|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 6:49:26   
Lumpi
No, kako punce. Dones pa vitaminčki.

Imam zalogo jabolk, kivi, hruške, ananas.

Ali katera ja tudi suho sadje??' Jaz sem zadnjič pojedla vrečko jabolčnega čipsa od lumpija. Je prav pasalo.

_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 6:53:56   
CUKRČEK
Ja, danes spet sadje.....toda to je dobro.....tiste ki ne mislite tako, pomislite na jutriuser posted image

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 7:41:47   
ma-ja
Živjo!

Meni se je pa v zadnjih dneh vse pomešalo. Do sedaj sem izgubila 3 kg od petih, tako da sem vseeno zadovoljna. Lažje bi bilo, če bi kuhala doma, tako pa.
Bom se probala spet ujeti z vami, drugače pa bom definitivno jedla manj, da izgubim še tiste 2 kg.
Še vedno pa zjutraj jem sadje, tako da danes še brez greha.
Pa lep sadni dan!!!

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 8:45:08   
katis
Jutro bombice! user posted image  Vitamini!
(zame že drugi dan zapored)user posted image

Torej, imam zalogo pomaranč in jabolk.
Za kosilo me čaka zeljna juha od včeraj, pol si bom pa naredila sadno kupo iz jabolk, pomaranč, kokosa in morda še kake rozine. user posted image  Si že prav želim nekaj mešanega sadja.

Sicer pa teya, jaz sem tudi tik pred user posted image  in mene takrat vedno lakota in žeja mučita. Vendar imam že prakso. Za jutrišnji vodni dan si bom v službo spet nesla litrsko termovsko vročega zeliščnega čaja ( Ašičev postni + 2 natreena), da zadostim potrebi po toplem in tako zmanjšam občutek lakote. Za žejo bom imela še plastenko doma skuhanega sadnega čaja z natrenom namesto soka. user posted image  Ker sama voda me na vodni dan ubija (beri: me trese od mraza kljub neskončnim plastem oblačil).

Aja, pa luna nam bo pomagala, zato kar pogumno 'usekaj' tale vodni dan z nami. Pa še ritma ti ne bo tako zmešalo in itak bosta še dva. Luna je jutri od 12:16 dalje in bi morale zdržati brez hrane do četrtka 12:16. Jaz bom poskušala zdržat (mam pač toliko kil viška, da mi vsaka pomoč prav pride user posted image )

se tipkamo... user posted image  ... go girls!

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 9:20:32   
TINALAN
Jaz sem pa včeraj vsekala vodni dan, ker sem v nedeljo grešila. Vam povem punce brez problema. To je bil že moj drugi vodni dan. Mi kar paše da je med tednom, tako da se dopoldne zamotim v službi, popoldne grem pa ven in ko pridem domov, si grem takoj zobe oprat, potem pa že ob devetih v posteljo. Tako da mi čas hiter gre. Ja, danes pa sadje, jutri pa spet vodauser posted image . Ni mi tako grozna ta dieta, kot sem si mislila. Saj sem ža velikorat hujšala (beri celo življenje) in tudi shujšala ogromno, zato sem karakter za te zadeve, samo strah me je, kako bo po devetdestih dneh. Upam da se bomo potem še kej pisale, da nam bo lažje. Lep sončen dan!!!

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 9:45:35   
Jessy
Jaz zaenkrat nisem jedla še ničesar, imam pa pripravljene jagode, kivi, mandarine, jabolka in banane. Koliko od  tega bom pojedla, bomo pa sproti videli. Drugače pa za čas kosila definitivno pojem solato.

Za jutri me pa že malo skrbi! user posted image

(odgovor članu TINALAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 9:55:30   
buni1
Dobro jutro!user posted image
No pa smo tam!user posted image Danes na sadju in zelenjavi, user posted image jutri pa VODA!user posted image Danes bom za kosilo popekla malancane na žaru, da se vsaj malo pocrkljam! user posted image Kako bo pa jutri me pa že danes skrbi. Je prišla vsakomesečnauser posted image in sem že tako ˝švoh˝ in se mi vrti, da bom mogla jutri cel dan ležat.user posted image A saj ne bo tako hudo! Se kar sama malo tolažim!!!user posted image Si bomo našli kakšno delo, pa bo. Zvečer bo pa najbrž hudič, saj jaz ne grem spat pred 12- 1. Imam tak bioritem in takrat me zagrabi user posted image  lakota. No, saj se tipkamo!
ČAO ČAOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TINALAN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 10:27:02   
Anonimen
Sadje,zelenjava...naša je zabava!:)

Jaz se že nalivam z vodo.Potem bom pa namesto kosilca popapcala nekaj sadja,al pa zelenjave.Mam še kar nekaj zalog od prejšnjega sadnega dneva.Se javim zvečer,da povem,kako mi je ratal današnji dan.

Gremo naprej...le še 62.dni do konca!

(odgovor članu buni1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 10:50:31   
NRMM
Daaaaaaaaan!

No tako, psihološke priprave na jutrišnji dan potekajo user posted image , dobro je to, da je danes vitaminski dan, da se vsaj sadja zaužijem do ušes in naprej, ostali dnevi mi sploh ne dišijo kaj preveč, no razen beljakovinskega, zdaj niti po torticah ni neka velika želja.
Pojedla sem skodelico grozdja, za kosilo bo sadna solata, za večerjo tudi, vode pa bolj mal, kajti jutri bo tekla spredi in zadi cel danuser posted image . Verjetno bo za kosilo jutri 1l čaja, madonca tole pa bo južna kot se rečeuser posted image .

Ja nič, jutri zjutraj sporočim zgubo mojih kg, potem pa bržžžžž od doma, da me kaj ne premami razen vode.

