|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Blacky in ostale 3 MD
1.9.2005 12:49:44   
Anonimen
javite se. Kako vam gre? Meni kar dobro, brez večjih kršitev jedilnika...komaj čakam vodni dan....kdaj točno pride?

Blacky, vodi nas naprej.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Blacky in ostale 3 MD
1.9.2005 13:36:35   
Jančika_
Hojla. Ena Montijeva tukaj.

Tehtala se nisem nič, načeloma sem se kar držala, je bilo pa tri dni krize, ker sva imela razsuto kuhinjo (obešala sva nove omarice) in nisem mogla kuhat. Te tri dni se nisem držala diete (če naročiš pizzo na dom, to ni glih dieta, ne), nisem se pa prenažirala.

Poleg tega sem pridno športala. Malo me je pa vseeno strah vage, ker se mi PMS ful vleče (pač neredni ciklusi) in voda v telesu z njim. Upam, da čimprej pride ta hudič, pa da se znebim kakega litra H20.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Blacky in ostale 3 MD
1.9.2005 13:43:25   
polona2
Uf, komaj sem vas našla.No, moja 3md se je sprevrgla v "all you can eat Contest"...Ampak od jutri naprej sem zopet z vami, ker mi je danes čokolada že delala družbo in sem torej grešila. No, fajn, da smo spet nazaj, čeprav se težko znajdem ...Ja, Wackota sem pa morala pripopati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Blacky in ostale 3 MD
1.9.2005 13:48:24   
biba77
Jaz sem se vceraj od ponedeljka do vceraj uspesno borila proti "grehom":
* V pon. sem bila na zelenjavni dan na Abraham-pikniku ... sem jedla paradiznik, kumare in cebulo. Pa mineralno pila.
* V tor. sem pekla za vcerajsnji roj. dan ... nisem probala francoske, ko sem jo skupaj mesala, zvecer pa sem pojedla 2 kosa peciva (pekla sem pa 4 vrste, tako, da za 2 sploh ne vem, kako...).
* Vceraj pa smo imeli atejev roj. dan... jaz sem pa jedla sadje.
* No, danes pa jem vcerajsnji "zar".

Tehtala se nisem in se do prvega vodnega dneva ne bom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Blacky in ostale 3 MD
1.9.2005 14:54:14   
tanaja*
Jaz sem se včeraj zjutraj tehtala in tehtnica še vedno kaže isto ... Tko da sem zelo žalostna, čeprav se nisem držala čisto do pikice diete. Vseeno sem imela občutek, da me je manj skupaj. Zdej pa komaj še navlečem hlače, ki so mi bile v nedeljo še čisto prav ...

Jaz grem kar v kot jokat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Blacky in ostale 3 MD
1.9.2005 15:00:30   
brbra
Mene je tudi strah vage se ji kar uspešno izogibam Grešila lih nisem ampak v soboto sem pa imela dan požri vse kar je za požrt in zdaj me slaba vest daje.Se bo treba zresnit ampak hlače za mero mi grejo še vedno na rit čeprav žepi že malo na ven štrlijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Blacky in ostale 3 MD
1.9.2005 19:29:54   
Mariposa
Do začetka izpitnih rokov je šlo lepo, zdaj je pa šla v maloro. Žal sem ena tistih, ki stres premaguje s hrano Se mi zdi,da bom po njih začela dieto od dneva 1 naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Blacky in ostale 3 MD
1.9.2005 20:40:34   
snorlax
Hojla, babe!

Komaj sem vas našla. Evo mene , ko ni bilo Blacky in vas ostalih sotrpink, je tudi moja dieta šla v maloro. Te dni je prava norišnica, uvajanje v vrtec, urejanje papirjev za kredit in hišo, tako da sem jedla, ko sem imela čas in kar mi je prišlo pod roko. Sploh ne vem, kateri dan je jutri (mislim, glede diete). Prosim, povejte navodila za jutri.

