|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča sramna kost po porodu
10.10.2008 11:59:18   
JAPE
Veliko je bilo že govora o boleči sramni kosti v nosečnosti. Mene pa zanima kako je s tem po porodu.

Sem drugič noseča in me sramna kost zelo boli, me pa v prvi nosečnosti ni bolela. Po porodu pa 2 dni sploh nisem mogla vstat iz postelje od te bolečine. Bolečino sem čutila še nekje pol leta po porodu. Sedaj v drugo me je sramna kost začela boleti že v začetku nosečnosti.

Me pa zanimajo vaše izkušnje po porodu, tiste, ki vas je sramna kost bolela že v nosečnosti. Vas je bolela tudi potem? Kdaj se je bolečina končala?
Kako ste bolečino takrat omilile? Ste veliko hodile ali malo? Kaj je boljše?
Kako ste doživljale popadke ( namreč s to bolečino še ležat na boku ne moreš)? Ali mislite, da bi z ultivo ali EA omilila te bolečine? Ali ti dve metodi omilita le bolečine popadkov?

Dobrodošle vse izkušnje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča sramna kost po porodu
10.10.2008 12:38:42   
juniorka
Joj, sicer ne vem, kako je z boleco s.kostjo, se mi pa smilis. Kaj pa ginekolog pravi?

EA- sem pa imela in me sivanje ni bolelo- ko me je pol ure skup sestavljala, za kost pa res ne bi vedla- jaz bi na tvojem mestu poskusila poklicat kaksnega anesteziologa!
Nisem kaj dosti v pomoc, sori!

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Boleča sramna kost po porodu
10.10.2008 12:50:51   
Anonimen
Jaz se po prvem porodu tudi ne spomnim, da bi me bolela sramna kost, po drugem pa je bila ta bolečina prisotna. Enkrat bolj, drugič manj izrazita. Nekje po 4-5 mesecih pa je ni bilo več. Pri meni ni bilo ne vem kako hudo.

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?