|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.8.2008 13:03:54   
Jančika_
No, bom kar jaz novo nadaljevanje odprla.

Noe, okna sva vzela pri Duralu. So nama delali že tu v stanovanju in sva bila zelo zadovoljna, pa še med najcenejšimi so.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.8.2008 13:46:21   
Naty*Taja
Evo, sem že tu... sam da se pofočkam, da vem potem kam...
Zdej pa šibam po atija, pa še po zadnje nakupovanje, ponoči pa odrinemo in me ne bo cel teden! Mogoče vas pa kaj najdem tam dol.
Mavo - moj svak je na Krku, pozdravi ga! user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.8.2008 15:16:25   
HuAnita
Daaaan!
Mi imamo nocoj že rušt - partyuser posted image user posted image user posted image   Dopoldne sva z mojo najboljšo prijateljico že ujagali smrečko, jo primerno okrasili z Jegermaistrom in After Eight - ter jo vtaknili v dimnik, kjer zdaj okolici ponosno sporoča, da je hiška pod strehouser posted image    Če vas zanima ta tip gradnje, vabljeni na ogled - bo pa zanimivo še danes, potem pa niti ne več tako (sploh v moji denarniciuser posted image )... Jaz pa moram delati v MBuser posted image   Ampak bom vsaj že na parceli, ko bodo čepavi za žurko pečeni.

Jančika - dodam fotke, ko pridem zvečer domov, da boste videle --- kot rečeno, pa kamot pridete tudi osebno, še nobebnega neznanca, ki je obredel notranost hiše, nismo nagnali, kaj bomo 'domače'user posted image


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.8.2008 15:35:42   
noe
Huanita, superuser posted image . To je pa res express. A Jegera in čokolado moraš dat na smrekco al kako??
Da ne bom, ko bomo tako daleč , falila kakšnega običajauser posted image

Jančika , a  to so plastična okna??
Kako pa je z montažo , so hitri in natančni.Tam, kjer sva bila prej v najemu so nam tud prišli menjat okna, trajal je tri dni za 4 okna in balkonska vrata, vse je bilo oripsano  in polico za dnevno so prekratko odrezal. Lastnik je norel, jaz pa tud ker so hodli kar naprej popravljat in zamenjevat poškodovane dele, je bilo ogromn risov od olfa noža.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.8.2008 16:56:51   
darja33
Noe, daj pošlji ZS. Ordiniram ves čas....

Ja, za Jančiko sem pa prepričana da bo hitr spet nosečka in ne bo dolgo mogla dvigovat moje donde D.

Jančika jutri grem spet v Žalc s tamalo. Pol bi se pa res doble, ker bi že v avgustu mogla ene 3krat iti delat.

Dans sem bla zunaj od 9 do 3. Na malci pa pijači. A da pire pa ne smem prekomerno uživat???

Nati pravi kolk mi paše...?? Hmmmm..... Sej veste da vsi pijanci pravijo da pijejo "po potrebi"....

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.8.2008 17:06:19   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: noe

Huanita, superuser posted image . To je pa res express. A Jegera in čokolado moraš dat na smrekco al kako??
Da ne bom, ko bomo tako daleč , falila kakšnega običajauser posted image

Nehaj, tudi jaz sem skoraj zaj.... K sreči je pa moja frendica, še bolj njen mož, do potankosti seznanjena s tovrstvno folkloro, pa moj oče tudi - saj je prejle baje še on prinesel eno smrečkouser posted image   (mi je kar hudo, takole brez zveze...). no, mene pri tej folkklori zanima le to, če je še kaka fora, da se lahko skeširam - mislim, če je treba res vsako stvar zapiti.....  Saj  ne, da bi bila fovš, samo pri nas gre tako hitro - instant, da lahko pol kredita za fešte porabim zdaj, v pol avgustauser posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.8.2008 18:35:50   
snorlax
Oj.

