|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v nožnici po porodu
4.7.2010 12:26:12   
scarlett_
Pozdravljene!
Sem 3 tedne po porodu in imam bolečine v nožnici in trebuhu .. predvideavam, da je to maternica, v nožnici pa me včasih špika, včasih čutim kot nekakšen utrip, pa tudi srbeč in pekoč občutek .. sprašujem se ali so mi pozabili odstranit kakšen šiv in je zaradi tega tako ali sem dobila vnetje .. oz. je to vse še normalno? naj povem, da je to zadnjih nekaj dni in ne že ves čas od poroda .. prosim, če mi poveste ali je še katera imela podobne težave in ali mi svetujete, da pokličem zdravnika?
Hvala že vnaprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v nožnici po porodu
4.7.2010 19:03:03   
nusi
živjo, teh bolečin nism imela, čutila pa sem krčenje maternice, ampak ne v nožnici. Pokliči pa vprašaj kaj bi to bilo, če se jim bo zdelo potrebno boš šla na pregled, drugače boš pa vsaj mirna. 

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine v nožnici po porodu
5.7.2010 11:14:03   
scarlett_
nusi pa si čutila krčenje maternice še tako dolgo po porodu? sem zdaj 23 dni .. 

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečine v nožnici po porodu
5.7.2010 13:38:48   
jakipaki83
Maternica se krči do 6 tednov. mene so prekmalu naročili na prvi pregled po porodu (po 4 tednih) in maternica niti slučajno še ni bila skrčena.

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolečine v nožnici po porodu
5.7.2010 14:07:12   
scarlett_
uf kako sem si oddahnila! hvala! user posted image ne vem od kje sem pobrala misel, da naj bi šel s skrčeno maternico že iz P .. no saj važno, da je verjetno vse ok!
lp user posted image

(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bolečine v nožnici po porodu
5.7.2010 18:02:47   
ninica23
sama sem imela težave skoraj 2m po porodu,po kontrolnem pregledu pri svojem G se je zadeva še malce poslabšala,saj sem bila tudi prehitro naročena,pa še vedno imela kar močno čiščo (pri 5 tednih),pa še šivi (notranji - se mi je raztrgal porodni kanal med porodom) niso bili dobro zaceljeni in mi jih je zaradi pregleda "pretrgala"in sem spet bolj krvavela,tako da sem izgubila tudi precej krvi poleg pogoste bolečine oz.špikanja v nožnici ...
mislim,da telo potrebuje kar nekaj časa,da si opomore,tako da brez skrbi ... za vse poskrbi čas ... če pa bi se rada 100% prepričala,pa raje pokliči G in povprašaj,saj te nič ne stane,pa še bolj mirna boš !!

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bolečine v nožnici po porodu
5.7.2010 19:51:58   
scarlett_
ne me narobe razumet, ker vam vsem želim samo zdravja .. ampak to me je res pomirilo, da vem, da je vse ok, če ste tud ve imele težave še kasneje .. G namreč še iščem, ker ta pri kerm sm bla je bil kriv za kasnejše zaplete pri porodu in ker so zdej dopusti je skoraj nemogoče naredit zamenjavo .. ampak upam, da v teh 3 tednih kokr mi še manjka do pregleda mi bo pa ratalo ..
sem pa tudi jst mela notranje raztrganine, 14 šivov vse skupi in verjetno me zato bol boli .. sej samo, da bom zdrava doma in lahko skrbela za mojo pikico .. jo grem kr polupčkat! user posted image user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?