|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v jajčnikih
21.2.2007 23:05:03   
Muca Copatarica
Zdravo!
Mene pa od včeraj zbada v jajčnikih. Včeraj me je malo zbadalo, danes pa me je tako, da sem komaj delala v službi. In boli me še sedaj. Zadnjo M sem imela 6.2., ovulacija pa naj bi se s današnjim dnem končala. Nikoli še nisem imela takih težav. Delamo pa na user posted image skoraj vsak dan. Za znake nosečnosti je še malo zgodaj ali kaj? Prosim za nasvete, kaj bi bilo. Hvala in lepo se imeje, pa čim prej zaglejte user posted image user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v jajčnikih
22.2.2007 8:09:14   
kepica
Tudi meni se je to dogajalo zadnja dva dni. Predvčerajšnjim me je samo špikalo, včeraj pa bolelo in to kar cel dan. Tudi jaz sem se spraševala, kaj bi to bilo. O je, mislim da, že za mano, saj je bil včeraj 20. dan ciklusa (od 30. dni), za nosečniške znake pa je verjetno še prezgodaj. Tako da pojma nimam, kaj bi to bilo. Po moje je še najbolj verjetno, da sva imeli bolj pozno O. Pri nas smo bili pridni, tako da tam nekje okoli 2.3. čakam user posted image

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine v jajčnikih
22.2.2007 8:41:07   
MP30
Saj ne morem verjeti! Na forum sem hotela napisati točno enako vprašanje!!! user posted image  Tudi jaz sem včeraj mela enake probleme, noro me je špikalo, bolelo, sem komaj stala pokonci. Danes je malo bolje. Malo sem razmišljala, če bi to mogoče bila bolečina zaradi vgnezditve? Sicer močno močno dvomim, da nam bi uspelo user posted image , smo bili nepridni! Ampak saj vemo, upanje umre zadnje! Mogoče ima še katera take izkušnje? LP.

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečine v jajčnikih
22.2.2007 9:01:22   
Muca Copatarica
Tudi mene danes ne boli več toliko, včeraj pa sem komaj stala na nogah. Upam, da bomo vse tri dobile odgovor, da smo user posted image .
Kepica jaz jo ne čakam 6.3. in upam, da je bila to res vgnezditev, kot upa Tavi.
Veš, Tavi mi smo pa pridno user posted image user posted image user posted image , zato bi lahko bilo res kaj na user posted image .
Držim pesti za vse tri.
Lep pozdrav.

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolečine v jajčnikih
22.2.2007 9:12:36   
kepica
Punce, za vgnezditev je še prezgodaj. Jajčece se vgezdi nekje po enem tednu od oploditve. Sicer ne vem, kdaj sta imele O, ampak pri meni je za to še prezgodaj. Jaz sem komaj par dni od O, razen, če sem imela O prej, pa nisem vedela za to.

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bolečine v jajčnikih
22.2.2007 9:26:05   
MP30
moja O naj bi bila okoli 12.2., torej bi lahko bilo to to!!! user posted image  
Pa tvoja MucaC.?
Držim pesti in vseeno upam!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bolečine v jajčnikih
22.2.2007 12:50:55   
dolenjka
In zdaj vas bo šele kap:

