|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina po carskem
19.1.2007 10:47:48   
stenx
lp,

sem 6 mes. po CR in še vedno čutim bolečino okoli popka ali pri strani.Na pregledu po 6 tednih je bilo vse ok, tko da mi jasno zakaj me zdaj boli. Pri G sem naročena šele 30.1.07.Mojo pupiko še dojim, menstruacije pa še nimam.

Prosim vas za izkušnje, hvala

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečina po carskem
19.1.2007 11:00:17   
nejcko
Bolečine po CR znajo trajati še kar dolgo, nekatere jih čutijo še par let po porodu ob določenih gibih, kašljanju itd., nekatere pa ne. Mislim, da če je bilo na pregledu vse ok, da ni panike.

LP

(odgovor članu stenx)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečina po carskem
19.1.2007 14:14:33   
trixi
ej, sem hotla že jaz to temo odpret, pa si me prehitela.Od mojega CR je že tri leta pa pol, boli me sicer ne, je pa tak grozen občutek tam okoli brazgotine-je sicer lepa, tenka črtica- ampak tako čudno ščemenje da boljše niti takniti.Meni je tudi G rekla, da tako pač je in da je vse bp.To, da te boli je pa po moje normalno, če si boš pogledala kaki posnetek CR boš videla(če imaš moč da gledaš, ker so posnetki res krvavi) da je to čisto zaresna operacija in ne en hec pa telo mogoče rabi več časa, da pride v formo.

LP in srečno

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečina po carskem
19.1.2007 16:36:21   
živa
Tudi jaz sem imela CR in še vedno ob kakih gibih čutim rano, pa je že eno leto od tegat tako da razumem tvoje špikanje. Ni mi pa jasno, zakaj te boli okrog popka - razen če si imela podolžni rez. Ker bolečina tako visoko po mojem ne more biti zaradi CR, ali pač?

Lp,

živa 

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolečina po carskem
19.1.2007 17:26:32   
Anonimen
Pri prvem CR me je  tam okoli brazgotine ščemelo in včasih ščipalo dolgo, kar več let. Sedaj pri drugem CR pa nič ne čutim. Samo, sedaj 7 mesecev po porodu sem dobila prvo menstruacijo. Tako močna in boleča da je za umret user posted image
Celo na urgenco me je zaskrbljeni možiček odpeljal... lol

(odgovor članu stenx)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bolečina po carskem
11.2.2007 17:13:12   
Angellina
Hmmm...Jaz sem 7 mesecev po CR, pa od popka do brazgotine ne čutim nič. Tam kjer je brazgotina me sicer ščemi, srbi, nad njo, pa se lahko žgečkam, praskam..., pa nič ne čutim.
Sem pa imela kompliciran CR. Po CR sem jim 5 ur kravela v trebu, ne da bi opazili. Sledila je ponovna operacija in ko so me po 7 dneh spravili k sebi...so ugotovili, da jim ponovno krvavim..tokrat v podkožje. Sledilo je črpanje krvi...kar na živo. Mogoče zato nič ne čutim, ker sem imela take poškodbe...
A ve pa zaznavate dotike?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bolečina po carskem
11.2.2007 17:38:35   
Bubamaraa
Eno leto pa pol me je matralo in bolelo po CR...In še danes se kdaj naredi, da imam občutek, da del trebuha niti ne čutim....

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bolečina po carskem
13.2.2007 22:34:59   
Jessy
Jaz sem 18 mesecev po CR in sploh ne vem, da sem bila kdaj operirana. Nekaj mesecev sem imela predel okrog brazgotine, kjer nisem čutila ničesar, nekaj mesecev mi je bil dotik brazgotine neprijeten, zdaj pa je vse v najlepšem redu.

Po moje se bo tudi pri tebi vse uredilo in da ta bolečina ni nič zastrašujoča.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bolečina po carskem
13.2.2007 22:44:41   
cmokec
Se mi zdi, da sem bila takoj dobra. Edino mesto reza dolgo nisem prav čutila na otip, pa s prebavo imam neke probleme. Bolečine so pa ostale v porodnišnici.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bolečina po carskem
20.2.2007 16:38:39   
bt08
Jaz sem po CR 2 leti,pa se ne spomnim,da bi me kaj bolelo,po2 dneh sem že kar fajn hodila po stopnicah,ko sem po tednu dni domov prišla smo šli kmalu na krajši sprehod.
Takoj po CR me je ene par mescev samo nekaj kljuvalo,ampak sedaj kot da ga ne bi mela.Včasih me brazgotina samo srbi ali pa peče ko mal več se potim,pri kakih velikih obremenitvah.
Men je bil onajhujše po CR ker sem morala bit noter v bolnici,pa ko nisem mela mojega cukrčka takoj pri sebi.
Drugače je pa vse lepo in ok.
Upam da naslednji porod ko bo,da ne bo CR,ampak naraven porod,ker si zelo želim tistega občutka ko stisnta starša dojenčka k sebi.

_____________________________

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!


(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?