|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aprilčice
25.8.2005 14:35:49   
Anonimen
Ste se vse izgubile?

Mene je danes :love: peljal v trgovino in mi samoiniciativno nabavil grisine, krekerje, jogurte, sadje, čokolado. Stalno me je spraševal, česa si sedaj v teh dneh najbolj zaželim, da mi bo vse kupil.:)-:)-:)-:)- Ker me mora sedaj razvajat. Jaz se bom pa redila :)-:)-:)-:)-.
Mogoče ga je pa strah, da si bom sredi noči zaželela česa nemogočega, pa bi moral on iti na bencinsko iskat. Tako imava pa večino neverjetnih stvari v hladilniku (skupaj s kislimi kumaricami).:)-:)-:)-
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Aprilčice
25.8.2005 14:37:26   
soncicaT
Jaz sicer nisem aprilčica, ampak mi je luškano kako tvoj :love: skrbi za vaju, hi hi

Lep pozdravček!:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Aprilčice
25.8.2005 14:54:32   
lizbona
:metulj:res super, ankica, da te tvoj tako razvaja - saj moški znajo bit včasih res pravi cukrčki, mene tudi moj :love: razvaja, pa čeprav sem včasih spremenljive volje in mu nič ni jasno, je potrpežljiv in mi skos da vedt, da me ma rad :bravo::bravo::bravo:...
drugač pa jaz še nimam nič spremenjenega okusa , niti povečane potrebe po hrani, a je to čudno? sem pa že v 7. tednu. sem pa zato še vedno napihnjena, tko da se mi kar zarad tega zdi, da sem se že kr neki zredila...
pozdravček:morje:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Aprilčice
25.8.2005 15:02:35   
Anonimen
Da ga ne bom samo hvalila:)-:)-:)-:)-, danes je že nekaj o enih čepkih in glušnikih razlagal, da ga ne bo otroški jok motil.:)-:)-:)-:)-
Tudi sama nimam povečanega apetita, edino prsa imam kot Pamela Anderssen:)-:)-:)-. Kmalu ne bom mogla okoli vogala:)-:)-.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Aprilčice
25.8.2005 15:13:14   
Katjusa
Ja res nasi :love:so pravi srcki mene tud moj razvaja in mi je prav fino. ceprav hrane se mi nc kej ne lusta posebne prej kej zavracam kot pa da bis e mi kej posebnega lustalo no pa za to je se cas....
Sem pa tud ful napihnjena in imam rahle bolecine v podnjem delu trebuha to najbrz zaradi upocasnjene prebave sicer si pomagam z donatom tko da gre vsaj nekaj naprej:) Hvala bogu mi prsa ne rasejo k ze zdej je tezko modrc dobit kaj bi sele pol si jih mogla kr s kakim salom povezovat da jih nebi s koleni butala ko hodim:)-:)-:)-:)-!!!
Sem pa prava:zaspan: tko da se ucim pa dremam polek upam da se bom vsaj kej naucila!
Punce a je vas tud kejs strah da bi blo kej narobe? no sicer se tolazim da je vse ok sam nek strah pa vseeno obstaja.... Brale sem tud na forumih da se enim plodej na prvem pregledu se ni vidu jst bom mela pregled v 7 tednu pa 5 dneh se more takrat ze videt? kdaj ga mate ve?
Punce lepo se mejte in uzivajte nosecnost svojim :love: se pa kr lepo pustite razvajat kdaj vas pa bodo ce zdej ne ze tak so siromaki prikrajsani k ne morejo met srckov v svojem busiju ceprav s emi zdi da bi tud to najraje mel vsaj moj:)-:)-

LP Katja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Aprilčice
25.8.2005 15:26:16   
Katjusa
Zdle sem sele opazla a ne bomo mogle nc pocvekat od ju3 pa do 1.9:(:((:(( Ze zdej mi bo dolgcas sem cist razvajena s tem rr-jem in ce me karkol zanima lahko kuj tle najdem to bom pa pet dni cist odrezana od sveta:ups:
Punce ce je pa tako pol se pa mejte lepo pa se tipkamo prvega navsezgodaj:)-:)-:)- Pazite na svoje pikice pa na:love: in uzivajte s slabostmi al pa brez njih! pa vsaki ena:rozica: za te dni ko ne bomo mogle bit v stiku:)