Drugače mi je pa vseeno uspelo skinit slabo kilo, tako da če še vodite sezname hujšaric, mi prosim, odštejte 1 kg.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Blacky in ostale 3 MD
1.9.2005 21:10:40   
Anonimen
A potem se v bistvu samo še al bina drži? A Blacky ni od nikoder.
Jaz sem si včeraj sprintala to dieto in zdaj študiram, če bi jutri začela. Saj prvi dan je beljakovinski, a ne, in jutri imamo piknik. To bi šlo. Ampak v službi pojesti samo dva jabolka, to je kriza. Sem danes poskusila, pa mi je želodec skupaj vleklo. Saj ne da bi sicer žrla v službi, ampak tiste Wassa rezine s sezamom sem pa jedla.
Kako pa je s kavo? A res nič mleka notri ne date? Ma ne vem, kako bi meni to ratalo, kavo pa krvavo rabim, da lahko funkcioniram. Kaj pa tisti mlečani nadomestek, v prahu, ki ni mleko? A se tega tudi ne sme?
Pa še nekaj, za večerjo se poje polovico količine kosila in to je to. A je tako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 7:00:18   
Anonimen
O, Splišni, dobrodošla, če se odločiš. Takole ti bom rekla: se da, če jaz držim dieto od prvega dne, se da, itak je vse v glavi. No, danes je v bistvu škrobni dan, krompir al pa riž, ampak nič zato, če boš en dan za nami. In ja, je kar težko biti v službi do treh, pa pol domov teč kuhat, ampak itak lahko vmes sadje ješ. Meni gleda že ven pri ušesih:-((

Kava: jaz pijem grenko in brez sladkorja, mi ni problem.- Nekatere, ki ne morejo brez mleka, so si ga privoščile na beljakovinski dan, drugače pa so pile kavo brez mleka. Tudi to se da.

In veš kaj je najlepše pri vsem skupaj? Ko se zjutraj zbudiš in veš, da delaš nekaj dobrega zase, pa ko stopiš na vago in ni več treba trebuha not vlečt, da vidiš na displej ;-))

In ja, jaz imam pet kg manj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 7:01:49   
Anonimen
Aja, večerjo jaz največkrat kar preskočim, itak jem kosilo šele okoli štirih popoldne, tako da potem nisem več lačna, sicer pa ja, pol manj kot za kosilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 7:10:03   
Anonimen
Ja, sem malo premišljevala, da enkrat bom itak mogla (s)hujšati, ker tole je že tu mač.
A potem praviš kavo res brez mleka? Hm. Tisti mlečni nadomestek v prahu mi še vedno bolj diši kot čisto brez. Upam, da bo katera vedela, kako je s tem. V službi, praviš, da ješ sadje? A potem poješ več kot dve jabolki? Veš, moja mati je začela s tem hujšanjem, ampak ona tako, pije npr. kavo v mleku, pravi, da temu se pa že ne bo odpovedala, saj da ga da čisto malo notri. Meni se pa zdi brez veze se matrati, če potem zaradi ene take "malenkosti" ni učinka ali pa je vsaj veliko manjši. Zato me zanima tudi to glede sadja, količina pri zajtrku. Do 15.30 ali pa do 16., ko pridem domov, pa ne bi zdržala, da bi mogla še kuhat potem. Bom kar zvečer za naslednji dan skluhala. Kakšne makarone ali kaj takega se že da narediti. Ali pa če skuhaš purana, file, to sem tudi že delal. Včasih sem imela tisti štiridnevno dieto: en dan jogurti, en dan pusto kuhano meso, en dan jabolka, za en dan se pa sploh ne spomnim več kaj. In si shujšal za dve kili. Ampak saj veš, to je kratkoročna stvar.
A pet kil si zgubila? Uf, to je pa super. Jaz bi jih morala vsaj 10, pa prej več, precej več, kot manj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 7:16:51   
Anonimen
Takole je z zajtrkom: prden grem, torej okrog osmih pojem dva kosa sadja in potem po 12. uri, ko je "čas prehranjevanja", še kakšen kos sadja, vmes pa spijem dva litra vode. Ni da bi se kar nažiral, tudi s sadjem po moje da ne.

kar se mleka v kavi tiče, pa res ne vem, pojma nimam, blage veze, men je kava z mlekom itak šit:-((

Ja, ampak brez veze, da bi bila lačna oz. na dieti striktno, zraven pa pila mleko in da ne bi šlo tako dol, kot bi rada. To se mi res zdi brez veze samo zaradi mleka. A res ne moreš brez? Probaj enkrat:-))


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 7:19:05   
Anonimen
Kosilo je pa itak pripravjeno v najdaljšem času v pol ure, vmes pa spiješ kak deci al pa dva vode, pa gre:-))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 7:20:14   
Anonimen
Saj sem že poskusila, pa je ogabno. Me kar želodec zalčne boleti že ob misli na tako kavo. Ampak tudi to bom zmogla, če bo treba. Še kaj drugega sem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 7:28:18   
Anonimen
No, potem se pa samo še odloči in bo. Ker mora bit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 7:30:22   
biba77
Splisni, le pogumno!

