|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleče dojke
13.9.2004 11:01:26   
max
Pozdravljene!

Moja ta rdeča se je končala pred približno 10 dnevi, mene pa še vedno bolijo joški in križ, da sploh ni več za zdržat. No na pikici delava že 1 leto pa še vedno nič tudi po končanem jemanju Klomifena,pred 3 meseci.A ma še katera podobne težave???

No pa za vse,ki se trudite,eno:rozica:in da čim prej zagledate:roza::modri:

Pozdravček od Max
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Boleče dojke
13.9.2004 11:21:06   
pika74
ojla max!

Takih težav še nisem imela. Upam, da je to znak, da imaš pod srčkom že malo pikico :duda:.

Držim pesti :miska:.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Boleče dojke
13.9.2004 11:34:07   
max
Pozdravljena Pika74!

Ja hvala za lepe želje in tudi jaz upam sa se ti kmalu izpolnijo želje o majhni:duda:


Pozdravček od Max

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Boleče dojke
13.9.2004 11:47:53   
anadejka
Max resnično upam tudi jaz da pod srčkom nosiš malo pikico:duda:,čist možno je da ti je po 1 letu poskušanja končno le uspelo,saj si zaslužiš ane:love:...skratka držim pesti,veliko sreče.

Lepe pozdravčke..........andrejka:rozica:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Boleče dojke
13.9.2004 11:54:49   
anadejka
Sicer pa imam tudi jaz od včeraj zelo boleče bradavičke(še bolj kot ponavadi),ampak to je verjetno zato ker bom čez en teden spet dobila:hudicek:sigurno...:((:((:((
V soboto ponoči pa so me jajčniki takooo močno boleli da sploh nism mogla spat,to je sicer nenavadno ker ponavedi me bolijo šele tisti dan ko dobim M,O je bila pa tudi že mimo.Upam da niso to kšni stranski učinki tablet ki jih jemljem(Klomifen),tko narobe se mi zdi da moram to jest ker me G sploh ni prej tko ornk pregledu,če jih sploh rabm,ker vem da sm prej tudi brez teh tablet imela svoje O.
No ampak sej jajčniki me danes ne bolijo več.

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Boleče dojke
13.9.2004 12:02:59   
max
Živjo andrejka76!

Jest po klomifenu v bistvu sploh nism mela nobenih stranskih učinkov,razen mogoče malo občutka napihnjenosti.No jest ti želim,da naslednjih nekaj mesecev sploh ne bi imela te :hudicek:ta rdeče.

LP od max
in čim prej :modri:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Boleče dojke
13.9.2004 12:21:44   
anadejka
Hvala za lepe želje max,pa saj nekega dne nam bo vsem uspelo:modri::roza::modri:,kajne:love:.Upam da čimprej:)
Sej mogoče ni kriv K,ne vem.Sem ga zdej prvič jemala,pa upam da mi ga kmal ne bo več treba,bljah ne maram tablet,samo za pikico:duda: bi vse nardila.

velikoooo sreče max,pa tudi ti čimprej uglej:modri::roza::modri::roza:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Boleče dojke
13.9.2004 12:22:09   
pika74
Ojla andrejka76 (mogoče bi morala tole napisat pod tisto temo, kjer si spraševala po stranskih učinkih klomifena, ampak ker sem že začela, pa naj bo tukaj)!

Tudi jaz sem jemala Klomifen in imela take stranske učinke kot ti. Vse je bilo bolj intenzivno. Bolečine in krvavitev ob ovulaciji. Pa M je bila tudi bolj boleča. Pa ne, da bi hotela strašit tukaj. Samo punce, to so hormoni. Pri nekaterih klomifen pospeši ovulacijo in posledično rata :duda:. Pri nekaterih pa to ni to. Pri meni je bilo tako, da ni bilo pravega efekta. Imela pa sem stranske učinke še par mesecev po klomifenu. Kar neki izcedki pa take stvari. Ampak brez panike punce, to je POPOLNOMA NORMALNO. Nč bat. Čez čas se pa vse znormalizira.

Ampak splača se probat - veliko puncam ravno zaradi klomifena rata. Ni pa nujno. Držim pesti :miska::miska:za vse, pa čim manj stranskih učinkov.

