|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aspirin pri otroku
29.9.2006 13:51:03   
Giullya
Lep pozdrav vsem!
Sem nova tule gor zato se še malo lovim.user posted image
Mene pa zanima če morda kateri od vaših otrok jemlje aspirin in kakšne izkušnje imate s tem.Moj sin je namreč kronično bolan otrok.Ima redko anomalijo oz. okvaro ne vem kako naj bi se izrazila glede na to ,da se še točno ne ve, možganskega žilja.Njegove žile so namreč zožane.Aspirin jemlje vsaki dan ,da ne bi prišlo do krvnih strdkov.Seveda to me zelo skrbi saj si ne predstavljam,da ga bo moral jemat za vedno,ker se bojim stranskih učinkov.user posted image
Hvala za vaše odgovore in lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aspirin pri otroku
29.9.2006 19:21:08   
Anonimen
Ja če mora jemat pač mora.Vsako zdravilo ima stranske učinke.Moj mora jemat tudi apilepsin in zgleda,da ga bo moral celo življenje.Pa tudi ima stranske učinke.Najbolj vplivajo na jetra.user posted image user posted image user posted image Boljše to jemat kot,da pride do česa hujšega.Aspirin pa baje draži želodec.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Giullya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Aspirin pri otroku
2.10.2006 15:03:23   
petra2
Giullya,
vsako zdravilo ima stanske učinke, nekatera večje -  druge manjše. Zdravniki vedno pretehtajo med stranskimi učinki in ugodnimi vplivi zdravil.  Zato če se se v vašem primeru odločili za aspirin, je to zato ker bo sinku to pomagalo. Krvni strdki so lahko zoprna in nerodna reč (moj sinko ga je imel in zdravilo zato niso več tako "nedolžna" in imajo kupico stranskih učinkov (veliko več kot sam aspirin).
Pazi le, da pije veliko tekočine (da ne trpi želodec).  
Pred vsemi posegi je pa potrebno, da zdravnike seznaniš (v kolikor še ne vedo), da sin jemlje aspirin. Nekaj časa pred karšnokoli operacijo je namreč potrebno prehehati z aspirinom. Sicer pa te bodo o tem seznanili zdravniki.
Za na konec - če jemlje kakšno zdravilo (in če tudi ga bo jemal dalj časa ali do konca življenja - kar dvomim) - še ni konec sveta. Naj te nič ne skrbi.
Miškotu in tebi pošiljam topel objem.
lp, petra

(odgovor članu Giullya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Aspirin pri otroku
2.10.2006 15:51:37   
mika
če jemlje kakšno zdravilo (in če tudi ga bo jemal dalj časa ali do konca življenja - kar dvomim) - še ni konec sveta


...pomembno je, da mu pomagauser posted image

(odgovor članu petra2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Aspirin pri otroku
3.10.2006 16:15:16   
Giullya
user posted image hvala za vaše odgovore.Saj res ,je bolj pomembno to,da mu aspirin pomaga in prepreči posledice,ki jih lahko prinese zamašitev žile.Vidim da tudi vaši otroci jemljejo zdravila,ki jih bodo morda za več časa in res so mi v oporo vaši odgovori.Ko se ti kej hudega v življenju zgodi sprva misliš,da se  samo tebi ampak vidim,da veliko ljudi ima iste strahove  in podobne težave kot mi.Veliko sem prebrala o tem na tem forumu in se počutim manj osamljeno.
Hvala

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Aspirin pri otroku
3.10.2006 20:26:23   
Anonimen
Nisi sama ne se bat.Dosti nas je takih,ki imamo bolane otroke.Dobrodošla mad nami.

(odgovor članu Giullya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Aspirin pri otroku
3.10.2006 22:44:56   
ALINA55
Tudi moj otrok je moral krajši čas prejemati aspirin po posegu (operaciji). Ne vem, koliko je tvoj otrok star. Prosi za svečke. Tudi naš jih je prejemal. Žal pa jih delajo le v lekarni KC v Ljubljani. Dvigneš jih lahko z receptom osebnega zdravnika.

Vse dobro vam želim in lep pozdrav.

(odgovor članu Giullya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Aspirin pri otroku
4.10.2006 18:55:55   
Giullya
Lep pozdrav alina55!
Sinček je star 7 let.Svečke pri nas v lekarni pa ni.Tabletke kar dobro prenaša jo požre s požirkom sokca pa gre.Se pa bom probala pozanimat ,če bi se dalo dobit svečke.
Lep pozdrav

(odgovor članu ALINA55)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?