UŽIVAJTE!

l.p.
Irena

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 11:38:06   
Jessy
Dan se niti dobro še začel ni, jaz sem pa že grešila! user posted image  Sem naštimala Neji keksolino, pa ga niti žličke ni hotela pojesti, potem je pa mene tako premamil, da sem vsega pojedla. user posted image  In to ravno danes, ko niti približno niso piškoti na jedilniku. Sicer je pa jutri vodauser posted image , tako da bom sprala te kekse iz telesa.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 11:45:43   
Teya
kr tko naprej....smeh je pol zdravja in kot vidim ste po večini ta vodni dan malo na hec vrgle in prav je tko...tko pojde 1000x lažje user posted image

blek, meni to sadje čist nič ne povleče user posted image  ponavadi mi je še nekako šlo, to rundo pa me prav odvrača user posted image  se mi zdi vse skupaj tako plehko user posted image  ma sej bo...za1x sem na 1 pomaranči....imam pa full zaloge in se nameravam, kljub temu, da mi ne diši preveč, kar fajn nafilat, saj se bom drugače jutri po glavi tolkla....jah...jutri bo sigurno tud sadje dišalo user posted image  upam samo, da bo vsaj kaj lepše vreme, kot je danes, da ne bo treba tudi jutri cel dan doma viset  user posted image

punce, kaj pa kafe????? ne mi rečt, da se moram jutri tudi kavi odpovedat????? mislim...kavi z malček mlekca user posted image ...kr to pa ne bo šlo user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 12:32:37   
Jessy
Teya, po moje kava tudi odpade jutri, vsaj v Rinini knjižici piše, da se pije le vodo. Jaz bom kljub temu spila 1 ali pa kar 2 user posted image , seveda z mlekom, pa tudi če se ima svet za podret. Res, brez user posted image   si pa ne predstavljam preživeti vodnega dne.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 13:26:55   
ELENCA
Ojla,
jst tud danes tole sadje žulm, pa mi ni preveč do njega, zdele sem mal kompota pojedla, pol mam pa še zelenjavno juhco v planu.
Za jutr se bom pač sprijaznila z vodo in kakšnim čajčkom. Mam za jutr napovedano štalo v službi, tko da itak ne bo časa za hrano, zvečer bom šla pa prej spat, da me kaj ne premaga.

Sej bo punce, ne obupat, vztajnost se bo splačala!!!

lep pozdrav vsem bombicam

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 13:35:16   
katis
Madona, jaz pa pravkar s teren nazaj v pisarni in evo, sem vedla, sem pozabla ves čaj in pomaranče v avtu. user posted image  In kot zanalač, me zdaj malo kriza daje... Matr sem jezna. ...

sej bo... še dve urci...uri...user posted image

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu ELENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 13:55:48   
njelci
tudi jst sm dobila user posted image  pa tolk me lakota dajeuser posted image user posted image user posted image ...sm si kupla mal suhega sadja, banane.user posted image ..ne vem če je ravno dobra ideja ma nism zdržala...drugače pa kar gre ta dan, ure mi kar letijo...
tudi jst se bojim tega vodnega dne, ma vem da bomo skupi zdržale..ane? kafe pa bomo vseeno pile ane? user posted image jst čenje ne zdržim v službi, k imamo tako gužvo, pa stranke so tako sitne.user posted image .. 
no pol sadnega dne je že mimo...
držte se,  pozdravček vsem bombicam

(odgovor članu ELENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 19:59:07   
Anonimen
Cel dan sm se borila sama s sabo in s svojo odločnostjo.Komaj sm zdražala brez greha,zato pa sm spila 4,5 l vode.In jutri bom spila še veliko več.Upam,da zdržim.:) Tu pa tam mal izgubim voljo,ampak se vrne.In dans me zebe,da je joj.Sm prej šla mal ležat pod odejo...

Go bombe,go bombe...:)
 
Jutr se tehtam in vam javim rezultate!

(odgovor članu Lumpi)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 20:50:15   
Maja Z
Čer,

sem nekako zdržala ob pomaranči, grozdju, malo arašidovuser posted image  sem tut pojedla, kislemu zelju, paradajzu za kosilo in malo banane sem pojedla za večerjo. No pa zjutraj s kajo malo žemljiceuser posted image .

Ja kaj naj rečem, voda bo jutri. Groozzzzzzzaaa. A bo šlo, skupaj to zmoremo, kajne? Aja pa tehtanje.

lp maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Bombe......28 dan (sadje)
28.3.2006 22:11:26   
katis
Z eno besedo - pestro.

Cel dan gužva 100 na uro. Uspela po službi skočit domov na mal zeljne juheuser posted image   ampak pol se mi je mudilo na davčno (da oddam napoved, ma kak sem jaz zgledna državljankauser posted image , še doplačat bom morala...) no in potem direkt na fitnes. Tak da si pol nisem uspela nardit sadne solate, ampak nekaj povsem novega zame:
Prvič sem na sopari skuhala brokoli, cvetačo in jabolka - prej sem to kar skuhala, pa je blo. No za zraven sem spekla še bučke in zdušila gobice. Pol je pa tega ratal tuk velik user posted image , da je cela familija jedla....user posted image

Jutr mi pa ne bojo mogl pomagat pojest, ker bo sam voda. In ker sem mi ravno M začenja, se mi zdi, da kar kipim povsod. Zaenkrat se vsaj na vagi ne pozna v napčno smer. Upam, da bo jutri tudi tako, če bo že 'uradno' tehtanje...

Lahko noč....

P.S. Jutri pa ne bomo žejne, v četrtek pa še bolj vitke! Go girls!user posted image

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




katero ime za deklico?
simonasven

Katero izmed naštetih bi izbrali?

Sanja (45%)

Sari (27%)

Stina (29%)


Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!