|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cyclo-proginova
16.10.2007 12:54:46   
Anonimen
Pozdravljene!

Mene pa nekaj zanima. Ker imam neredne user posted image  in ker po 8 mescih se še niso uravnali in še nisem zanosila mi je ginekologinja predpisala za 3 mesece Cyclo-Proginova tablete, in čez 3 mesece jih bo dala še za 3 mesece, če kaj nebo ok.Zanima me, ali lahko ob teh tabletah zanosim, oz. če je večja možnost zanositve z temi tabletami?

Hvala

Tatjana
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cyclo-proginova
16.10.2007 13:10:34   
anci banci
Čau!

Ko je meni ginekologinja to predpisala mi je rekla da so to tablete za uravnavanje ciklusa (zaradi hujšanja sem namreč izgubila menustuacijo)sicer so pa namenjene ženskam ki so v meni. Da bi bile namenjene k večji možnosti zanositve pa ne verjamem(to je moje laično mnenje). Meni je nato ginekolog predpisal še klomifen ko se mi uredi ciklus. Le-te pa sprožajo ovulacijo in so namenjene za to da zanosiš oz. imaš večje možnosti za zanositev (če seveda je vse ok s tabo).
Upam da se nekako odgovorila na tvoje vprašanje

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Cyclo-proginova
16.10.2007 14:41:44   
*ajetam*
cyclo progynovo tudi jaz jem. ja naj bi malo vplivala na oulacijo. nekje med beimi in rjavimi tabletkam naj bi bila ovulacija

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Cyclo-proginova
16.10.2007 16:33:43   
trinity22
pozdravljene,
tudi meni je danes moja G. predpisala te tablete. Rekla je, da naj jih pojem eno šaktlico in potem naj bi imela menstruacijo, je pa rekla da nč ne vplivajo na user posted image  če bi vmes slučajno zanosila.


(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Cyclo-proginova
22.10.2007 11:05:45   
HANYBANY
živjo dekleta!
Tudi sama sem jedla te tablete (2 x po 3 mesece), vendar se mi menstruacijski ciklusi niso uravnali. Sedaj spet nimam menstruacije že 4 mesece (in nisem noseča). Že več kot eno leto se trudim zanositi, vendar ne gre, sedaj pa je še moja ginekologinja odšla.
Zanima me , kje bi lahko prišla do dobrega ginekologa, ki bi mi lahko najbolje pomagal, saj sva že oba s partnerjem rahlo obupana. Pripravljena pa sem iti tudi  samoplačniško.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Cyclo-proginova
22.10.2007 17:02:43   
Anonimen
Dr. Reš

Z napotnico ali samoplačniško!!!

(odgovor članu HANYBANY)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Cyclo-proginova
22.10.2007 18:53:08   
HANYBANY
Kje pa dobim dr. Reš-a???
Naslov, tel.???
Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Cyclo-proginova
23.10.2007 8:07:27   
anci banci
Čau1
 
evo tukaj imaš naslov in telefonsko. Za naročit moraš poklicat. Lahko pa pa mu če imaš kakšno vprašanje napiše tudi mail. Meni je zelo hitro odgovoril.
 
ZDRAVSTVENI ZAVOD DRAVLJE
Ulica bratov Babnik 10
1000 Ljubljana
Tel: + 386 1 510 68 00
Fax: + 386 1 510 68 04
Email:
info@neplodnost.com

Pozdravcek

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Cyclo-proginova
23.10.2007 15:34:35   
bonci
Hoj!
Na Cyclo Proginovi sem bila (z vmesnimi prekinitvami) 10 let. Zdravila sem se zaradi amenoreje - nikoli nisem imela menstruacije (le prvo pri 13,5 letih). Doma smo redno telovadili, pa nič naredili. Tudi drugih preiskav ginekologinja ni odredila.
Nato sem zamenjala ginekologa, opravila laparoskopijo in histeroskopijo in ugotovio se je, da lahko zanosim le z umetno oploditvijo.
Z izvidi sem odšla do dr.Reša (lani maja), trenutno pa zibam dvojčka, ki bosta v četrtek stara 4 tedne. Zanosila sem v prvem poskusu - samoplačniško.
Kar pogumno in srečno!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Cyclo-proginova
24.10.2007 20:10:18   
Anonimen
Prenešeno iz druge teme:

Oj!

Zanima me katera zdravila ste jemale zraven cyclo proginove, kdaj ste začele z drugim zdravilom (Klomifen/Dabroston,...),in koliko krat ste ga jemale.


Sanja

(odgovor članu bonci)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Cyclo-proginova
26.10.2007 15:10:59   
anci banci
oj:)
glede zdravil pa takole
meni je ginekolog predpisal dabroston ker imam diagnozo sekundarna amenoreja in sem ga mogla jest dokler nisem dobila M .In mi naročil da ko dobim M naj štejem 5 dni in nato 5 dan ciklusa začnem jesti Klomifen in naj ga jem do 10 dne ciklusa in potem naj bi prišla mislim da od 12 pa 15 dneva ovulacija... in to bi mogla jest 3 cikluse... ker pa mi že po prvem ciklusu zopet izostala M ....moramo raziskovat naprej kaj naj bi bilo z mano narobe. Naredila sem že pregeld za sčitnico pa je vse ok pa kri sem dala in sedaj čakam na te rezultate in še UZ moram imet... Ko bom to imela grem pa k dr Reš na kliniko za neplodnost


čau čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Cyclo-proginova
2.11.2007 20:27:56   
babylove
Zagotavljam, da se med jemanjem teh tablet da zanositi. Saj so to zgolj hormoni za uravnavanje ciklusa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Cyclo-proginova
7.11.2007 13:39:50   
sun71
Ti še jaz povem svojo izkušnjo. Po več mesečnem divjanju hormonov mi je G predpisala te tablete. Pa ne iz razloga izostajanja user posted image , imela sem jih kar na 14 oz. tudi 7-10 dni. ko sem šla na pregled, sem ji povedala, da si želiva user posted image . Ugotovila je, da imam zaradi teh mojih user posted image  pretanku maternično sluz, da bi sploh lahko user posted image . Predpisala mi je te tablete, jedla sem jih 2 meseca. Njeni napotki pa so bili, da v  času jemanja tablet ne smem user posted image . Takoj po dveh mesecih sem user posted image , žal sem v 7 tednu imela SS. Trditev moje G je, da tablete vplivajo na plodnost oz. pripomorejo k hitrejši zanositvi, vendar po branju vseh teh različnih izkušenj tudi sama več ne vem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Cyclo-proginova
7.11.2007 13:41:27   
sun71
se popravljam - pretanko maternično sluznico (hitrost tipkanja...user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kar malo zaidemo na balkanuser posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Cyclo-proginova
28.12.2007 12:40:21   
sonccek
Zivjo,
prebrala sem debato o cyclo proginovi. Zelo me zanima, kaj če slučajno zanosis ko jemlješ tablete? Na navodilu piše, da moraš prenehat z jemanjem. Problem je, da ne ves takoj, ali si zanosila ali ne in ješ tablete naprej. A tablete vplivajo na plod?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?