Tudi jaz sem imela včeraj enake težave. Sem v 4. krogu Klomifena in tokrat sem jemala 2 tbl 5.-9. dan. Sluz, ki naj bi napovedovala O se mi je pojavila v petek, tako da sem do včeraj mislila, da je O že bila. Seveda sva ves čas do včeraj pridno user posted image  .
Včeraj pa se mi je že dopoldan začelo pojavljati močnejše špikanje kot običajno in zvečer je postalo res hudo. Tudi kaka solza je stekla. Ob polnoči nisem več vedela kaj naj, iti na urgenco (pa še vedla nisem kam) ali še malo počakati če mine. Vzela sem en lekadol, ker sem se spomnila, da je dr. Pušenjak napisal, da lahko v primeru bolečin med O ženska poje kak lekadol in tudi sicer v nosečnosti ni prepovedat, tako da sem vedela, da si zelo škodovati verjetno ne morem. Najbolj sem se bala, da gre za hiperstimulacijo, nisem pa vedela kakšni naj bi bili znaki. Vročine nisem imela. No, noč sem prestala in zjutraj so bile bolečine občutno šibkejše. Še vedno ni čisto OK, je pa veliko bolje. Očitno je sedaj čas O???  Včeraj seveda nisem bila sposobna ničesar, kaj šele user posted image  in upam, da danes ne bo prepozno user posted image
A je kakšno posebno stanje planetov sedaj, da se je vse zgodilo tako rekoč naenkrat?? Jaz sem ta mesec prvič začela jemati tudi Maca kapsule ampak dvomim, da bi bil to razlog bolečin?? user posted image

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bolečine v jajčnikih
22.2.2007 12:51:49   
dolenjka
Aja, prvi dan moje zadnje M je bil 5.2.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bolečine v jajčnikih
22.2.2007 13:13:26   
MP30
Ta pa je dobra! Še ena z enakimi problemi! Tudi pri meni je danes situacija bolša, ni še čisto OK, je pa napram včeraj 90% boljše. Prvi dan moje M je bil 1.2, zato pri dolžini ciklusa 31 dni močno dvomim, da bi bila O šele sedaj. Ampak OK, nikoli ne veš. Prejšnji ciklus sem O ugotovila s pomočjo testov, pa je bila točna, kot po koledarčku, zato se mi čudno zdi, da bi bila O tokrat tako pozno!?
Kakorkoli, pustimo se presenetiti - če pa bo katera imela kakšno novo novičko, pa hitro na forum.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bolečine v jajčnikih
22.2.2007 15:07:14   
dolenjka
Jaz zadnji teden vsak dan delam O test (urinski) in včeraj (vsak dan jih delam ob isti uri) je bila druga črtica najmočnejša d vseh dni, še vedno pa ne tako močna kot kontrolna. Me prav firbec kaj bo danes pokazala  user posted image
Boli pa še, ampak res OBČUTNO manj, hvala bogu! user posted image

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bolečine v jajčnikih
22.2.2007 19:13:08   
Muca Copatarica
Ja, jaz se danes bolje počutim in vidim, da nas je kar nekaj s podobnimi težavami. Mogoče pa je to O, ki je  prišla kasneje. Upam na najboljše za vse nas. Pridno user posted image . Midva bova, zato upam, da narediva user posted image . Radi se imejte. 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Bolečine v jajčnikih
22.2.2007 20:53:18   
witto
Dober večer, nemorem verjet koliko vas ima enaki problem, bolečine in špikanje v jajčnikih. Ravno sem hotela napisati kaj mi lahko kdo svetuje,pa vidim,da nisem edina, saj sem imela sama bolečine. Ni pa mi jasna ena stvar, te dni sem imela O.pa  sem seveda pridno user posted image . od včeraj zvečer, pa imam kar naprej občutek, da sem mokra, kot da mi kaj uhaja. Upam,da sem se pravilno izrazila. Zjutraj ko sem šla v službo,je bilo malček bolje, ampak potem spet se je začelo. Prehlajena na mehurju nisem, tako,da to si neznam pojasnit. user posted image  naj prišla 7.3. sladko upam,da se vsaj za eno leto nebi prikazala  

