|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aprilčki in aprilčice 2007
3.4.2007 9:55:23   
hariba
Čeprav sem postala marčevka, si jemljem pravico, da odprem tole temo. Sem se odločila, da bom kar aprilčicam zvesta ostala.
Vludno vabljene vse aprilčice, ki ste že ali še boste mamiceuser posted image , da bomo tu si malo izkušnje izmenjavale o naših user posted image  pa tudi o čem drugem malo počveklae.
Ja sem hotela še nekaj o naši Zoji, ki je danes ravno 1 teden stara napisat, pa se je ravno oglasila, moram it, je lačna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
3.4.2007 11:50:40   
taška30
A že? U madona!user posted image
No, jaz še nisem aprilčica 2007, ampak še bom. V začetku sem celo malo sodelovala pri aprilkah na Nosečnosti, potem sem vas pa čisto zapustilauser posted image , žal mi je, bolj malo sem bila na RR, pa sem bolj sodelovala na drugi temi (od tavelike punce) - mogoče se me vseeno katera spomni.
No, bom pa začela tukaj.user posted image

Torej, Hariba, najprej iskrene čestitke ob rojstvu Zojeuser posted image , tudi mi čakamo punco, tam okoli 22. aprila.

Lp, Taška

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
4.4.2007 16:32:12   
hariba
Nič hudega taška 30, boš pa porodu nadoknadila. Vljudno vabljena tu goruser posted image .Želim ti čim hitrejši in lažji porod.
Naša Zoja trenutno spi, je ponoči bila zelo aktivna. Dojim jo približno na 3 ure, tako pač kot se zbudi in zahteva svoje. Zelo rada je, očotno se je čisto po mamici vzelauser posted image .Če se ponoči večkrat zbudi, ji ne dam kar zize, jo poskušam z božanjem in premikanjem posteljice nazaj uspavat, če ne neha potem ji pa dam jest. Včeraj ji je popkovina odpadla, babica je bila pa pri nas v ponedeljek, baje bo še enkrat prišla. No pa ajz jo tako znam sama skopat.
Vse preiskave in UZ naše pikice so bile b.p . Agapar je imela pa po dveh minutah 9, nato pa 10. Je pa po porodu še ponoči bruhala plodovnico, pa zelo je bila zabuhla v obraz, ker sem imela zelo močne popadke na koncu.
No toliko o naši mali princeski Zoji. V kratkem pričakujem, da se mi še kakšna pridruži, da ne bom imela monologauser posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
4.4.2007 23:13:34   
bojana1
Evo še mene!Zaenkrat se moram prav potrudit,da najdem čas za računalnik.Se še malo lovim ker sem prvič mama.Naš Luka Simon se tudi lepo doji na 3 ure,zaenkrat tudi ponoči.To pa zato ker mora veliko piti, da premagama zlatenco.Smo bili danes na kontroli in so se izvidi poslabšaliuser posted image .Če do petka ne bo boljše ostanema v bolnici user posted image .Mi je zelo hudo,ker sma že bila 10 dni.Komaj sem čakala da pridema domov,ker sem že imela vrh glave, da ga vsak dan pikajo,prav tako pa so ga pustile jokat.Srčno upam,da se izboljša.
Drugače pa ga malo krči stiskajo,takrat tudi kakšno solzo spustim.No,sej ni tako hudo,po večini uživamo pa se stiskamo.Tudi pri nama je bila babica.Je zelo zadovoljna.Popek je že odpadel ,samo posušit se še mora.Tako zdaj pa bo že lakota in upam da se čim hitrej navadim pa se pogosteje javim.
Lepo se cartajte!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
5.4.2007 13:29:58   
mojčca
No punce, lepo da ste že odprle temo aprilčki in aprilčice 2007 user posted image user posted image user posted image . No, hariba in bojana1, da vama še tukaj čestitam za vajina zakladka. Pa če imata čas, dajte v album kakšno slikico user posted image .