Se pofočkam tule. Zakaj smo pa morale na novo temo? A so kaki kriteriji, do 200 strani, potem pa nas skenslajo, al kako?user posted image

Darja
, hvala še enkrat. Sem pa vodoravno, ker me je tak glavobol zajel, da sem skoraj koma. Dopoldan me je rahlo bolela glava, pa sem mislila, da je od učke, zdaj pa mislim, da je migrena. Nič drugega si ne želim, kot samo urco samote v temi, a kaj ko že mali dol kriči, naj pridem pihat mehurčke. Ajajaj!

HuAnita
, čestitke za expres hiško. Ja, po stari kmečki šegi, se da na smrekco tisto, kar ima rad "cimerman". Mi smo dali čike, jagra in čokoladke. On mora potem splezat gor, prinest smrekco dol in razdelit dobrote vsem, ki so pomagali pri delu. No, nekaj takega. Aja, parketarja ti še moram poslat po SMS. Sem čisto pozabila.

Se beremo, zgleda, da smo dobili še obisk. Toliko o počitku v temi. user posted image user posted image user posted image Nekoč....ko bodo deca že polnoletna.


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.8.2008 19:51:55   
barika
Jančika a potem praviš, da so Dural okna fajn...no vsaka info prav pride.user posted image

aja pa čestitke Huaniti za instant hitro hišouser posted image
pa čestitke nam čvekam, da smo že na drugem deluuser posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.8.2008 21:41:15   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: noe

Jančika , a  to so plastična okna??
Kako pa je z montažo , so hitri in natančni.

Ja, plastika. Kot rečeno, sva bila z Duralom zelo zadovoljna. Rekli so, da pridejo v četrtek ob desetih - in so prišli v četrtek pet čez deset. Rekli so, da bodo gotovi ob štirih - in so bili gotovi ob štirih. Na izvedbo nimava nobenih pripomb in srčno upam, da bo tudi zdaj tako.

Darja, jutri in v petek imam čas, da se vidiva, danes sem cel dopoldan nekaj hitela.

Snorlax, pri 200 straneh se zaklepa, da ne pridejo preveč klobasaste teme, saj se je pri vzdrževanju strani pri maratonskih temah včasih zgubilo kar precej strani in potem so bile pritožbe. To je zdaj že kakšno leto tako.

HuAnita, če bi danes imela čas, bi sigurno prišla pogedat, tako sva pa hitela v SG izbirat vhodna vrata. Se pa ziher kmalu oglasimo.

Naty-Taja, uživajte na vso močuser posted image !

Mislim, da imajo pri Žaneku jutri Nikin krstuser posted image .

Smrček, trenutno se nič kaj ne dobivamo, ampak ti kar reci, pa se bomo zbobnale na kup!


(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.8.2008 21:52:57   
Meggi
Huanita- zdej se ti pa res odvija s turbo hitrostjo. Sem pa vidla da je blo neki ljudi tam okol. Pa še gledla sem, če kje kaki malecki hodjo, enga vidla v rdeči majici, popoldan okol 19h.

Ja te procesije znajo kr požret enga dnarja. Če greš po pijačo, kake soke, pivičke,.. kr kmal 50€. Kje je še hrana, za več ljudi. Pol ima pa še vsak svoje fore. En ne pije špricerja, same izbrane pivičke..  Ne smeš pa si preračunavat koliko m2 ploščic bi npr. dobla. Čeprav je pa čist drug gušt, če je ob delu tudi radost in veselje, neka oblia druženja in tisto po soc, režimu: " vsi za enga, eden za vse"

p.s. Poročaj, če ti bo kaka radovedna soseda, prnesla kak štrudel za delavce, verjem da bodo veseli.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.8.2008 22:07:30   
Janeja
Ojla, sem kar mal bolše volje, ko sem bila na luftu med službo. user posted image Pa še en razlog za dobro voljo imam - šef me je poklical iz dopusta, ker se je spomnil, da imam že več kot 40 nadur za koristit, pa je menda zdajle ravno pravi čas, ker je pol SLO na dopustu in se itak nič ne dogaja. user posted image Tako bom doma v petek in v ponedeljek. JUUUHUUUU za orenk podaljšan vikend. user posted image
A se dobimo v petek dopoldne kje na user posted image , ali pa popoldne na kakšnem igrišču? Men bi že ful pasal mal počvekat! Ima katera čas?

