|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež 0+/1
21.10.2013 11:41:25   
anit6
Pozdravljene.

Imam eno težavico user posted image .... nikakor ne vem kateri avtosedež naj izberem za najinega otročička. Rada bi kupila za skupino 0+/1....gledala sem Peg Perego Viaggio Convertible in Romer First Class Plus. Cena mi ni najbolj pomembna, ampak varnost.
Prvo sem bila zagreta za Concorda Ultimax Isofix, pa so mi rekli, da ni primeren za vska avto. In namestitev je BAJE zakomplicirana.


Lepo prosim za mnenje in izkušnje.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avtosedež 0+/1
22.10.2013 9:49:19   
zaspancek1
Hm, meni se zdi pomemben podatek ali imaš namen sedež uporabljati od rojstva dalje. Če ja, potem gledaš sedeže, ki so bolj majhni - Concord se mi zdi, da je malo večji, zato za čisto male ni dobil tako zelo dobrih rezultatov(bočni trk), še vedno pa ima dobre rezultate, da se razumemo:
Concord Ultimax test
Ker ima sedaj isofix pritrditev, je montaža definitvno enostavnješa (prej je res bilo malo zoprno samo s pasovi), tako da montaža najbrž ni problem, bolj je lahko prostor, ki ga zasede. Pa še to - sedež je obrnjen v nasprotno smer samo do teže 13 kg.
Britax First Class je malo manjši sedež, ravno tako je obrnjen v nasprotno smer do teže 13 kg, verjetno pa ga otrok malo prej preraste.Aja, pa pritrdi se samo z avtomobilskim pasom, ki pa je malo moteč pri polaganju otroka v sedež in potem jemanju iz njega.
Peg Perego Viaggio Switchable mi deluje kot čisto povprečen sedež (podoben Nanii), teste pa tudi nima ravno brilijantne (povečana obremenitev pri čelnem in povprečna pri stranskem trku). Pritrdi se ravno tako samo s pasovi, cena pa je glede na ponujeno pretirana (195 EUR). Čisto primerljiva (no, po testih je celo malo boljša) in občutno cenejša je potem Nania oz. Ossan
Viaggio Convertible pa je sploh dobil slabe rezultate na crash testih:
http://www.oeamtc.at/?id=2500,1383455,,

Kaj pa kakšna Cybex Sirona:
http://www.oeamtc.at/?id=2500,1441293,,
Ima isofix pritrjevanje, otrok je lahko obrnjen v nasprotno smer do teže 18 kg, sedež se obrača, tako da je polaganje otroka v sedež res enostavnejše, po testih pa je itak top. No, seveda je tudi cena temu primerna.user posted image

Kaj pa kakšen Maxi Cosi Milo oz. MiloFix? Ni sicer velik sedež, isofix varianta pa je vsekakor bolj praktična. Predvidevam, da imaš možnost isofix pritrditve?user posted image


(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Avtosedež 0+/1
30.10.2013 9:08:14   
mayci
Midva z možem sva pri prvem otroku (pred osmimi leti) izbrala Concord Ultimax in ga zeloo priporočam. Takrat sicer še ni bil Isofix, ampak je zelo udoben, prostoren in po testih tudi varen sedež. user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Avtosedež 0+/1
28.11.2013 12:00:19   
Nusika35
Ja tudi sama lahko pohvalim tale sedež, če se še nisi odločila, pohiti, sem bila včeraj v Baby centru in imajo do jutri še razprodajo in sicer 15% popust na vse avtosedeže in pa vozičke. Po moje se splača it pogledat, samo upam, da niso že vsega razprodali. Magar prej poklič :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Avtosedež 0+/1
28.11.2013 22:43:56   
Aika77
Ja ful so vsi navalili na to akcijo, tako da grejo hitro, jaz npr. sem komaj dobila točno tisto barvo, ki sem si jo želela. Je pa fajn prišprati pri takih stvareh, sploh pred miklavži in dedki mrazi. :-)

(odgovor članu Nusika35)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?