|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bioresonanca
28.1.2006 14:22:24   
sonček balonček
Zanima me kaj je bioresonančna terapija, ali z njo lahko odkrijejo morebitne alergije že pri 1 mesec starem dojenčku? Koliko stane? Z recpetom, brez? Ali zdravijo alergijo in koliko časa traja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bioresonanca
28.1.2006 14:32:44   
Jančika_
Pet tem nižje najdeš tole:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=711641

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bioresonanca
29.1.2006 15:49:58   
simona2
Bioresonanca je alternativna metoda in zato je samo samoplačniška. Mislim, da tisti, ki obvladajo biocom aparat v resnici zelo zanesljivo ugotovijo alergijo, tudi pri enem mesecu. Mi smo poskusili in moram reči, da je bilo še kar OK in trenutno se mi zdi, da celo nekaj pomaga, vendar zagotovo ne morem trditi. So pa seveda izkušnje različne, kjlub temu pa mislim, da je pri alergiji fino ukrepati čemprej.

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bioresonanca
31.1.2006 9:11:02   
sonček balonček
Katerega terapevta priporočate. Kako se piše ta iz Rogaške Slatine? Ima kdo številko?

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bioresonanca
31.1.2006 9:32:41   
MarijaPo
bioresonanci ne verjamem, ker sem prebrala nek clanek, kjer naj bi razlozili kako zadeva deluje
moz je fizik in se je zadevi tako smejal, da je skoraj s stola padel - veliko se placa, dobi se nic...

Mogoce se kdo pozdravi, ker misli, da mu pomaga - placebo verjanta.

Pa srecno!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bioresonanca
31.1.2006 13:18:51   
Lana74
Hmmm, mogoče pa ni dobro prebral. Tudi sama izhajam iz te stroke in ni čisto iz trte zvito. Zakaj pa pomaga dojenčkom, ki še ne vedo zakaj se gre. Zakaj se tiste alergije, ki so ozdravljene z BRT - jem ne vrnejo več,...Je pa res, da se moraš tudi sam malo potruditi pri držanju diete, ampak se splača. Glede na uradno medicino, so tu vsaj rezultati. Je pa res, da se mora zdraviti cel organizem, ne samo alergije. Vsaka alergija ima vzrok nekje drugje in dober terapevt mora najprej poiskati vzrok in ga pozdraviti, šele nato zdraviti alergijo. Niso pa vsi terapevti dobri. Mogoče ti prvi ne odgovarja (nam ni) in je boljši drugi ...
Moja punčka je bila preobremenjena s cepivom. Najprej smo pozdravili to, šele potem alergijo. Na bicomu nisem povedala, da se ji je AD začel po cepljenju, ni bilo potrebe, ker je terapevtka to takoj sama dognala (prva tega ni videla, druga pa takoj). Veliko je odvisno tudi h komu greš. Tako da...
Z bicomom pa se ne zdravi samo alergij, ampak tudi druge težave. Ne zdravijo se bolezni, ampak vzroki zanjo, to je razlika od uradne medicine. Vsaka bolezen ima vzrok in nastanek v nekem organu, kar je seveda posledica stresa, nezdrave prehrane,.. V telesu se nalagajo težke kovine, preobremenjenost z glivicami in še in še. Ko se to pozdravi, se pozdravi tudi bolezen. Ampak poudarjam, veliko mora narediti tudi vsak sam. Ne dobiš tabletke in je potem OK. Če se ne držiš navodil terapevta ni uspeha. Zato veliko zdravljenje ni uspešnih. Za temeljiti zdravljenje je včasih potrebno tudi eno leto ali več. Ne gre samo v 4 terapijah (samo alergije je možno pozdraviti, še posebej če je otrok še majhen in ni obremenjen s čim drugim), če pa so še druge težave pa ne.

Lp

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bioresonanca
31.1.2006 19:01:34   
tins
user posted image user posted image placebo ja-dojenčki že vejo, zakaj se gre...
Pri nas so že ornk vidni rezultati, ampak, tako, kot je napisala Lana: odvisno je precej od terapevtov in držanja navodil.
Tudi mi smo dali v branje o metodi dr.fizike, pa ni s stola padel. lp

(odgovor članu Lana74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bioresonanca
1.2.2006 9:06:21   
sonček balonček
lana intins! S katerimi terapevti imata dobre izkušnje?

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bioresonanca
1.2.2006 22:25:41   
@
Lana, lepo si napisala! user posted image Se takoj podpišem pod tvoj post.
Splača se tudi pokukati na Med Over Net - pod zdravilstvo!