Snorlax, pa kaj se tebi zadnje čase skoz neko sranje vleče? Najprej roka, pol ščka, zdaj glavoboli,...! Daj se hitro porihtaj no!

HuAnita super za hiško. Daj res kakšno slikco prilimaj, da vidimo to vaše čudo! user posted image Na fešte in čevap partije se pa v času gradnje kar navadi. Če drugega ne, morš vsaj delavcem ves čas nekaj pripravljat za malco, pa za pit,... Pol konec dneva iz tega pa žur rata user posted image





(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.8.2008 22:39:52   
barika
če boste kje v bližini Celja (Savinja, Hudinja) bi še mi2 prišla. No odvisno do kdaj bo mali kralj spal (po navadi celo noč do 9-ih zjutraj...pa ne okol govort)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.8.2008 9:05:38   
noe
Ja te" fešte" res stanejo .Ko smo mi vlival plato  je bilo 6 dedov in sem jim kar pasul skuhala, pa je vseeno stal okoli 30 evrov, seveda brez pijače.

Mi bomo vse delal sami oz. moj user posted image , pa bo mal cenejše. Kuhala bom edino cimermanu.


(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.8.2008 9:44:40   
Skabi
jaz sem še med živimi, a brez računalnika. Ful apše mal odklopa, pogrešam pa seveda vse vas user posted image

Brat vas nima cajta, lahk pa pridemo an kako čvek s tamalimi - če me boste po sms porufale. Samo ne drug teden, ker gremo na dopuuuuust user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.8.2008 12:56:36   
noe
Kje

< Sporočilo je popravil noe -- 7.8.2008 12:58:09 >

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.8.2008 17:26:20   
HuAnita
Punce, tole dobila na mail. Me ful mika, samo pravi Meggi, da je totalna gužva...user posted image
 
 
Spoštovani,
tudi to soboto, 9. avgusta  in nedeljo, 10. avgusta smo v Muzeju novejše zgodovine Celje pripravili pester program za otroke.
V  soboto, 9. avgusta 2008 ob 10. uri bo v Hermanovem gledališču  Muzeja novejše zgodovine Celje predstava TAKE LJUDSKE / Lutkovno gledališče Nebo
Izbor in priredba: Petra Stare
Režija: Andrej Adamek
Likovna zasnova: Andrej Štular
Glasba: Peter Kus
Kostumografija: Mateja Šošteršič
Produkcija: Forum Ljubljana & Mini teater
Trajanje predstave: 40 minut
Za otroke od 3. leta
Prodaja vstopnic v informacijski pisarni Muzeja novejše zgodovine Celje.
Cena vstopnic: 3,00 EUR
Kratka vsebina:
Predstava Take ljudske je preplet slovenskih ljudskih pripovedk. Govori o spominih, o človekovi topoumnosti, o živalih, ki se obnašajo kot ljudje in o brezmejni domišljiji, ki pojasnjuje človekova dejanja in jim daje smisel. V predstavi se ‘nekoč' srečuje z ‘danes', saj se človeške lastnosti prenašajo iz roda v rod.
 
V nedeljo, 10.  avgusta  2008 med  10. in 12. uro  bo na Stari grad v Celju potekala fotografska ustvarjalnica "FOTOGRAFSKI NEGATIV STAREGA GRADU" / Predprijave udeležencev sprejemamo v informacijski pisarni Muzeja novejše zgodovine Celje na telefon 03 / 428 64 28


Več informacij o vseh naših dogodkih lahko najdete na naši spletni strani www.muzej-nz-ce.si ali pa nas pokličete na 03/428 64 28.
 
Vabljeni!
 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.8.2008 21:24:04   
Janeja
Kaj je zdaj za jutri, a se dobimo na kakšni kavici in čveku al nobena nima časa?


