Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Clematis - kako čez zimo? 17.6.2009 14:15:41
|
|
|
|
al1*
|
Prezimi. Meni je prezimil tako v loncu na balkonu kot tudi tisti, ki je v zemlji na gredi. Jaz sem ga tam nekje marca porezala (stare veje) in to je to.
|
|
RE: Clematis - kako čez zimo? 22.6.2009 22:28:16
|
|
|
|
jar
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey Zanima me, če je Clematis prezimna vrsta? CLEMATIS = SROBOT bi rekla, da še kako preživi, da se ga je le težko znebit. je pa odvisno od vrste, tako kot pri npr. orhidejah. nekatere živijo v tropih nekatere pa v naših gozdovih.
|
|
|
|
RE: Clematis - kako čez zimo? 22.6.2009 22:32:58
|
|
|
|
RoZala
|
Ja, preživi. Ga imam zdaj že drugo leto in sem letos ugotovila, da sem ga preveč porezala. Tašča ima čudovitega že nekaj let, visok je več kot 2 m, grozno košat. Nikoli ga ne poreže, jaz pa moje spomladi in komaj zrastejo malo nad 150 cm.
|
|
|
|
RE: Clematis - kako čez zimo? 23.6.2009 13:26:57
|
|
|
|
honey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jar CLEMATIS = SROBOT bi rekla, da še kako preživi, da se ga je le težko znebit. je pa odvisno od vrste, tako kot pri npr. orhidejah. nekatere živijo v tropih nekatere pa v naših gozdovih. Vem, da je Clematis srobot, ampak glede na to, da je ta "srobot", ki ga imaš v loncu, vzrejen, hočem reči, ni divji, sem mislila, da je tudi kaj bolj občutljiv. Ja, drugače pa vem, da navadni srobot prezimi - ga imam med cipresami in ga non-stop pulim ven. Smo zanimivi ljudje, kaj? Na enem koncu ga pulim ven, na drugem ga pa v lonce sadim
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Igralnice.
пеперутка16
Kako pogosto peljete svojega otroka/svoje otroke v igralnice?