|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 24.2.2012 12:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Clearblue digital z indikatorjem zanositve sem jaz kupila v lekarni, stane pa enako kot Clearblue digital, to je 8,90€.
|
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 24.2.2012 15:00:06
|
|
|
|
tix
|
jao kaj vse pogruntajo
|
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 24.2.2012 18:38:38
|
|
|
|
MissTerious
|
Pove tudi, v kakem položaju je prišlo do oploditve, temperaturo ozračja takrat, itd? V vsakem primeru....srečno bodočim mamicam in multi-mamicam!
|
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 31.3.2012 15:15:33
|
|
|
|
Spranka
|
jaz sem ga kupila prejšni teden. No nam je že pokazalo sedaj pa za potrditev da vidim koliko časa :)
|
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 11.4.2012 15:28:37
|
|
|
|
Shana86
|
Hej punce! Mogoče neučakano in trapasto vprašanje, ampak nekatere take pač smo, ko komaj čakamo na detece :) Na tem testu piše, da je 3 dni pred M zanesljiv v 86%. Je katera par dni pred pričakovano M delala test, ji je pokazal minus in pozneje vseeno ugotovila, da je noseča? Vseh odgovorov bom vesela :) Lp, firbec fuL
|
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 11.4.2012 16:41:24
|
|
|
|
TEJAR
|
jaz sem naredila test 3 dni pred pričakovano ker so bli vsi nestrpni, pokazal je takoj , sedaj je to dete staro že 4 leta :)
|
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 12.4.2012 10:27:11
|
|
|
|
Shana86
|
Čestitam Zdaj pa naj hitro še ena napiše, da se ji je pokazal grd debel minus, potem je čez par dni ponovila in zagledala plus
|
|
|
|
|
RE: Clearblue digital z indikatorjem zanositve 12.4.2012 11:27:24
|
|
|
|
buubikaa
|
Ali je to 1000% zanesljivo??
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?