Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in zato sva tudi aktivna vsak dan, kar mu je zelo všeč
. Problem pa je naslednji, že dobrih 5 dni imam bolečine v spodnjem delu trebuha, kot nekašno špikanje, kot nekakšne menstrualne krče mogoče v jajčnikih ne vem natančno, boli pa me po malem čez cel dan pa tudi pri spolnosti. Mogoče katera ve, kaj bi to lahko bilo? Ali je to lahko mogoče tudi "ugnezditev"? 
? Bom držala pesti zate, pa le javi kako in kaj!!
. Saj ga razumem, bova pač skupaj počakala na rezultate, da se bova lahko skupaj veselila. Močno upam, da veselila.
!!
). Če pa me prsi ful bolijo, tako me še nikoli niso, sploh ne morem na trebuhu spat in v jajčnikih me pika, že kak teden. Pri hrani se še nič ni spremenilo, še vedno rada jem vse, sem pa imela 2 dni nazaj naval na kumarice, na katere se ponavadi še spomnin ne. Dragi me je samo gledal, ko sem špajzo premetavala in me je on opozoril nato. Zadnje dni sem zmedena, govorim bedarije in pozabljam. Če sem mislila, da so bili prejšnji mesec znaki, ni bilo nič proti temu sedaj. Kaj čemo, moram še počakat par ur, da vidimo kaj se dogaja.