LP, Afna

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bioresonanca
2.2.2006 14:59:38   
tins
Sonček balonček: pri nas se zaenkrat super obnese dr.Niegelhel v Rogaški Slatini (sama sem se zanjo odločila po večih priporočilih na med.over-ju).
LP

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bioresonanca
2.2.2006 16:02:28   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo
... kjer naj bi razlozili kako zadeva deluje...


Zadevo ne morejo razložiti in ne znanstveno dokazati, ker deluje na drugem področju in vpliva na fizično telo. Tisti aparat je bolj za oči mazat kot, da res kaj posebnega pripomore. Alternativna medicina pomaga naključno. Enemu da, drugemu ne.

Večinoma pa se za besedo alternativna medicina in zdravilci skrivajo okultna znanja (Bioenergija, Reiki, Homeopatija, Bio....). Moč, ki jo dobiš, da lahko nekoga pozdraviš je preveč vabljiva, da bi se je bili pripravljeni odreči, ko (če sploh) spoznajo od kje ta moč izvira. In deluje. To je lahko jasno vsakemu, ki je pripravljen dejstva sprejeti.

In še celo ni odvisno od tega ali verjameš. Te sile delujejo ne glede na to ali se posmehuješ, ali verjameš. Se pa znajo nato na drugih področjih življenja pojavljati težave. Nič ni zastonj. In večinoma je cena veliko večja od dobička.
l.p.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 2.2.2006 16:05:50 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Bioresonanca
2.2.2006 22:14:45   
tins
Logično je, da prihaja do deljenih mnenj.
Kot sem že napisala-nam zaenkrat pomaga. Uradna medicina nam alergije še dokaže ne, kaj šele, da bi nam lahko pomagala. Zna nam pomagati zgolj z recepti za škodljive kreme, ki tanjšajo kožo in vedno isto frazo:"Vi že veste...". Otroka pa ne morem preseliti v izolacijsko komoro.
Po ugotovitvi, da smo prepuščeni sami sebi, sem se po branju številnih postov na med.over odločila za BICOM. In ni mi žal. Vsak naj se odloči sam.


(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Bioresonanca
3.2.2006 11:25:53   
polonaa
Imam 10 mesecev staro hčerkico in ugotovili so ji alergijo na mleko in jajca.Veliko sem prebrala o tej bioresonanci.Zanima me ali zadeva alergijo dokončno odpravi ali se le-ta samo potuhne.Slišala sem namreč,da alergije niso ozdravljive.Mogoče katera ve,kje bi te terapije lahko obiskovalal v Ljubljani?

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Bioresonanca
3.2.2006 22:41:36   
simal
Tehnofil napisal si, da se znajo na drugih področjih pojaviti težave. Zaenkrat še nikjer nisem zasledila stranskih učinkov za bioresonanco. Ma pa zelo zanima tudi to!
LP

(odgovor članu polonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Bioresonanca
2.3.2007 10:39:02   
pinka1
Jaz pa bi takole napisala.

Tudi pri našem malčku so ugotovili (na dermatologiji) alergijo na jajca. Nam predpisali škodljive kreme in nas prepustili samemu sebi.

Potem smo se odločili in šli v Rogaško na bioresonanco. Tam so mu ugotovili alergijo na vse živo in takoj sva začela z dieto. Že z samo dieto se mu je koža izboljšala za 80 %.
Na terapije smo hodili 3 mesece - 1x na teden in je zaenkrat zdrav. Normalno jemo, koža je lepa.
Zavedam se, da se alergije lahko vrnejo in sem tudi pripravljena na to. Ampak sigurno bom takrat šla najprej na bioresonanco in ne v bolnico, ker mi niso nič pomagali.
Naredite kar hočete - lahko tudi s stola padate če želite. Jaz vem, da je naša odločitev bila pravilna in za svojega otroka sem pripravljena poskusit vse, samo da se mu izboljša stanje. Tudi sama sem bila na začetku skeptična, moj otrok pa tako ali tako pri 6 mesecih ni vedel kaj mu delajo. Tako da psiha ravno pri njem še ni mogla delovat.

Pri nas je BIORESONANCA DELOVALA.
Sami pa boste ukrepali tako kot se vam zdi najboljše za vas ali vašega otroka.

