|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brezvezno vprašanje
7.1.2005 10:54:03   
Anonimen
Hojla!

Imam eno bedasto vprašanje. Do PDP imam še 16 dni in včeraj me je moj možek pripravil na porod tako, da mi je uredil frizuro spodaj, ki je sedaj na "balin". Joj, kar nerodno mi je. Tega nisem navajena, ker sem vedno imela spodaj bolj džunglo, kot ne. Bojim se, da me bodo v porodnišnici ful čudno gledali. Joj, sploh ne upam iti rodit. Saj sem želela, da me uredi, vendar mi zdaj ne izgleda ravno lepo. Vem tudi, da te v porodnišnici obrijejo samo spodaj, ostalo pa pustijo, a midva sva uredila kar vse. Prosim, potolažite me, ali je še katera takšna? :zmeden::zmeden:Ali je res, da se danes večina žensk brije po celem spolovilu?

Bye,

Blacky s :duda:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Brezvezno vprašanje
7.1.2005 10:56:36   
Teni_
Jaz sem šla. Pa mi ni bilo nerodno. Moraš vedeti, da so tam na vse navajeni in se moraš čimbolj sprostit. Zato se ne ukvarjat s sramom zaradi tega. Sicer ne vem, če je res, da se večina brije, apak mislim pa, da bo kar držalo.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Brezvezno vprašanje
7.1.2005 10:56:58   
Anonimen
Mojo cimro iz porodnišnice je tudi mož "sfriziral" in je to tudi mimogrede vsem povedala. Sicer se o stylingu nismo pogovarjali, pa vendar zgleda, da to ni nič nevadnega. Mislim, da sem tudi tule debate o tem že zasledila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Brezvezno vprašanje
7.1.2005 11:03:33   
Jančika_
No, meni ni nerodno povedat: že 10 let se brijem, zgoraj pustim malo frizure, sicer pa vse. Med nosečnostjo je šlo malo težje (enkrat je poskusil mož, pa je bilo bolj žalostno za videt), ampak sem se potrudila, ker enostavno nisem več vajena bit zaraščena. Ko sem prišla rodit, je sestra rekla, ja kak ste se potrudili, fajn, da meni ni treba:).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Brezvezno vprašanje
7.1.2005 11:07:20   
NinKa
Nc te naj ne bo sram, tako kot je MojcaH napisala, tam so vsega navajeni. Mene sicer redno frizira moj dragi, ampak nikoli ne cisto do nule, ker pol par dni kasneje srbi.

Mi pa veliko pomeni, da sem tudi tam spodaj urejena. Ko sem sla rodit, me niso rabili brit, ker ni bilo veliko cesa za brit. Sem se pa kregala za klistir. Pa sem na koncu popustila. Pa saj ni tako hudo. Sploh nic ni hudega na tem. Sam na WC gres pa je urejeno.

Tut je pa res, da moras v tistem trenutku ko gres rodit enostavno sram doma pustit, ker drugace ne gre.

Lep porod, saj ni nic tako hudega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Brezvezno vprašanje
7.1.2005 11:09:28   
viva
Se podpišem pod post Jančike. Tud pri meni je bila sestra v porodnišnici zelo zadovoljna, da ni bilo njej treba:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Brezvezno vprašanje
7.1.2005 12:18:33   
Anonimen
Joj, bejbike, zlate ste. :)Sedaj pa se že veliko boljše počutim glede tega. Mogoče bom celo postala ponosna na svojo novo frizuro, ker ste mi dale tako vzpodbudo.

Paziti moram le, da si vsakodnevno namažem s kremo, verjetno, da se mi ne bi vnelo, ne? Včeraj mi je mož namazal kar s kremo za dojenčke (lamprehtovo!). Pa upam, da ne bo preveč pikalo, ko bo začelo nazaj rasti.

NinKa, glede klistirja, pa se ful čudim, da ga dajejo še v tolikih porodnišnicah, ker nam so v šoli za starše rekli, da ga v MB že dolgo ne dajejo več. Upam, da res ne, sicer pa bom imela letanje na WC verjetno kar sama od sebe od prvega popadka dalje zaradi strahu. Tako da se bom do poroda čisto "spucala".:)-:)-

Bye,

Blacky s :duda::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Brezvezno vprašanje
7.1.2005 14:51:54   
Teni_
Blacky, mislim, da ga res ne dajejo, ker, koliko vem, ga ni nobena dobila, kolikor smo se pogovarjale.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Brezvezno vprašanje
7.1.2005 14:58:38   
NinKa
Blacky, jaz sem bla v PO, ker v MBju mi na kraj pameti ne bi prislo, da bi rodila.

Sem tooooooooooolllllllllliiiiiiiiikkkkkkkkooooooo slabega brala in se vec slabega slisala, da bi me ze huda huda panika, ce bi mogla tja.

Moje mnenje. V PO sem imela nadstandardno oskrbo, beri svojega dragega ob sebi, pa seveda miskota in sem bila srecna.


Lep porod!

NinKa:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Brezvezno vprašanje
7.1.2005 18:43:24   
mehurčica
Uh, Blacky, brez skrbi!:) Tam so vsega navajeni. Morem ti pa povedat, da se jez brijem na nulo cca.7,8 let in sem šla rodit, ko je bil glih tretji dan, ko sem se pobrila in mi je blo ful nerodno, ker ni blo tak lepo, kot ponavadi.:)-Sem proti koncu nosečnosti tako delala, da sem zraven prišla, da sem se sama sebi smejala.:)- Dragi pa mi ni hotel pomagat.:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Brezvezno vprašanje
7.1.2005 18:56:52   
emaa
Blacky, prve parkrat srbi, potem se pa koža navadi in je vse v redu. jaz sem imela tak problem glede g, pa sem si rekla, da je vsega navajena, saj je morala pa tud kakšen nakit tam videt, tako da britje oz. osebna urejenost ni nč takega. Drugač se pa mo skoz javlja za frizerja tam dol, prav da jaz kej spustim:)-
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?