Bojana1, držim pesti, da se stanje izboljša in vama ne bo potrebno nazaj v bolnico. Te čisto zastopim, ko prideš enkrat domov, da nimaš želje po vrnitvi. Jaz samo, da se peljem mimo porodnišnice me vse skupaj mine. Ja, na žalost sem v nosečnosti preveč časa preživela notri. No, še enkrat bo potrebno, pa upam, da čimhitreje. Jaz bi šla rodit že kar danes.

Pozdravček



_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
5.4.2007 14:19:51   
hariba
Bojana1 jaz tudi upam, da se malemu stanje, čimprej popravi. Res malo nenavadno, da iam tako hudo obliko, čeprav ni nedonošenček. Kako pa veš, da ima že krče? A ima zeleno blato in napet trebušček. Krči se običajno pojavijo pri enem mesecu šele. Če jih pa že ima, pa mu lahko skuhaš čaj iz kumine(par zrnc), fajn je tudi hippov čaj od komarčka. Mojim je  ta čaj zelo pomagal. Pa mazala sem hčerko z oljem od bubchen po trebuščku. Sinova nista imela tako močnih.b Če vse našteto ne pomga prodajajo pa v lekarni SAB simplex kapljice. So brez recepta.
Moja je to noč kar pridno spala. Od pol enih pa do 5:30, je nisem nič za hranjenje budila. Je zdrava in dovolj tehta zato na srečo to ni potrebno.
Mojčica želim ti čim lažji in čim majn boleč porod. Pa seveda, da čimprej rodiš, da bomo lahko tu gor čimprej izkušnje menjavale.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
5.4.2007 15:11:38   
hariba
Bojana1 tudi jaz ti želim, da se tvojemu pikecu stanje izboljša in ne bo treba več nazaj v bolnico.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
5.4.2007 17:18:39   
bojana1
Lep pozdrav!
Najprej se zahvaljujem za lepe želje za jutrišnji pregled,jaz upam,da nama je šlo na bolje.Zlatenca pa je zato trdovratna,ker jo je dobil zaradi neskladja krvnih skupin(tako mi je zdravnica objasnila),jaz imam A,Luka pa B pozitivno.

Pri krčkih pa nisem sto procentna,ker nima zelenga blata,sam nogice potegne k sebi,postane rdeč,ter zajoka,naslednji trenutek pa je v redu.So mi v bolnici rekli, da so krčkiuser posted image .
Komaj čakam, da še druge aprilčice rodijo bo spet gužvauser posted image .
Slikce v album bom dala ,sam mojga morem nahecat da mi pomaga.
Tako jutri imamo pregled pa pol poročam.
Čim bolj zdraveuser posted image  pa naspane nočiuser posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
6.4.2007 15:34:52   
hariba
Kako je bilo na pregledu Bojana1? Ja potem, če skrči nogice in zajoka potem pa so že krči. Če bo hudo poskusi z kapljicami.
Moja Zoja pa ima zamašen nos, zato diha skozi usta. Ji dajem fizološko.
Ja zdaj je pa lačna, morda še kasnej kaj napišem, če mi bo čas dopuščal.