(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.8.2008 21:39:02   
Jančika_
Jaz sem za. Povejte.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.8.2008 21:59:47   
teta beta
Mi smo imeli danes krasen izlet. Šli smo se kopat v Aqualuno, s tem da je šla Daša z atijem še od Šentjurja do Podčetrtka na njeno prvo vožnjo z vlakom. Na bazenu je bilo super, še ceneje smo not prišli user posted image (sem že zdavnaj mislila stran vrečt tiste Tuševe zvezdice, tako pa smo imeli - 50%, samo 10 evrov za oba). Daša je uživala 100 na uro, v pogonu je bila od jutra do večera, skoraj skoz v vodi, Janoš pa je praktično cel dan spal v senčki v vozičku. Tamalo sem potem samo prenesla iz avta v posteljo in upam, da bo spala do jutra (ker bi se tudi jaz rada naspala).

Huanita, kje pa ste vzeli hiško in koliko je bila? mogoče pa pridemo kaj pofirbcat, čeprav očitno bomo mi kar zidali, upam, da še ta ali vsaj naslednji mesec oddamo za GD (Eppur si muove!!!!). Pesek že imamo user posted image .

Janeja, jaz sem za kakšno kavico. Ampak bi se dobila kar v Celju. Sicer bi morala v Žalec, ker nam bo zmanjkalo pasjih briketov, ampak imam namen iti v soboto. (mimogrede, a katera ve, če se kje v Celju dobijo Nutra Gold briketi?) Mi je pa načeloma vseeno, ali dopoldne ali popoldne, s sabo bom imela pa oba otroka, tako da bi nekje, kjer so zraven kakšna igrala.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.8.2008 22:03:44   
barika
Čer, mi smo se tudi danes kopali v Topolšici (moji starši in midva s tamalim), moj je pa kolesaril. No pa je bil mali tak zaspan, da je v Fredovem obroču zaspaluser posted image user posted image user posted image , vroče pa nenormalno, sence nobene, gužva pa za znoret.

Zdej pa oba spita, jaz pa čakam cote, da se operejo, dam na ožemanje in grem spat, do 9. zjutraj.


eno vprašanje imam za vas..kje v Celju bi lahko bilo super srečanje z veliko otroki, pa da so na voljo igrala?
A ima g. Francel kaj takega?

lp

< Sporočilo je popravil barika -- 7.8.2008 22:04:48 >

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.8.2008 22:26:55   
teta beta
Janeja, poslala sem ti številko na zs, da se lahko dogovoriva za kavico. Bom pa zjutraj še tudi na netu. 

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.8.2008 22:41:26   
Jančika_
Ob desetih v Top Fitu? Da se ne bomo spet kar v prazno menile?

Sem vam kar malo fauš za kopanje. Mi imamo ful kart za celjski bazen, pa nič časa. Imata služba in bajta prednost. No ja, jaz pa mulca že imamo čas, samo kaj, ko ga oča nimajo. Sama pa ne grem z njima. A-a. Danes sem bila pri Jerebici, sva bili sami z otroki, pa je bilo zame kar malo naporno, ker je eden rinil v bazen, ampak ga je bilo strah, drugi pa je na vsak način hotel metat kamne v ribnik, kamor se kamnov ne sme metat. Jaz pa samo dve roki. Sem hotela bit nekaj pogumna in iti v soboto z njima sama na bazen, pa sem si kar malo premislilauser posted image .


(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.8.2008 22:42:00   
Janeja
Jančika, ti najboljš poznaš Celje in dobre "place". Jaz bom tudi imela tamala dva zraven in bi bilo fajn, da so igrala tam. Predlagaj kje se dobimo. Kaj pa ura. Men pred 10 verjetno ne bo ratal, ker smo zaspanci. user posted image


(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.8.2008 22:57:29   
Janeja
Aha, si me mal prehitela user posted image .
Men je OK. Se bom fejst potrudila, da nam do 10h rata prit do tja. user posted image
Jančika, a boš ti še Skabi in Smrčki SMS-ala? Sta bili obe za srečanje.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.8.2008 23:15:57   
Jančika_
Poslala Darji, Smrčki in Skabi. Upam, da se vidimo.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?