Kako je s tistim prahom (tocno) ti jaz tudi ne znam povedat. Lahko pa ti povem, da sem jaz pred petimi leti, ko sem s to dieto tudi kar nekaj shujsala, 2x na dan spila nesladkan kapucino iz avtomata, pa sem vseeno sla lepo dol s kg.
Zdaj pa ne vem, kako gre, ker se se nisem tehtala od zacetka diete. Tisci me nikjer nic... Pa tudi spijem en do dva kapucina dnevno. Zjutraj rabim nekaj toplega in ker zacnem ze pred sedmo, mi res ustreza.
Mislim, da je v tistem kapucino tudi kaki taki "mlecni prah", ne?

Sicer pa res, dosti vode pit!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 7:32:36   
asija

Punce slabo vest imam, ker sem na veliko grešila.
Sadnega dneva in škrobnega dneva sploh nisem imela. Pač gledala sem kaj in koliko sem pojedla. Zgubila sem pa kilo. Če bi se držala diete bi bil uspeh verjetno boljši. Danes štartam z vami.

Splišni na kavo se boš že v enem tednu navadila. Tudi moja mama se je pa ne hujša.

Blacky javi se kaj, čakam tvoje pismo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 7:35:28   
Carovnica Mica
a so kje jedilniki ze napisanei-za vse dni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 10:43:51   
valči
Al bina,čestitke za izgubljene kile in predvsem voljo,ki jo imaš.To je edino,kar pri hujšanju rabiš.

Splišni,tudi tebi bo uspelo,če resno razmišljaš o tem,si na pravi poti.Glede mleka v kavi se ne sekiraj,ne bo škodilo.
Jaz sem sicer sedem mesecev po porodu in počasi huj+šam s tem,da pač pazim pri hrani in zvečer manj jem.Manjka mi discipline,prevečkrast grešim ,pol pa stradam.V glavnem,če meni uspeva,še bo ostalim.Kje je Blacky?

Ogromno volje vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 11:19:11   
Anonimen
Ja, jaz ima ene jedilnike sprintane z neta. Ampak obstaja tudi neka brošurica, ki jo je ena pošiljala po meilu. Tam je najbrž še kaj več napisanega. Tisto bi tudi jaz rada imela, pa ne vem, na katzero naj se obrnem.
Drugače sem jaz v iskalnik Najdi.si kar vnesla 90-dnevna shujševalna dieta in mije ven vrglo kar nekaj primernih naslovov. Sprintanega imam pa tega
http://geocities/hdieta/dpd.htm
Ne znam pa linka narediti aktivnega. Pa nit kopirati se ga zdaj več ne da. Kar svinčnik v roke ...

Drugače sem pa danes že pila kavo brez mleka, zanič je kot hudič, toda bo že nekako. Bo moglo bit!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 11:30:30   
biba77

Super, splisni!



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 12:02:49   
Anonimen
Aja, pa še nekaj mi ni jasno zdajle, ko berem tele jedilnike. Na ogljikovo-hitratni dan piše, da moraš za večerjo pojesti dva manjša kosa torte ali 3 do 4 kose peciva? Kako je zdaj s tem? Saj torta in pecivo so ja iz jajc pa s sladkorjem? A se vi kar lepo držite tiste polovice kosila, pa nič tortic in ne vem še česa?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 12:04:31   
Spicy Black
Tukej je neki napisano:

http://mojplanet.com/dieta/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Blacky in ostale 3 MD
2.9.2005 12:08:19   
biba77
Splišni je napisal/a:

Aja, pa še nekaj mi ni jasno zdajle, ko berem tele jedilnike. Na ogljikovo-hitratni dan piše, da moraš za večerjo pojesti dva manjša kosa torte ali 3 do 4 kose peciva? Kako je zdaj s tem? Saj torta in pecivo so ja iz jajc pa s sladkorjem? A se vi kar lepo držite tiste polovice kosila, pa nič tortic in ne vem še česa?


Ja, jaz se kar drzim. Razen, da vcasih ne pojem dveh ampak samo en kos.
Vcasih torto, vcasih strudl, vcasih kako drugo pecivo al pa sadno kupo s smetano,...
Pa obvezno cokolado.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?