P.S. tebi maxi pa hvala za lepe želje. Sej bo punce - jest vem, da bo:duda::duda:.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Boleče dojke
13.9.2004 12:30:28   
anadejka
Ojla Pika hvala k si me zdej pomirla:).Itak HORMONI,normalno pol da vse še toliko bolj občutim,sploh nisem pomislila ...pozabla da so to hormoni.
Sej k sm dobila te tabletke sem mislila da sem dobila čaroben napoj,zdaj pa ne vem....:(no ja sej mogoče prehitro sklepam,ker sm jih šele 1.jemala,pa tudi :hudicek:M bo (ali pa ne) šele konec tedna.
Takrat se bomo skupaj tolažile ali pa veselile,ane.Bomo videli...

pa pa:rozica:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Boleče dojke
13.9.2004 12:36:03   
mela
no jaz pa ne jemmljem nobenih tablet in imam prav tako boleče prsi in me kriz boli-sej to so tut moji predmenstr. znaki ampak to se mi dogaja ze od malo po ovulaciji tako da...:zmeden::zmeden::zmeden:no... mogoče je pa smo psihicno ker so to tut nosecniski znaki in se mi samo zdi al kaj da me to boli???!!!:zmeden::zmeden::grrr::grrr::grrr:ne vem vec kaj naj si mislim.no jutri in danes je NE pricakujem tko da bomo vidli!!!!
lep dan in bodite v :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Boleče dojke
13.9.2004 12:42:04   
anadejka
No Mirela jest ti držim pestke za :modri::roza::duda::modri::roza:.

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Boleče dojke
13.9.2004 12:42:52   
pika74
aja, andrejka76, še neki sm hotla dodat. Tud mene G ni nič posebej obravnaval med jemanjem klomifena. Nekateri predpišejo spremljanje z ultrazvokom - to pomeni, da se z UZ opazuje rast foliklov..., pri drugih (npr. pri meni) pa se samo predpiše klomifen in potem od 5-9. (ali pa malo drugače - pač glede na dolžino ciklusa) dne ciklusa to lepo papcaš in seveda veselo :sloncek::sloncek::sloncek: v plodnih dneh. To je nekako mislim, da 5 dni po zadnji tabletki (ampak nism čist zihr). Skratka med ovulacijo se je treba kar mal potrudit s :sloncek::sloncek::sloncek:.
Pol pa če rata - je juhu, če pa ne, pa tud ni panike. Pri meni so sedaj na vrsti nove preiskave in prva med njimi bo HSG. Pol pa naprej, če tud HSG ne bo nič pametnega pokazal. Skratka, ne se preveč sekirat punce, ker bo ratal. Tist stres pa panika samo škodita vaši lepoti. Jest vem, da nam bo vsem ratal. Pri tej medicini madona. Ma ni hudič, da ne. Ane ;);).
Pa še neki, pri meni so pred kratkim odkril da mam PAP III (pa se tud ne sekiram). Drug pon. imam pregled in kar bo pa bo. Punce, glavo gor;);) pa zobe na sončenje 8)8)8)8).

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Boleče dojke
13.9.2004 12:54:53   
biba77
Pika74,
ti enostavno ves, kaj napisat! :bravo: Hvala za tolazbo in vzpodbudne besede.

Eno :rozica: ze tebe!

:miska:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Boleče dojke
13.9.2004 13:04:37   
pika74
O hvala.

Sej, dostkrat pa tud jest letim okol kot zmešana, pa iščem odgovore in sem vsa panična, ko mi povejo, da imam nekaj, za kar še nikoli nisem slišala. In potem huh... na srečo najdem skoraj vse odgovore tukaj na RR. Hvala tudi vam :bravo::bravo::bravo: za vse.

Lp,
Pika74
:metulj:


(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Boleče dojke
13.9.2004 14:56:57   
mela
danaja vse je mozno tako da počakej ko te preklete :hudicek: ne bo in bos videla :modri::roza:!no jaz bom danes ali pa jutri naredila test in upam na :roza::modri:!
ampak jaz ne vrjamem tko tem vdezevalkam ampak tudi ce ona tega ne bi rekla enkrat ze bo :duda::duda:!tko da veliko srece in bodi pridna!papa

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Boleče dojke
13.9.2004 15:04:53   
mela
ne ne bo nama prav pokazal,ker naj bi test naredili vsaj ko nam en dan zamuja!ampak zdej sm se z eno preko foruma pogovarjala pa pravi da je ona naredila test ze dva dni predn bi jo morala dobiti in ji je pokazal:roza::modri: in je bilo pav!!!vau a ne ?no jaz naj bi jutr-naj jo ne bi bolje receno dobila pa me tko matra da bi sla po test!sm teb se kr neki cajta manjka do :hudicek: a ne ?tko da mislm da bo res prezgodaj!

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Boleče dojke
13.9.2004 15:24:28   
anadejka
Draga pika :angel:
Hvala za vzpodbudne besede,občudujem tvojo pozitivnost in energijo.Želim ti res vsenajboljše ker si zaslužiš.:rozica::rozica::rozica:
Ja pa tudi meni se zdi da bi G moral sproti opazovati kake O imam,če že jem te tablete.Na pregledu mi je samo pregledal z UZ jajčnike in maternico in reku da ne vidi da bi bilo kaj narobe.Če pa mi do marca ne bo uspelo zanosit bova oba s fantom morala na preglede.Sej sploh ne vem kako to zgleda in tudi nočem,ker upam da nama bo prej uspelo.
Res pa je da sem zadnje čase ful utrujena in preobremenjena,pa sploh nism mela nobenga dopusta.Mogoče je tudi to krivo.
Kakorkoli že nekega dne bomo vse imele svoje:duda:in bomo skupaj šli na kšno pijačko,vela?!!!

