|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cepljenje otroka alergičnega na jajca
23.6.2006 15:25:44   
trdozimc
Baje je cepivo proti ... ne vem čemu že, ki ga aplicirajo otrokom prvič pri enem letu, narejeno na podlagi jajc (madtem ko prejšnja niso), zato me zanima, kako so cepili vaše otroke in kako so reagirali na to cepivo - predvsem otroci alergični na jajca.
Naš naj bi bil alergik user posted image  ker je kožni test pokazal alergijo na jajca, krvni test pa ni pokazal alergije na nič (kar sicer nič ne pove, ker je bil še bolj majhen) je pa imel tipične znake atopičnega dermatitisa. Zadnjič sva se drugič cepila brez večjih težav, pa sem vprašala alergologinjo, kako je s tem cepivom pri enem letu, pa je rekla, da naj se nič ne sekiram, ker naš itak ni kazal skoraj nobenih znakov user posted image  in bo do takrat alergija ?! že sigurno izzvenela user posted image  in še enkrat user posted image . Me prav zanima, če bi svojega otroka tudi tako hladnokrvno odpravila?
V glavnem me skrbi. user posted image
Kako pa sploh cepijo otroke, ki so alergični na jajca?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cepljenje otroka alergičnega na jajca
23.6.2006 15:37:44   
dix
Ponavadi jih cepijo pod nadzorom, to pomeni da greš v bolnico, ga cepijo (in baje dajo še sirup antihistaminih) ter ga opazujejo, če do večera ni nič lahko gre domov.


To sem napisala samo kako so mi rekli da baje izgleda, ker ko sem prišla z otrokom tja na kontrolo (prej naredijo še en test n alergiijo) je bilo še vedno pozitivno na jajca in sem kar odšla domov, brez cepljenja. Izbrani pediater je skopiral vse izvide in jih poslal na komisijo. Od tega je že pol leta in ne vem niti če je ok ali so zavrnili. Boli me K..., dokler je alergičen ga cepiti ne dam.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Cepljenje otroka alergičnega na jajca
23.6.2006 21:00:27   
noe
Naš je tud alergičen na jajca ,pa je bil normalono cepljen pod nadzoru v bolnici.Ob štirih smo lahka šli že domov,ker je mel mal reakcije samo na ličkihuser posted image .Zdej je star 21 mes. ,smo še kar na dieti ,koža pa se mu je kar lepo poštimala,razen na rokah in ličkih.Uporabljama pa hladilno iz hrvaške(čeličeva mast) ki mu najbolj pomaga.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Cepljenje otroka alergičnega na jajca
25.6.2006 18:00:24   
coco
Pri nas imamo v praksi alergijo na mleko in jajca, medtem, ko so testi iz alergološke klinike negativni. Pediatrinja je kljub temu rekla, da ga iz preventive in možnosti reakcije ne bo cepila. Ker imamo pred tem ponovno pregled na alergološki, nam je svetovala, da se z alergologinjo dogovorimo kako in kaj. Kaj konkretnega bom izvedela šele čez cca. 2 tedna.....
lp

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?