Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ampak nama še ni uspelo.( bo že) beli tok imam v večini vedno prisoten tak da sem že navajena. a zadnje 3 dni mi pa teče v nenormalni količini- čist prozorna sluz, kot med ovulacijo, čeprav mislim da po izračunu je ta že mimo kaki 1 teden. tak fejst nisem imela nikoli, sploh pa ne tako zelo prozorno. in to konstantno podnevi in ponoči. Kaj menite?
. Ja ne vem . Upam da bo tako kot praviš... pri obeh...
tud z namenom
prinese srečo. Mislim, da so štorklje neki štrajkale prejšnji mesec, upam, da so jim za ta mesec našli podkupnino...zarad vseh nas
mislil na naju in nama bo v prihodnje uspelo. Zaradi mojega faksa in njegove službe se ne vidiva včasih med tednom tak da je vse skupaj malce omejeno glede sexa. No ponavadi nekje po datumih prideva skup. Pravijo da bi za načrtovanje otroka naj imel par trikrat tedensko spolne odnose da bi blo nekje ok. Saj midva tud najmanj trikrat, ampak komaj proti koncu tedna. Saj jaz pravim, ne preveč razmišljat o tem, če bo al ne bo, in skratka uživati v spolnosti, pol pa ni vrag če pa ne bo enkrat uspelo. Tudi jaz si na tak način rada pišem, da malo izmenjam informacije pa pričakovanja, sicer se ne dajem gor na lestvico: me pa ne pričakujemo ..., ker mi je mogoče malo preveč to, (pač stvar vsake posameznice,)drgač pa za vsako posameznico navijam da se ji izpolni želja po
. (jaz pa pravtako)
, na žalost, čeprav sem se res že veselila, no pa moj možek tudi. Bo pa v prihodnje... bomo lepo na tem delali pa bo.
. uživaj in upam da se bomo še kaj "tipkali", bi blo fajn.
Kok sem se hitro razvadla ležernosti....