|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Budimpešta
26.4.2016 8:19:45   
*Goričanka*
Za prvomajske praznike bomo obiskali Budimpešto. Stanujemo na Vaci ut.  Verjetno je bolje uporabljati javni prevoz kot pa s voziti z osebnim avtom? Kaj je pod "obvezno" za pogledati? Zraven sta otroka stara 8 in 5 let. Pa kakšna priporočila za dobro madžarsko hrano ....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Budimpešta
26.4.2016 8:52:59   
RIJA*
Odlično hrano imaš "za ovinkom" restavracija Cyrano. Za zvečer je dobro narediti rezervacijo.
Za otroke: živalski vrt, za Vam park sta premajhna, vožnja z ladjico po Donavi, katakombe na Budi, potem imaš hišo čudes, ki so jo na žalost preselili v en nakupovalni center in je zgubila ves svoj čar...ampak ok, bistvo je ostalo....obisk kakšnega kopališča, recimo Gellert ali pa kar javnega, ki je tudi ok....ali pa celo akvaparka malo ven iz Budimpešte.

Mi, če se le da, v Budimpešti uporabljamo javni prevoz, tramvaj, metro...kar je še posebej zanimivo za otroke....

(odgovor članu *Goričanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Budimpešta
26.4.2016 17:49:32   
josephine27
Prvič sem bila v Budimpešti kot otrok z mamo in bratom in tisto kar mi je od takrat najbolj ostalo v spominu je vožnja s tramvajem, vožnja z ladico po Donavi in tortica v kavarni New York. Nimam pojma če ta kavarna še stoji ampak wau še zdaj jo lahko vidim pred sabo. Kasneje z odraslimi očmi mi je bilo zanimivo marsikaj ampak skozi otroške je bilo to to.

_____________________________



(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Budimpešta
26.4.2016 19:20:50   
Stanislava_
Za prevoz metro (ne vem, če ni celo najstarejši v Evropi), hrana na glavnem trgu, meni je bila dobra, priročna in poceni. Tisto njihovo pecivo (testo navito na palčke in potem pomočeno v školado, lešnike) je zakon, jedli "trikrat na dan" :),
Toplice so stare in novejše. Stare so tradicionalne, potrebuješ plavalno kapo in otroke švercaš, ker je pretopla voda. Ampak so original. Novejše je bolj a la Čatež, a je zabava za otroke.
Za videti klasika - muzeji, galerije, cerkve, ki pa se jim pozna, da vanje niso toliko vlagali kot npr. na bližnjem Dunaju..
Mesto je mirno in prijazno, vsaj meni se ja tako zdelo.

(odgovor članu *Goričanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Budimpešta
2.5.2016 20:09:52   
*Goričanka*
Hvala vsem trem za namige.
Torej ..... imeli smo se super ....... vreme lepo. Prečesali Budim in Pešto ... jedli tortice v Gerbeaud in Szamos ..... kurtoš kolač so prodajali na vogalu naše ulice.
V nedeljo 1. maja pa je potekala dirka po Elizabetinem mostu z različnimi dirkalniki .... zatem pa še nastop letal, helikopterjev .... celo Wizzairovo potniško letalo je 3x letelo počasi in nizko nad Donavo ....

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Kam na družinski izlet?
Bi radi konec tedna oziroma prost dan izkoristili za družinsko potepanje, pa ste brez ideje, kam bi šli? Zbrali smo neka...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?