Lepe pozdravčke.......andrejka:rozica:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Boleče dojke
13.9.2004 15:31:02   
pika74
Ojla andrejka76,

Malo sem pobrskala in ti našla en link o tem, kaj je HSG. Tudi mene je to zanimalo, pa sem vse izvedela na RR.

Upam, da ti bo kaj pomagalo in da link deluje:


http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=14479&msg=105733&idk=91

Pa en lep pozdrav in držim pesti za :modri::duda::roza:.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Boleče dojke
13.9.2004 15:35:39   
pika74
... tole sem najprej hotela poslati na tvoje privat sporočilo andrejka76, pa sem si nato premislila in ga dala kar tule. Bo pa še kakšni drugi koristil :). Danes malo skačem iz posta na post - vprašanje najdem na enem, odgovor pustim na drugem 8)8). Videla sem, da si spraševala, kaj je to HSG, pa sem ti tule odgovorila. Upam, da nisi huda.

Pijača pa velja, saj mislim, da sva nekje blizu doma ;););). Al je pa tole samo šesti čut 8)8)8).

S Pio73 sva zmenjeni za večerjo, ko rata :duda:, OK, midve greva pa na pijačko - zdej si bom mogla pa začet zapisovat tele randije ;););););). Aja pa 29.9. mamo srečanje RR-ovke :bravo::bravo:.


Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Boleče dojke
13.9.2004 18:05:17   
pika74
Ja, meni so ful zrastle. Je bil moj dragi fuuuuuuul zadovoljen:love::love::love::love::love:.

Ampak to je vse zaradi hormonov. V telesu je več tekočine... vse se pripravlja na :duda:. Potem je pa vse odvisno od narave, torej od tega, ali je vse ostalo tudi OK in pripravljeno na združitev in težko pričakovano 9nebesa.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Boleče dojke
13.9.2004 22:24:22   
max
Pozdravljena danaja!

A bi mi ti mogoče povedala stevilko od tvoje vedeževalke.Jest ti želim,da bi se ti vedeževalkine želje ta mesec res uresničile in da bi končno res zibala.

pozdravček od maxi in ena :rozica:zate.

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Boleče dojke
13.9.2004 22:56:30   
max
Pozdravljena danaja!

A bi mi ti mogoče povedala stevilko od tvoje vedeževalke.Jest ti želim,da bi se ti vedeževalkine želje ta mesec res uresničile in da bi končno res zibala.

pozdravček od maxi in ena:rozica: zate.

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Boleče dojke
14.9.2004 7:22:42   
anadejka
Ojla Pika:angel:

Ful ti hvala ker si se potrudila zame in mi našla odgovore.:rozica:
Ja definitivno greve na pijačko ko bova dobili svoje:duda:....lahko pa tudi že prej.
Me pa prav zanima če imaš res tako dober šesti čut:)jest sem namreč bila Vrhničanka,zdaj pa od junija živim pri mojem dragem,tko da sem po novem Logatčanka.
Kje pa je to srečanje RR,jest namreč nism bila še nikoli.A ti si bila?Dej mi kej več povej o tem srečanju ker me zelo mika.Sigurno je ful zanimivo.
Lep in vesel dan ti želim.

Lepe pozdravčke.........andrejka:rozica:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Boleče dojke
14.9.2004 7:27:03   
anadejka
Aja pa meni so tut ful zrastle,sam mene to moti,ker že tko nimam ravno majhnih.Pa po K sm tut včasih tko živčna da se zjočem:(( kr tko za brezveze.:zmeden:Še dobr da je moj dragi tko dobr k bombonček in razumevajoč,da me tko lepo potolaži in umiri....ah ja,kaj bi me včasih nore babe brez svojih dragih piškotkov.:love:

Lepe pozdravčke in vsem en lep,nasmejan in poln dobre volje dan vam želim!!!

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Boleče dojke
14.9.2004 8:00:57   
pika74
No no... kaj sm rekla ;) Jst sm pa Logatčanka 8).

sicer pa na srečanju še nisem bila. Sem pa enga "organizirala" (noja, samo idejo sem dala in so ble RR-punce koj za ;););) in to za 29.9.2004. Komi čakam. Bova tam kakšno rekle 8)8)8)8)8). Lohk greva pa tud tko kdaj na pijačko :).

Čaki, da mal pobrskam tale link, kjer smo se menil:

............

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?