe.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodbe malih junakov: Moj IVF čudežV UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?