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
10.4.2007 10:42:12   
bojana1
Lep pozdrav!
Tako,nama ni uspelo in sma mogla ostati v bolniciuser posted image .Domov sma prišla v nedeljo popoldan.Sreča,da sma ostala samo tri dni.Še vedno je malo rumenuser posted image ,vendar upam, da smo jo zdaj preboleli.Datum ponovnega pregleda mi pošljejo.tudi Luka ima prehlad in se trudima z fiziološko.
Upam,da se je že Zoja pozdravila.Kolkrat na dan pa lahko uporabljam fiziološko??
Jaz upam,da sma zaključila z bolnico in se tudi pogosteje čujemo.
Čim več zdravja za našeuser posted image ,ter naspane noči.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
10.4.2007 17:10:44   
hariba
Bojana1 Joj se mi je kar zdelo, da sta mogla v bolnici ostati, ker nisi nič napisala. Ja,tudi jaz  upam, da bo zdaj mir z bolnico pri vama. Vem kako je zoprno biti v bolnici z otrokom,če so prazniki pa še toliko bolj. Je tastarejši imeol pred leti plučnico za veliko noč in je mogel bit v bolnici.
Na 6 ur jo lahko, moji kar pomaga za nos, za oko pa malo majn. Ima gnojno levo oko, zlasti zjutraj. A spi Luka pridno? Zoja je to noč lepo spala, prej pa 2 noči skoraj nič, jsem včeraj hodila po okrog kot bi imela mačka. Tudi čez dan je zelo malo. Smo včeraj bili prvič na kratkem sprehodu za 5 minut. Pa tudi na daljši vožnji je bila včeraj prvič, smo šli k mojim staršem. V avtu ej spala. Danes sva pa bili vzunaj že 10 minut. Do šole sva šle, da sem tamalo pobrala, no zdaj ni več Lara najmajša pri hišiuser posted image . Je tudi bratoma to povedala, ko sta jo klicala malauser posted image .

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
10.4.2007 21:59:33   
bojana1
Hariba-vidim da imaš tudi ti neprijetne izkušnje z bolnicamiuser posted image .
Luka je zaenkrat ponoči priden(upam, da bo tako tudi ostalo) zbudi se točno ob 3.00 pa ob 7.00 še prej se pa okoli polnoč najema.Drugače sem pa še kar utrujena,sem prvič mama pa me je malo strahuser posted image  zato tudi slabo spim.
Tudi nam je babica rekla, da naj gremo ven (še posebej zaradi zlatence).Smo včeraj bili kar dolgo zunaj.Danes pa spet,joj kk je fajn.Pa tudi vožnja z avtom mu odgovarja,spi kot top.
Čeprav sem še smotana, je noro biti mama ,si nisem nikoli mislila.
Ali že Zoja kaj bedi?Luka ponavadi,ko se nahranima že kakšno uro začudeno gleda okol sebe.
Zdej pa grem še hitro pod tuš pol pa nahranituser posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
11.4.2007 23:03:35   
bojana1
JOj smo na drugo stran padle.Nas je še premalouser posted image .Sej bo .
Se na hitro javim.Smo bili malo zunaj,je prav prijetno.Mene  je mal prehlad polovil, me grlo boli pa glava.Ali lahko tudi Luka zboli,če sem jaz prehlajena?
No pa grem,me čaka en kup cot za zložit.Se čujemo!

