|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Carski rez v Mariboru
21.5.2004 21:07:37   
Blink1
Pozdravljene

Slišala sem že en kup informacij o mariborski porodnišnici, pa me zanima ena stvar.

ker se moj otročiček še ni obrnil, se bojim da se morda do konca ne bo. zanima me, ali ti naredijo carski rez če nočeš roditi otroka z ritko naprej. In če to predlaga tvoj ginekolog.

nekateri pravijo, da v vsakem primeru moraš poskusit rodit normalno in le če se kaj zaplete naredijo carski rez.

Ima katera podobne izkušnje?

LP
Nina(31t)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Carski rez v Mariboru
21.5.2004 21:49:41   
malika
Za to pa ti bo iz prve roke znala povedat Mehurčica!

PS, kje si hodila v četrtek?

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Carski rez v Mariboru
21.5.2004 22:23:31   
mehurčica
Ojla!
Tudi moj brcolin je bil do konca v medenični vstavi. Od 28.tedna sem ga čutila nonstop isto-sem točno vedla, kje je glavica.

Moja ginekologinja je Dr.Kudrova in mi je ona predlagala CR. Po mojem, če te bo sprejela ona, ti bo tudi tako predlagala. Ne pa se zanašat na to!!! Če pa bo Dr.Pelkičeva, te bo pa ziher dala najprej probat po naravni poti.

Torej, pri meni ni bilo nobenih drugih komplikacij, zapletov, česarkoli...ginekologinja mi je takoj rekla, da bi ona kar CR, ampak da je odločitev kljub temu moja. In sem se strinjala. Tako da je pri meni bilo vse brzinsko-voda odtekla ob 11h zjutraj, rodila s CR ob 12:17! Mojo največjo ljubezen videla malo pred 16h.

Če te še kaj zanima, kar vprašaj. LP

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Carski rez v Mariboru
21.5.2004 22:29:12   
frutka_
Hej Ninika11

Se bova videla na pikniku pri Renatiki. Jaz bom mogoče že z vozičkom!He, he, he!
Veš kaj, moje inf. iz šole za starše so, da naredijo carski rez, če se otrok ne obrne.
Ampak imaš še čas, meni se full Filip obrača pa je že 36 tednov. Možno je namreč, da se otroček obrne tik pred porodom, tako da je to relativno.
Torej ni nujno, da je obrnjena že zdaj dol, saj še ima čas, predvsem pa prostor.

Uživajte!
Upam, da se bomo kaj videli, full sem v pripravah za nakup stanovanja in morava to speljati do konca, potem pa bom lažje zadihala. Dobesedno! Kaj si uredila z diplomo? Kaj pa jutri?

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Carski rez v Mariboru
22.5.2004 10:24:56   
Blink1
Mehurčica moja ginekologinja je Renata Završnik. Misliš, da bodo njeno mnenje upoštevali. Morali bi, ne... Za vraga, da imam šele 11. junija pregled, da jo vprašam. Pa ne vem, če je ne bom prej poklicala in vprašala.

Upam, da se bo moj pamž obrnil, če ne pa, da me gor vrežejo.
Ja, mogoče pa boš res že rodila do Renatinega rojstnega dne Frutka. Nas bo večSi bila na City koncertu jaz sem uživala doma... Edi pa se je veselo potepal. Pa je bil že ob 2 doma, tako da, naj mu bo... Me zanima kako so se imeli. Kaj če bi kar zdaj Bojana zbudila

Imam zagovor prve diplome 31.05.
Upam, da se bodo tudi na angleščini spomnili čim prej razpisat zagovor., da ne bo trajalo do julija in bo moj že zunaj... Hja, potem pa me bo pač spremljal

lep pozdrav punce in uživajte v današnji malo bolj hladni soboti


(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Carski rez v Mariboru
22.5.2004 18:58:01   
Ika-2
Zdravo! Pred približno enim mesecem sem v Mb porodnišnici pod nujno rodila s carskim rezom. Operacijo je izvedel dr. Ognjenovič ob asistenci dr. Žitnika. Moram priznati, da je dr. Ognjenovič ne samo strokovnjak na svojem področju, temveč se je izkazal tudi kot človek, ki mu ni vseeno za pacientke. Po mojem mnenju pa bi morali v MB porodnišnici več delati na izobraževanju anestezistov. Veliko lažje je za pacientko prestati CR ob epiduralni anesteziji kot ob klasični, pa še komplikacije so manjše.

Upam in želim ti čim lepšo izkušnjo.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Carski rez v Mariboru
23.5.2004 10:26:16   
Blink1
Zdravo Ika

Slišala sem že, da delajo carske reze pri epiduralni anesteziji, ampak nisem vedela, da tudi v Mariboru. Po tem lahko verjetno takoj vidiš otroka... Res?

LP
Nina

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Carski rez v Mariboru
23.5.2004 11:57:57   
Anonimen
ja, miha od žiga se je rodil s carskim rezom, mamici so samo poglobili epiduralno, tako da je malega videla takoj. je bilo pa to v postojni.
lp,:fis:

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Carski rez v Mariboru
2.6.2004 18:14:29   
Ika-2
Ninika, oprosti, ker sem tako pozna z odgovorom. Carske reze z epiduralno naj bi delali, vendar ne znajo. Najboljše informacije dobiš pri dr. Robertu Miglerju, ki ima ambulanto na Gosposvetski in v Avstriji. Je bil porodničar pri rojstvu prvega otroka Borisa Bekerja.
V Mariboru pa bi morali izobraževati anesteziste, da bi znali delati epiduralne anestezije, da bi bilo za vse lažje. Večkrat spremljam na RTL-u, kjer imajo vsak dan ob 11.30 do 12.00 oddajo Mein Baby, kjer prikazujejo nosečnosti in porode v Nemčiji. Zanimivo!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Carski rez v Mariboru
4.6.2004 13:03:08   
Blink1
Hvala za informacije Ika. Bom morala biti zadovoljna kar s tem, kar bom dobila

Kaj čemo

LP
Nina

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?