LP

(odgovor članu simal)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Bioresonanca
2.3.2007 10:39:45   
pinka1
Aja, stranskih učinkov naj ne bi bilo. Tudi mi jih nismo imeli.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Bioresonanca
2.3.2007 12:01:01   
metakrek
Zadnje časa je zanimiva eksplozija alternativne medicine in zanimivo je, da pri vseh deluje, a še vedno so ljudje bolni, a ni to zanimivo. Mogoče ima alternativna medicina zato veliko dela, ker so naši zdravniki preobremenjeni in nimajo dovolj časa, da bi se nam in našim malčkom bolj posvetili. Ali se vam ne zdi, da ima mogoče pediater ogromno znanja, saj ga je pili 6 let na fakulteti, potem je imel leto in pol staža, potem pa še mislim, da 4 leta sekundaria? Sama načelno nisem proti alterantivni medicini, vendar je potrebno vedeti kaj zbereš in pri kom jo zbereš. Kajti res mi da misliti to, da vsaka kozmetičarka obvlada vse energije tvojega telesa in prepozna po legi mozoljev, kaj ti fali in kakšno bolezen imaš in ji bolj zaupaš kot zdravniku. Potrebno se je vprašati, kdo ima dovolj znanja in izkušenj, da ti bo pomagal pri zdravju. Nek alternativec, za katerega sploh ne veš kdo je, ampak je soseda rekla, da ji je pomagal, zraven pa zamolči, da ima mogoče na drugem področju težave in da ga redno obiskuje že 2 leti, pri tem pa za vsak obisk plača mastne denarce ali mogoče zdravnik, lahko se ukvarja tudi z alternativno medicino, katerem boš za prvi obisk plačal malo več (ali bo stroške krila zavarovalnica), pa ti bo takoj povedal, kako bo šlo zdravljenje. Mislim, da je lažje verjeti, da se boš pozdravil in bo vse ok, kot pa, da nekaj le ni vredu.
Sama poznam homeopatijo in moram reči, da imam dobre izkušnje z njo, pa vendar včasih tudi zataji.
Se pa strinjam, vse ima stranske učinke in mogoče se ti ne pokažejo takoj, ampak čez nekaj let.   


_____________________________

metka

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Bioresonanca
4.3.2007 22:44:16   
Pupica
Joj, no!
Pa kva vam je enim. Kako nej otrok pri 6.,9 ali pa tut pri 1 letu ve, kaj mu delajo. Placebo učinek my ass. Če se stanje izboljša potem je to to!
Se pa strinjam, enim pomaga, drugim ne. Samo je pa še eno dejstvo DOKLER NE SPROBAŠ NE MOREŠ VEDET ALI TI POMAGA ALI NE!Pa pikauser posted image

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Bioresonanca
5.3.2007 22:22:16   
Pi-kica 1
Lahko je govoriti tistim, ki nimajo takih izkušenj in bioresonance sploh ne potrebujejo. Tudi jaz sem bila nekoč skeptična do alternative, danes sem prepričana, da nam alternativa bistveno olajšuje življenje in ga dela znosnega. Moje izkušnje z bioresonanco so zelo pozitivne, s homeopatijo pa negativne, vendar po moje bolj zaradi terapevta kot homeopatije same.
Kar se pa posmeha fizikov tiče... Vse, kar se danes ne da ravno razumsko razložit, še ne pomeni, da ne obstaja. Včasih so se tudi Newtonu in Galileu smejali, kakšnega fizika so celo skurli, dnes pa znanost temelji na njihovih odkritjih.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Bioresonanca
19.3.2007 13:19:20   
piščanc
jaz sem zagovornik bioresonance, ker je pomagala mojemu dveletnemu sinu. placebo učinek tukaj ni mogel biti - saj ne ve zakaj je tam? pa zakaj se alergija (vneti pregibi) ni več ponovila.

najbolj sem hvaležna, da so mi povedali, česa ne prenaša - pa to spet ni mogel biti učinek diete, ker je do takrat še ni imel. tako, da so z aparatom Bicom ugotovili kaj mu ne odgovarja - temu je sledila dieta in terapije. Bicom aparat lahko spremeni zaznavanje določenih substanc, res pa je, da vse alergije niso samo zaznalnega značaja teh pa ne morejo pozdraviti. in ja, bicom je samo spremljal stanje, brez diete rezultatov ne bi bilo.