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Bolečine v jajčnikih
22.2.2007 23:23:06   
žrebička
En lep dobr večer!Vem da je zelo pozna ura, ampak sem se komaj sedaj prijavila.Med branjem sem opazila, da vas ima veliko podobne težave kot jaz.Prvi dan me je špikalo v jajčnikih, drugi dan je bilo bolečin manj in je počutje bilo boljše.Poleg teh bolečin pa se počutim zelo utrujena in drugačna.Do moje menstruacije pa manjka še nekaj dni.Mam pa še eno težavico in prosim, če mi katera lahko kaj pomaga.Konec januarja sem končala s kontracepcijskimi tabletami zaradi glavobolov, ki mi jih povzročajo.S partnerjem pa sva takoj po moji zadnji menstruaciji, ki se je končala 3.2 imela nezaščitene spolne odnose.Vem, da bi morala počakat tri mesece, ampak se je zgodilo neprčakovano da je ušlo vame.Prosim, če mi lahko svetujete kaj bi bilo oziroma kaj je.Ali je možno, da sm in, če ja ali bo lahko s plodom kaj narobe?

Hvala za odgovor vsem!!! 

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Bolečine v jajčnikih
23.2.2007 8:38:17   
Anonimen
Vidim, da sem tudi jaz ena izmed tistih, ki jo špika v jajčnikih. V bistvu me ful boli ledveni del križa, imam občutek, da mi nekdo na silo narazen vleče križ, pa na momente me kr fajn zbode v predelu jajćnikov. Fant mi že ves čas teži, naj grem k zdravniku, pa ne vem kaj naj, ker bi mogla na pregled čakat 1 mesec-se moraš prednaročit. Pa še fantu se je sanjalo, da je postal očka. Otroka ne načrtujeva, če pa sem noseča, pa ga bo vesel. Pred temi težavami pa je bil sam rahlo rjavo krvav izcedek, na dneve ko bi mogla bit user posted image . Ne vem kaj naj naredim?




Sara28

(odgovor članu žrebička)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Bolečine v jajčnikih
23.2.2007 8:45:16   
Anonimen
Če ti menstruacija zamuja naredi testuser posted image

Žrebička ti pa tudi počakaj na zamudo in pol testuser posted image -če si noseča pa ne bo nič narobe z otrokom zaradi tabletuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Bolečine v jajčnikih
23.2.2007 17:15:51   
žrebička
Zdravo!
Najprej lepa hvala za odgovor karin24.Bom počakala, da vidim kako bo in potem pa naprej.Mam pa še eno vprašanje, če lahko?A je mogoče, da če narediš test pred user posted image , da je negativen oziroma ti sporoči, da nisiuser posted image ?Že vnaprej hvala za odgovor in lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Bolečine v jajčnikih
23.2.2007 19:40:46   
sarcy21
mene tud dons boli user posted image

_____________________________

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan


(odgovor članu žrebička)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Bolečine v jajčnikih
23.2.2007 20:46:34   
witto
zdravo žrebička, mojauser posted image  naj bi nastopila 7.3. pa sem test naredila ta torek. Seveda je bil na moje razočaranje negativen. Zdaj pa nevem ali  je bilo mogoče še zelo prezgodaj, ali pa ni nič. Tako,da bom počakala še nekaj časa. Naredila pa sem ga zato, ker sem se počutila tako čudno, imela sem strašne slabosti, sploh zjutraj, čudne napade na hrano....pa sem pomislila,da je lahko kaj,no pa ni še nič. 

(odgovor članu žrebička)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Bolečine v jajčnikih
23.2.2007 20:53:02   
Anonimen
wito po moji logiki bi morala ti imeti trenutno šele O in ne že pozitiven testuser posted image
Test naj bi ti pozitivno pokazal ene 14 dni po O.

Pa ta mokrota ki jo opisuješ, jaz imam podobno na O oz. takoj po njej. Vse mokro.

Jaz je ne pričakujem 12.-14.3 enkrat in bom imela O v naslednjih dneh enkrat.