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
12.4.2007 7:10:34   
hariba
Ja premalo nas je še, pa včeraj sem imela cel kup likanja, obisk, pa še ponavljanje z sinom za test slovenščine, zatonisem imela časa nič napisat. Ja vzunaj smo tudi bili, zlasti dopoldan. Tudi meni ful paše sprehod.
Ti nisi nič smotana, saj jaz tudi prvič nisem kaj dosti vedela in sem bila čisto zmedena, pa še zdaj sem kdaj. Ko sem 1995 prvič rodila, je bilo treba precej stvari delati čisto drugače kot povejo sestre v bolnici in babice na domu sedaj, kot da bi minilo od takrat vsaj pol stoletja in ne le dobro desetletje.
Takrat sem dobila na prvi posvetovalnici list na kateri je pisalo, da se daje sok po tretjem mesecu, pri šestem pa je že bilo meso. Zdaj pa se pa starost za uvajanje goste hrane zvišuje. Prav tako so takrat rekli gnojne oči čistit z kamilicami zdaj z fizološko, popek isto, prej so ga pa z alkoholom.
Pa dojenčki so si med sabo tako različni, da kakih pravil glede spanja in hranjenja itak ni, po občutku.
Zoja kar precej že bedi, najraje zvečer, tudi kake 3 ure skupaj.  To noč je bila precej nemirna. Je jedla pa se čez pol ure spet oglasila, pa potem zaspala dalje, pa spet čez nekaj časa lakota.  Jaz Zojo dajem večinoma spat na hrbet, enkrat za kaki 2 ali 3 ure jo dam na levi bok in enkrat na desnega, na trebuh jo dajem pa le, ko je budna parkrat po 20 minut, da vadi glavico dvigovat. Pa ni rada na trebuhu. Spat pa ne upam puščat na trebuhu. To so me pa že pri prvem porodu ful prestrašili in je ostalo v meni. Je poleg me rodila drugič ena, ki se ji je prvi otrok zadušil med spanjem na trebuhu. Umrl je zaradi sindroma nenadne smrti, ki pa je baje pogostjši, če otrok spi na trebuhu. Pa so sestre in zdravniki ful delali paniko, so nam govorili naj dojenčke ne dajemo spat na trebuh, njenega takratnega dojenčka pa so poslali na preiskave v KC Ja saj to je za dojenček značilno, da začudeno opazujejo okolico, pa po kakem mescu in pol nepremično strmijo v kako igračo če jo obesiš nad njimi. Zaznajo že, da prej tistega ni bilo.
Ja z najsatrejšim sva do treh let kar precej sob v bolnici spoznala. Prvič že pri petih tednih. Ja žal se alhko Luka naleze od te, taki maliuser posted image  še sploh nimajo odpornosti, ki si jo med drugim morajo pridobit tudi z raznimi virozami in prehladi. Po enem letu je običajno otrok majn bolan, več pa spet, ko gre v vrtec. Ni pa nujno, da je tako. Ja lahko si daš pa papirnato masko, ki se jih kupi v lekarni na nos in usta, če ne želiš, da zboli.
Joj, koliko sem že napisala in koliko je že ura, moram it mularijo za šolo zbudit.

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
12.4.2007 16:59:42   
smotka lonib
Hojla!

Se za par minut še jest oglasim. Naša Zala je budna ponavadi eno uro, pol pa spi kake 2-3 ure. Včasih jo pa mal črviči po trebuščku, pa spi sam kako urco. Ponoči spi 3 ure, pol se eno uro dojiva, pol spi 1-2, pa spet dojenje 1 uro, pol pa spet 2 ure, pol je pa ura že tok, da že otroci vstanejo in grejo v šolo. Še dobr, da ima mož očetovski dopust, da mi ful pomaga. Čez dan je tud pridna. Upam, da bo tko tud ostal, ker moja prejšna dva nista skor nič spala (krči) in sem bila 3 mesece  ful utrujena. Sem bla pa dons za ene 10 minut zunaj. Mi je patronažna sestra rekla, da naj kar grem z Zalo za 1o min ven na sonček. Mi je ful pasalo, sploh pa ker je pri nas na podeželju  tak mir . Pa še rožice sem občudovala (narcise ful cvetijo).

Tok za danes. Bom jutri kej napisala, ko pridem iz pregleda.

Lepo se imejte!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
13.4.2007 23:43:46   
hariba
Smo na drugo stran že padle. Sem bila danes polno zasedena in zelo utrujena, ker je 2 noči imela naša Zoja koncert. Upam da to ne, kako uro že spi.  Sem ji dala kapljice, očitno so prijele. Je imela danes zjutraj in zvečer zeleno blato, to pomeni, da jo zvija. Pa pazim, da nič takega kislega in težko prebavljivega ne jem, pa jo vseeno. Kuham razne juhe in jabolčni kompot v velikih količinahuser posted image . Bom šla počasi še jaz spat, sem mogla kuhinjo pospravit in očistit, ni več kaj dosti spominjala na človeško bivališče.
Lep vikend želim.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
14.4.2007 11:59:46   
cicmar
Pozdravljene!