pa tudi uradna medicina stane, še veliko več kot alternativna. bolezen se pozdravi tako, da zdraviš vzrok in posledice. uradna medicina pa večinoma zdravi samo posledice. dober zdravnik pa tudi alternativo podpira.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Bioresonanca
20.3.2007 15:49:32   
darjatimci
Kot je napisala polonaa,alergije so neozdzavljive,žal to tako je in pika.Ko si enkrat alergik je to za celo življenje.Res je,da ene alergije izzvenijo,druge preidejo v druge,ene se potuhnejo.Ampak slej kot prej izbruhnejo odvisno od organizma in imunskega sistema,tega ne more nihče niti uradna niti alternativna medicina preprečiti.Sami smo prepuščeni komu bomo zaupali in verjeli in s čim bomo lajšali težave.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Bioresonanca
21.3.2007 10:01:07   
piščanc
se 100% strinjam z darjatimci

čudežne rešitve ni, potrebuješ samo nekaj kar te usmerja. pomembne pa so malenkosti

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Bioresonanca
26.7.2011 11:31:16   
qmfx
bila sem v centru natalis v kraju nova gorica in mi je bioresonanca pomagala (alergije)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Bioresonanca
19.4.2012 0:46:18   
luna_luna
..res sem se nasmejala zdajle...vsem, ki pljuvajo proti bioresonanci in alternativi...!Sama in moj sin sva obiskovala bioresonanco v Rog.Slatini in učinki so fenomenalni! Alergije so pozdravljene, vse! Rada bi pa samo povedala glede zdravljenja se strinjam z napisanimi komentarji od vseh, ki so se zdravili z bioresonanco!Me pa samo skrbi eno...po vsem skupaj pljuvajo ljudje, ki o tem pojma nimajo , niso nikoli probali itd. In prosim vas ...ne mi o izobrazbah alternativcev prosim. Vsi so zdravniki, ki vodijo bioresonanco..prosim kaj govorite!Bioresonančna terapija je sprejeta kot uradna medicina po velikih državah v Evropi..ja kako pa to!In da je te alternativce treba preverit..ja pa halooo...pa kako vi preverite splošnega zdravnika..ne vem o čem vi to..a imate višjo izobrazbo kot ti zdravniki, da ste pristojni sploh kaj takega  ocenjevat in izjavit.Vse kar se lahko preveri je to, kdo ugotovi vzrok in kdo pozdravi vzrok vseh alergij in tudi ostalih bolezni!Sem v zdravstevni in kozmetični stroki, ..tako, da vsak laik si tudi ne bo dovolil govorit o tem kako ena kozmetičarka prepozna po legi mozolja kaj ti fali..ja pa halooo..koža je odraz našega stanja v telesu...mislim da dermatolog po stanju kože ugotavlja bolezni..torej zakaj ne bi kozmetičarka tudi...:)...in s čim so vas homeopati prepričali, da niso kr neki...konec koncev kaj je homeopatija?:)...moj sin je bil testiran v alergološki ambulanti kjer ni pokazalo niti ene alergije imel pa je nore izbruhe AD...torej, po alergologih moj otrok ni alergičen ...mhm...takrat je bil dojenček in takoj ko sem pojedla jajce je bil ponovni izbruh tu...zdravljenje..aha kortikosteroidna mazila in negovalno mazilo...in potem se je začelo...na biores.so bile odkrite alergije, ki so se v roku 1 leta popolnoma pozdravle...bilo jih je ogromno!vam bom pa povedala eden zanimiv primer, zaradi driske in krvi v blatu sva bila hospitalizirana v bolnišnici...in seveda, blato so dali na preiskave takšne in drugačne, bil je na infuziji in po 3 dneh sva lahko šla domov, ker niso ugotovili popolnoma nič..je pa res , da smo čakali še mikrobiološke rezultate, ki bi naj prispeli po pošti na dom..ko sem prišla s sinom domov sem odšla na pregled na bioresonanco, kjer so mi takoj povedali, da je okužen s salmonelo..in čez 2 dni dobim domov iz mikrobiološkega inšt, da je okužen s salmonelo...prosim vas..ne vi men kdo kaj ve in kdo ne...kak placebo pri odkrivanju vzroka...in dolgoročno...me zanima, glede na to, da ste delovanje teh aparatov naštudirali če mi lahko razložite stranske učinke te terapije in stranske učinke dolgoletne uporabe kortikosteroidnih sredstev ali pa doživljensko zdravljenje astme:))...drugače pa homeopatija..ja resnično pomaga...in tudi refleksoterapija in tudi še kaj druga :))...energije...če bi bile pozitivne in prisotne pri večini ljudi..bi bil svet lepši..:))..

(odgovor članu metakrek)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...
Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?