LP Katja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Aprilčice
25.8.2005 15:27:46   
petka
Mogoče bo pa RR že prej nazaj, nazadnje je že predčasno deloval, ko so nekaj delali!

držimo :miska::miska::miska:

LP Petka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Aprilčice
25.8.2005 15:28:25   
soncicaT
:pujs:Jaz se kar štulim tu zraven, hi hi, pa sem marcica:-))

Kaj pa če se dobite(mo) na www.mama.si...je mamina čvekalnica, se lahko tam na kako temo obesimo:-))

Mene tudi muči to, da se tako dolgo ne bomo tipkale:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Aprilčice
25.8.2005 15:29:39   
Anonimen
v 7 tednu se ti bo verjetno že kaj videlo. Nekateri G. delajo UZ že v 6 tednu, da določijo, če je plod v maternici, ampak res uporabnih informacij pa takrat še ne morejo dobiti. Se pa takrat vidi gastacijska vrečka pa tudi zarodek.
Meni se niti približno ne sanja, koliko časa sem noseča. Zadnjo M. sem imela 4. julija, zadnji ciklus je bil dolg 53 dni, prvi test sem naredila 6.8 je bil pozitiven (babycheck), vendar mi je čez 3 dni isti test in CB pokazal negativen rezultat. Sklepam, da sem takrat imela O. in mi je zato pokazal lažno pozitiven rezultat. No, 19.8 sta mi pa BC in Cb pokazala zelo očiten pozitiven rezultat. Tako da bom na pregledu najmanj 6 tednov noseča, verjetno 7,5, glede na zadnjo M. bi pa morala biti že 2 meseca. Eh, saj še sama ne vem. Bo že G. povedala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Aprilčice
25.8.2005 15:37:35   
Katjusa
A mislis da je lahko test lazno pozitiven zaradi O kolkr sem jst slisala ne more bit zaradi nicesar drugega pozitiven kot zaradi nosecnosti.... Lahko so pa nihanja v zgodnji nosecnosti ce mogoce nisi uporabla prvega jutranjega urina obakrat:zmeden:... Sicer je pa vazno to da si zdej noseca kolk casa bo pa ze G povedu.... Sej jst tud nisem ziher kolk sem ceprav mam M kolkr toliko redne sicer spomocjo dabrostona.... Pa zadni cikus sem jedla klomifen in ko sem bla v casu ovulacije na pregledu je G reku da ni vredu in da nej naslednji ciklus jem po dve tabletke no pa naslednjega ciklusa ni blo ampak sem po tridnevni zamudi naredla test in je blo :roza: tko da mozno da je tud men ta mesec O mal zamujala ce je G z ultrazvokom ni opazil.... Kdaj pa mas pregled?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Aprilčice
25.8.2005 15:57:16   
Anonimen
Ne, ne je lahko tudi lažno pozitiven, saj tudi sama nisem vedela, dokler nista dve punci na tem forumu imeli isti izkušnji. Naredila sem pa teste tako: zvečer BC mini-pozitiven (ampak zelo bleda črtica), naslednji dan zjutraj isto. Ker nisem verjela, sem isti dan naredila še CB-negativen. Čez 3 dni sem iste teste še enkrat ponovila, vse zjutraj in je bilo vse negativno. Obstaja več HCG hormonov, testi zaznavajo vse, samo nosečnostni je edini, katerega količina se močno poveča in bi testi praviloma morali zaznati samo te. Se pa v času ovulacije in tik pred M. lahko tudi drugi HCG-ji nekoliko povečajo in jih lahko ti testi izjemoma zaznajo. No, itak bo G. po UZ videla, kako in kaj.
Pregled imam pa 5.9.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Aprilčice
25.8.2005 17:06:42   
lizbona
katjuša, ni sam tebe strah, tut jst se soočam z raznoraznimi strahovi, predvsem zato, k sm toook prebrala in slišala, kaj gre lahko narobe. sam az vseeno probam gledat čimbolj optimistično na vse...še posebi zdej me je mal strah, k mi je G rekla, da še ne vidi srčnega utripa in zdaj čakam 2. september, ko grem spet (no, sam punce na forumu so me že potolažle, da se srček vidi šele v 7. ali 8. tednu, ampak vseeno ostala malo bojazni).
tko da - 1.9. pride RR nazaj, 2.9. pa na pregled :sloncek::sloncek::sloncek:
men bo tut kar dolgčas, mi je rr že kar v krvi:):)
bodite fajn vse in pazite nase in na svoje pikice.
:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Aprilčice
25.8.2005 17:16:54   
Katjusa
Lizbona!
Kdaj si pa bla na prvem pregledu mislim v kolkem tednu?
Drzim pesti da je blo prezgodaj in da se bo 2.9. ze videl srcek kako veselu otripa v mali pikici! Pa le glej da nam bos sporocila veselo novicko!
Lepo se imej pa tako kot si rekla cim bolj optimisticno mislit pa ena rozica:rozica: da bi ti dnevi cakanja in strahov cim prej minili!