No, se končno še jaz oglašam z našim Jakobom. Verjetno ste že na forumu nosečnost prebrale, da se je moj mali piškotek rodil na velikonočno nedeljo zjutraj.

Domov iz P sva prišla v sredo. Moram zaenkrat kar malo potrkat na les, saj Jakob neverjetno veliko spi-štiri ure skupaj ali več...Ga ne budim za hranjenje, ker ima v redu težo.
Dojiva se tudi super in sem prav vesela, ker me je ravno dojenje najbolj skrbelo. Mleka imam dovolj, Jakob tudi vsega spije. Jaz samo upam, da ne bom dobila kakšnega vnetja.

Sicer sem jaz malo prehlajena, samo upam da bo kmalu boljš-sem se prehladila verjetno na porodu, saj me je kar naprej zeblo.
Jakob pa je imel prvo vneto eno očko, zdaj pa še drugo-mu jih spiram z fiziološko.

Bi šla že zelo rada ven z njim, ko je tako lepo vreme, samo morava počakat da se mu očke pozdravijo in da se seveda pozdravim tudi jaz.

Mi je pa kar malo noro, ker samo spi in je. Sem že spraševala mami, če je to normalno. Itak pa je sedaj Jakobova naloga le to, da spi in pridno papca user posted image .

kar se tiče moje prehrane, si jaz privoščim tudi solato, samo jo čisto malo okisam, pa tudi jabolka jem. Popijem pa cca 3l Bebe čaja na dan, ki tudi blagodejno vpliva na otročka. O krčkih tako ni še duha ne sluha-in tudi za to moram potrkat...

To je zaenkrat vse, se bom poskusila vsak dan javit, sploh če bom imela kakšen problem. Kot prvorodka imam tako ali ne kup vprašanj.

Punce uživajte s svojimi cukrčki na sončku, midva pa bova še malo počakala...user posted image

Lep dan...

_____________________________

Najin piškotek Jakob se je rodil 8.4.2007

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
14.4.2007 12:07:22   
cicmar
ŠE ENO VPRAŠANJE
 
Zakaj se meni pod sporočilom ne pokaže tisti trakec z znakci za E-mail, Z.S., Kontakt, Album, Blokiraj???

Ali moram to nastavit? Kje se to nastavi?
Bom dala fotke v album...

Hvala za odgovor že vnaprej.

LP

_____________________________

Najin piškotek Jakob se je rodil 8.4.2007

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
14.4.2007 13:50:09   
smotka lonib
Hojla!

Jest sem bla včeraj na pregledu v LJ in so mi na UZ rekli, da je vse OK in da se spet pokažem čez tri tedne. Zalo sem vzela s seboj in sem jo tam tudi dojila. Kok je fajn, ker je ni treba po flaški dojit. Jest prov uživam pri dojenju.

Naša Zala je do 4 zjutraj kar lepo spala, vmes sva se enkrat dojile. Od 4 naprej pa je vsake pol ure hotla jest oziroma tok je potegnila, da je zaspala. Ko sem jo pa v posteljico dala, se je začela pa dret, tud duda ni pomagala. Je hotla bit non stop prkloplena na moje joškeuser posted image . Šele ob 7 zjutraj je zaspalauser posted image . Sem bla ob 8 taka, kot bi me vlak povozil, ker se je spet zbudila ampak takoj tud zaspala.

Kakšnih krčev(razno občasnih, ko se napenja, da bo naredila potičko v plenico) zaenkrat ni in upam, da jih tud ne bo.

Jest imam danes na obisku moje starše, ki mi pomagajo, mama kuha in mi pomaga pospravljat, oče pa pomaga mojemu na vrtu sejat in ograjo delata, da mi ne bojo srne spet vsega pojedle kot vsako leto.

Lepo se imejte in izkoristite lepo sončno vreme!