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Bolečine v jajčnikih
27.2.2007 9:43:19   
MP30
Punce, danes mam vse sindrome, ki napovedujejo prihod user posted image , tako da moje špikanje v jajčnikih je lahko pripišem čemu drugemu, ne kakšnim znakom user posted image . user posted image
upam, da bo pri kateri od vas drugače! LP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Bolečine v jajčnikih
27.2.2007 14:25:27   
mala zirafa
mene ej tudi v nedeljo in včeraj špikalo v levem jajčniku.No čez vikend sva bla tud midva pridna , O -1. dan cikla pa je šele v sredo.Sicer sva pazila z metodo umika.Mislite da je kaj šans??baje seme preživi 72 ur.

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Bolečine v jajčnikih
28.2.2007 18:08:25   
žrebička
Lepo pozdravljene vse skupaj!Moje špikanje v jajčnikih in neznosne bolečine so pomenile nič drugega kotuser posted image !!!To je bilo za naju zelo veliko razočaranje saj, sva si oba želela videt + aliuser posted image user posted image !!!No upam, da boste druge imele več sreče kot jaz in lep dan še naprej!

Lepo se imejte in pridno delajte na user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Bolečine v jajčnikih
1.3.2007 21:33:59   
Anonimen
Mene tudi bolijo jajčniki že lep čas. Kmalu bo en mesec.
Sem bila pri ginekologinji pa mi je dala neke antibiotike. Pa je rekla naj jih začnem jemat če me ne nehajo bolet. Jaz pa sem seveda odlašala z jemanjem in upala da sem slučajno noseča, ker delava na user posted image .
Pa sem dobila user posted image . Antibiotike pa ne bom jemala ker imajo dosti stranskih učinkov(bruhanje,vrtoglavice,...).
Pa še ginekologinja ne ve zakaj me bolijo jajčniki toliko časa. Upala je z mano, da sem slučajno noseča, kajti v prvi nosečnosti so me spremljale bolečine v jajčnikih celih 8 tednov. Neprekinjeno.
Tako,da sedaj ko konča user posted image  se bom naročila ponovno na pregled, da me še UZ pogleda, da ni slučajno kakšna cista, kajti enkrat sem jo že imela.

(odgovor članu žrebička)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Bolečine v jajčnikih
2.3.2007 22:21:26   
upica
Bolečina v času ovulacije lahko nastopi zaradi razlitja tekočine iz folikla (ko ta poči) v trebušno votlino. Nekatere imajo močnejšo bolečino, druge šibkejšo, traja pa lahko tudi različno dolgo od nekaj minut do dva dni (odvisno od količine tekočine).  Boli pa ponavadi levo ali desno v spodnjem delu trebuha (tam kjer so jajčniki). Bolečina v jajnikih je lahko tudi zaradi tega, ker se nekaj dogaja z organizmom in hormoni. Telo se v drugem delu ciklusa pripravlja na sprejem oplojenega jajčeca in to se zna odražati tudi kot bolečine v jajčnikih. Enako se lahko dogaja, če jajčece ni oplojeno do nastopa menstruacije, ker telo še nima signala, da jajčece ni oplojeno, zato deluje v smislu priprave na nosečnost. S pojavom M. znaki ponavadi izginejo, če pa ne, pa mogoče lahko upamo na user posted image . Lahko so bolečine v jajčnikih tudi zaradi vnetij v rodilih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Bolečine v jajčnikih
29.3.2007 9:55:32   
MP30
Sem prisiljena zopet "privleči" na plano tole zgodbo. Torej, od včeraj me zopet ful špika v jajčnikuh, sploh v desnem. O naj bi imela okoli 15-17 marca, M naj bi prišla okoli 1. aprila. Je pa zanimivo, da so se mi bolečine v jajčnikih prvič pojavile prejšnji mesec, prej nikoli. Ta mesec enaka zgodba...  Špikanje, utrujenost, bolečine v ledvenem delu hrbtenice, pa ta mesec tudi vetrovi...Nekaj se definitivno dogaja, verjetno hormoni, ker na user posted image  sploh ne upam več.
Ima katera podobno zgodbo?

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?