LP Katja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Aprilčice
25.8.2005 20:31:56   
lizbona
na prvem pregledu sem bla 23.8., ta torek.
katjuša, hvala za vse lepe želje in :rozica: tudi zate pa za vse ostale punce.
upam, da se čimprej beremo, do takrat pa pazite nase in lahko noč:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Aprilčice
26.8.2005 8:46:26   
petka
Dobro jutro :nosecka:!

Danes je pa takooo turoben dan, ampak hvala bogu da je petek!

Počutje je še vedno super, poleg bolečih joških in rahle napihnjenosti nič posebnega. Na trenutke se mizdi, kot da si vse samo domišljam in da to sploh ni res...:zmeden: Verjetno se bom tako počutila, dokler mi 9nebesa ne bo potrdil ginekolog.

Kako ste pa kaj ve?

LP, pa upam da RR mrk čimprej mine!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Aprilčice
26.8.2005 9:15:20   
Katjusa
Dobro jutro!
Tud jst se pocutim super, nobenih sprememb obcasno spikanje.... se vedno kot pred M tak da za vsako ko grem na WC se s strahom obrisem.... Mislim da bo tako vse do takrat da G potrdi vso to dogajanje spodaj torej se doooolgih 12 dni!
Punce drzte se do 1.9 ko se RR vraca, in pazte na svoje pikice, pijte vitamincke, tifol, in jejte samo zdravo hrano, da bodo vase pikice dobile vse kar potrebujejo za rast:)
LP Katja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Aprilčice
26.8.2005 9:27:17   
lizbona
jutro.
jaz sem tut okej, razen napihnjenosti in tega, da sem noro zaspana:muca:, mi nič ne manjka.
res hvala bogu, da je petek:bravo::bravo:, pa da se bomo čez vikend doma crkljale, ker bo zunaj tko al tko dež...
pazte nase in pa-pa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Aprilčice
26.8.2005 9:29:59   
DrejcDrejc
O aprilčice, ste že ful pridne s štrkanjem!
Ja res, če boste tistih nekaj dni fejst pogrešale čvek na RR, se oglasite še kaj na
http://www.mama.si/forum/index.php
- jaz že pridno gostujem pod nosečnost / april(ke) - z nickom Drejka - sem tolk nenasitna, da bi še kr na kakem drugem forumu brskala, če bi še bil kak tak fini. :ups:
Kak je fino brat, da vas :love: razvajajo - tud moj je priden, se ne smem pritoževat, me že špara pri kakšnih delih, drgač pa se rad poheca iz mojih slabosti in utrujenosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Aprilčice
26.8.2005 10:26:39   
*zvezdica*
Dobro jutro aprilčice!