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
15.4.2007 12:12:45   
bojana1
Hay!Evo nas je že več, super!
Tudi Luka ponoči pridno spi,tak, da se ustrašim, da ni slučajno spet zlatenca.Saj je prvi znak zlatence utrujenost dojenčka.Ampak potem čez dan, mi hitro dokaže ,da mu nič ne manjkauser posted image .Je imel včeraj obdobje,ko hotel skoz cucat,se kar ni najedeluser posted image ,pa vidim da ni samo pr nama tako.
Me zanima,če je možno, da se že sedaj razvadi? ker namreč jaz še ne znam ločiti,če mu res kaj manjka al ne.Namreč sedajle mi lepo počiva v naročju,ker sem misla,da ga krčeki.
Drugače smo pa kar pogosto zunaj,na vikendu.Mogoče mi zato ponoči tak lepo spi.Nahod še kar ima,jaz sem se pa pozdravila.
No je tak lep dan,ga je treba izkoristiti.Pridne bote pa se slišimo

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
15.4.2007 21:23:28   
maja979
se opravičujem ker takole vdiram na vašo temo. ampak če želite prosim vpišite svoje user posted image  na statistiko. hvala že v naprej
maja979

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1275970

_____________________________

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
16.4.2007 18:33:15   
hariba
Me veseli, da vaši sončki ponoči lepo spijo. Naša Zoja pa ni vsako noč zelo pridna.To noč je malo spala, pa tudi čez dan ima zelo dolga budna obdobja, tudi, do 4 h, to pri tej satrosti od starejših nihče ni imel. tasstarejši, se je sicer ponoči ogromno prebujal, a to je začel po treh mescih, ko so mu začeli nagajati zobje. No ja od 2 h pa do 4h je spala ponoči v enem kosu, da sem si vsaj malo odpočila. Blata pa nima več zelenega. Zdaj jo bom dala v voziček in greva po Laro, ki je na baletu.
Uživajte s svojimi sončki v naročju.

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
16.4.2007 18:43:01   
hariba
Aja Cicmar dojenčki do enega mesca običajno spijo od 17-21 ur na dan. Potem pa se začne čas budnosti počasi podaljševat.
Jaz solate ne jem, ker ima Zoja že sedaj krče, običajno jih po enem mesecu dobijo. Se izogibam kislih jedi.  Spijem pa ogromno tekočine, zato imam pa mleka na pretek. Tudi prebava se mi ej sedaj uredila. Joj bebe čaja pa jaz ne morem, mi je tako ugaben, pijem kar šipkovega, pa vodo, zjutraj na tešče pa donat. Pa jabolčni kompot skuham in potem to pijemo za žejo vsi.
POjdi pod moja ringaraja in poglej kako imaš nastavljeno. Jaz pa ZS ne morem poslati že 14 dni in nimam pojma zakaj.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.4.2007 17:22:34   
smotka lonib
Hojla!

Dons je spet prišla k meni patronažna sestra. Je dons našo zalo stehtala in je zdej težka 4350 g (ob odpustu iz bolnice 3780g). Se kar lepo redi. Je pa na 2 ali 3 ure, ponoči pa na 3-4 ure, kakor jo prime. je pa včeraj imela čez dan krče. Po mojem zaradi tega, ker sem v nedeljo jedla čevapčiče, pa ne bi smela, ker so čevapčiči bili preveč začinjeni. Od zdej naprje se pa pazim kaj pojem.
Zdej moram pa nehat, ker se zala že razburja.


Lepo se imejte!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.4.2007 6:47:42   
hariba
To noč je pa Zoja pridno spala, zato sem tudi jaz spočita. Ko odpravim otroke na športni dan jo bom skopala. Potem bom jo pa dala sosedi za 1 uro, bom skočila na davčno in na občino. Nekaj denarja celjska občina podarja za novorojenčka.
Lep dan želim vsem. Izkoristite ga čim lepše, predno bo dež.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?