No, me tolaži ko vidim, da se ne dogaja samo meni to da mam feeling, da se vse samo zmišljujem in da sploh nisem noseča :)..kooomaj čakam pregled in da vidim pikico...pa da vse skup postane mal bolj resnično! Joškice mi že zelooo pridno rastejo :bravo:...pa bolijo tud kar...mi je neprijetno na trebuhu spat:zmeden:...he he končno imam poln modrček in se z veseljem pogledam v ogledalo :)
Pridno se že mažem z oljem proti strijam (Weleda)...se mi zdi, da nikoli ni prezgodaj..ker res ne bi rada dobila strij. Moj :love: naj bi bil zadolžen za to...pa se kar izmuzne če se da...no, ko bo trebušček mal bolj zrasu bo drugač, saj zdaj sploh nima občutka, da bi bla pikica notr.

Jooj še to...jem pa non stop...moj :love: pravi, da sem hrček in da si že mešičke nabiram :) Ja če pa tkoo paše...in to najbolj sladko...zadnjič mi je samo indijanček po glavi hodu...tista ogabna cukrasta fila od indijančka :) groooza

no aprilčice lepo se mejte...pa da RR mrk čim prej mine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Aprilčice
26.8.2005 11:51:03   
potamčica
Dobro jutro vsem!

Sm se komaj zvlekla za računalnik, sm zadnje čase bolj na stranišču.
A ima še katera podobne težave? Js cele dneve bruham, slabo mi je od jutra do večera, še ponoči včasih težko spim, pa nobena hrana v meni ne ostane. Sm shujšala za 1,5 kg v parih dneh.

Pa da ne bomo sam jamral, morm rečt, da mi je moj:love:
ful v pomoč, pa vsi ostali tud, tak da bo že šlo.

Aprilčice uživajte v :nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Aprilčice
26.8.2005 11:59:35   
kajča
Jaz sem tolk :zaspan:. Me veseli, da nas je tolk velik aprilčic. Mene tudi joškice ful bolijo, tako da jih moram ko grem stokrat ponoči na WC po stopnicah držat, če ne me ful bolijo :)-

Napihnjenost me je že mal minila, tako da ima sedaj trebuh samo tolk veliko kot bi bila v šestem mesecu :)-

Komaj čakam v ponedeljek prvi pregled :bravo::bravo: in upam, da bom videla pikico. A boste/ste :love: vzele sabo na prvi pregled? V Mojem Malčku sem brala, da na prvi pregled naj partner ne bi šel, ker je vaginalni in itak prav veliko ne vidiš.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Aprilčice
26.8.2005 13:02:23   
Anonimen
Waw, ene imate pa vse možne nosečniške znake:zmeden2:. Mene pa samo prsa bolijo, pa zrasla so, to pa je to. Se sprašujem, če si mogoče ne domišljam nosečnosti:zmeden2:. Še vedno hodim teste gledat, če je tisti plus še viden:)-:)-:)-:)-.
Kajča, jaz ne bom vzela :love: na prvi pregled, bom rajši počakala, da se bo res že kaj videlo, da si bo on bolje predstavljal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Aprilčice
26.8.2005 13:07:36   
petka
Ankica, pa ti si iska kot jaz !!! :)-:)-
Ampak sva vseeno obe :nosecka:

:bravo::bravo::bravo:

fajn se mejte :metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Aprilčice
26.8.2005 13:16:31   
lizbona
halo.
kajča, jaz tut nisem vzela :love: na prvi pregled, ga bom najbrž šele čez kakšne 2 meseca, ko se bo že več vidlo, se pa že veseli tega, ker sam prizna, da zdaj nima glih feelinga, kaj se dogaja tam notri:nosecka:...
jaz sem tut :zaspan: in komi čakam, da grem domov in se malo uležem;)...
pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Aprilčice
1.9.2005 12:32:57   
Anonimen
Da ne bomo odpirali nove teme, sedaj ko stare skočijo na prvo mesto, se vam oglašam kar od tu.

Kako ste kaj aprilčice? Nekatere ste že bile na prvem pregledu, druge šele gremo.
Sama se sploh ne počutim noseča, sem polna energije, do sedaj mi ni bilo še niti enkrat slabo, prebava je OK, koža se mi sveti, edino prsa so otekla in zelo boleča na dotik. Nasploh uživam vsak trenutek. Imam srečo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?